. Обаче опънахме кошарата и го държа в нея да си играе. Така хем съм спокойна,хем е при мен в холокухнята и мога да свърша нещо. Дюшечето за кошарата е бая меко и сложих отгоре от пъзелите с буквите,така че стана хем изолация,хем по-твърдо. От цялата работа кучката е най-щастлива. Ляга до кошарата и го пази. Така хем е близо до него,хем не се притеснявам,че ще го окъпе с език набързо. А и играчките са й мерак
. В понеделник взимаме мама за празниците и най-накрая и аз малко ще отдъхна или по-скоро ще свърша неща,за които все нямам време. Пък и малко разнообразие за всички,че вече и на Огнян ще му писне от мен
Е,първо майка ми ще изпадне в ужас от кучешки косми и т.н. покрай бебе,ще си посъскаме и към Коледа вече се надявам да мирясаме и да се радваме на празниците 
ние също днес правим 6месеца и направо се чудя как минаха толкова бързо дните. Като започнаха коликите и като ми казаха, че продължават до 3-4 месец ми се виждаше толкова далеч във времето..
Пожелавам здраве на всички бебоци както и на нас, за да можем да се грижим за тях, да ги даряваме с цялата ни любов и да се наслаждаваме на всеки един момент прекаран с тях
Мисля да не давам тиквичка 7 дни, а може би 4-5 дни и после 2-3 дни тиква с картофче. Или е по добре чист картоф?
Бях решила, че няма да го бъде броколи-то, а тя каква стана....
Мисля да не давам тиквичка 7 дни, а може би 4-5 дни и после 2-3 дни тиква с картофче. Или е по добре чист картоф?
Препоръчани теми