ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Физиономията на близо 80 годишната ми баба при вода на бебе+аспиратор за нос+прахосмукачка = безценна.  Joy
Ей, така изглеждаше:  newsm09 Коментар: Вие, младите... не сте добре!  Mr. Green
hahaha

# 286
Физиономията на близо 80 годишната ми баба при вода на бебе+аспиратор за нос+прахосмукачка = безценна.  Joy
Ей, така изглеждаше:  newsm09 Коментар: Вие, младите... не сте добре!  Mr. Green
Хаха ей на това му се вика "Баба ти само с аспиратор и прахосмукачка е вадила сополи"

# 287
Лексарката каза, че или е от ябълката или е претоплен. Със сигурност не е второто , защото го държа по боди дълъг ръкав и долничка и чорапки вкъщи при температура 21-22градуса. Никой от нас с ММ не издържа на по топло а и на бебо изглежда че ми е добре така. Обясни че с плодовете по често имало реакция . Каза и да давам Биогая и да се обадя след 2 дни да кажа как е. Днес явно си изчистваше стомахчето , защото 4 пъти ака по малко , но вече  нормален цвят. Сега ме притеснява дупенцето , защото все още е червено и го боли. Мазах го с олиото на Колийф и го държах голичък за да подиша нежната му кожа. Мия и мажа с крем, кърпички съшо скоро няма да ползвам.Попринцип ползвам пудра защото  от кремовете в началото се дразнеше (не се е запервявал но не се чустваше комфортно след мазането. Но сега нямам избор и мажа с Бепантен докато мине. Спирам пюретата за 2 седмици. От там нататък само домашно приготвени и така... Дано утре е по добре Praynig ,защото днес миличкия ми се оплакваше цял ден и явно заради болното коремче поспива по дълго.

За по горния пост да напиша , от 2 седмици е на 2ка АМ и от него се засища повече.
Вчера купихме бебефон на Авент , има много приятни приспивни мелодии и на 2рата минута докато пусна е заспал. Днес цял ден заспива по коремче. Досега не се е случвало и това.

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 19:52 от __Magi

# 288
Постът от групата за захранването, който ме накара да я напусна. Това е брутално вече!  Sick

Скрит текст:
Моето момиченце е на 3 месеца и 12 дни. От 2 месеца и половина я храня с кисело мляко изяжда 150-160 грама като от два дни слагам сутрин и следобяд по половин бисквитка в него. Но явно не и стига. Чудя се какво да направя да увелича ли дозата на млякото или да захраня с нещо. Педиатъра нищо не ми каза.

п.с. Всички групи напуснах!  Mr. Green

# 289
Постът от групата за захранването, който ме накара да я напусна. Това е брутално вече!  Sick

Скрит текст:
Моето момиченце е на 3 месеца и 12 дни. От 2 месеца и половина я храня с кисело мляко изяжда 150-160 грама като от два дни слагам сутрин и следобяд по половин бисквитка в него. Но явно не и стига. Чудя се какво да направя да увелича ли дозата на млякото или да захраня с нещо. Педиатъра нищо не ми каза.

п.с. Всички групи напуснах!  Mr. Green

ОЛЕЛЕ... може да добави и 3 бучки захар и ягодов мармалад, за да и стане по вкусно....... Shocked

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 19:51 от __Magi

# 290
  • Стара Загора
Да това и аз го прочетох за киселото мляко и направо онемях.Как може....

# 291
По принцип, едно време, когато са нямали кърма са давали кисело мляко, на мен също са ми давали, нооо разликата е, че тогава не е имало АМ, което е доста по-щадящо за бебето и тогава киселото мляко се е правело от истинско мляко, а сега кой знае какво е млякото и какво още има в една кофичка.
Всяка майка си знае за себе си, само горките деца после колко проблеми ще имат със стомахчетата, то че ще ги отгледаме с пюрета, без пюрета, с мляко, без мляко, е ясно, ама после децата ще теглят.

# 292
Ние днес ставаме на половин годинка!
Момичета, купих някакво шише на Авент за 6 + но доколкото разбирам то е за вода. А адаптираното мляко от какво шище да го давам? Последното ни шише е номер 2, не съм купувала друго, знам, че има номер три но задължително ли е да се минава на него? Моля, някой да ми обясни.  newsm78 Embarassed

# 293
Ние днес ставаме на половин годинка!
Момичета, купих някакво шише на Авент за 6 + но доколкото разбирам то е за вода. А адаптираното мляко от какво шище да го давам? Последното ни шише е номер 2, не съм купувала друго, знам, че има номер три но задължително ли е да се минава на него? Моля, някой да ми обясни.  newsm78 Embarassed
Според мен не е задължително да минаваш на 3, ние др седмица правим 6 месеца и си караме на 2, малката си суче добре, нито бавно нито бързо, ако на твоето бебче му е добре, карай си на 2ка.

# 294
Пробвай шишето първо.  Peace
Аз съм на друга марка, но на самата марка ползвам по-малките отвори. С 3ката дърпа, бърза, дави се.

# 295
Айсче баба ти със сигурност се е шашналя като е видяла тези джаджи та се е зачудила какво ли ще правиш на милата душичка Laughing

# 296
Физиономията на близо 80 годишната ми баба при вода на бебе+аспиратор за нос+прахосмукачка = безценна.  Joy
Ей, така изглеждаше:  newsm09 Коментар: Вие, младите... не сте добре!  Mr. Green
Айсче баба ти със сигурност се е шашналя като е видяла тези джаджи та се е зачудила какво ли ще правиш на милата душичка Laughing
Някой екзорсизъм хахахахаха на моята бамбина няма да й е излишен, мята се и хапе като обладана  Joy

# 297

Скрит текст:

п.с. Всички групи напуснах!  Mr. Green
В тази група има човеци,които нарочно пускат такива постове за купона. Аз хич не им обръщам внимание.

# 298
Лексарката каза, че или е от ябълката или е претоплен. Със сигурност не е второто , защото го държа по боди дълъг ръкав и долничка и чорапки вкъщи при температура 21-22градуса. Никой от нас с ММ не издържа на по топло а и на бебо изглежда че ми е добре така. Обясни че с плодовете по често имало реакция . Каза и да давам Биогая и да се обадя след 2 дни да кажа как е. Днес явно си изчистваше стомахчето , защото 4 пъти ака по малко , но вече  нормален цвят. Сега ме притеснява дупенцето , защото все още е червено и го боли. Мазах го с олиото на Колийф и го държах голичък за да подиша нежната му кожа. Мия и мажа с крем, кърпички съшо скоро няма да ползвам.Попринцип ползвам пудра защото  от кремовете в началото се дразнеше (не се е запервявал но не се чустваше комфортно след мазането. Но сега нямам избор и мажа с Бепантен докато мине. Спирам пюретата за 2 седмици. От там нататък само домашно приготвени и така... Дано утре е по добре Praynig ,защото днес миличкия ми се оплакваше цял ден и явно заради болното коремче поспива по дълго.

За по горния пост да напиша , от 2 седмици е на 2ка АМ и от него се засища повече.
Вчера купихме бебефон на Авент , има много приятни приспивни мелодии и на 2рата минута докато пусна е заспал. Днес цял ден заспива по коремче. Досега не се е случвало и това.
Ще му мине на душичката. Бепантен при нас помага в подобни ситуации.

# 299
Скрит текст:
Някой екзорсизъм хахахахаха ....

Ох, да, беше забавно. Викам ѝ: "Спокойно бабо, 6 месеца е оцеляла с мен!"  Mr. Green

Ние имаме и друг подобен случай, но с приятели.
Миналия път като беше болна и вече накрая като се пооправи отидохме на кафе с приятели. Моя мъж се обяснява: "Ами болничка е още, покашля, теглим сополите с прахосмукачка...."
Другият мъж: Прахосмукачка!?!?!  Shocked
Ние вече се усещаме, че хора без деца не знаят и продължаваме "Да, с прахосмукачка, на най-силната степен...."
Другия(вече заекващ от изумление): "Ама, ама... някаква марля ли ѝ слагате на носа?"  Crazy

Та така... хората като не знаят и сигурно звучи странно и зловещо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт