ЮНЧЕ, весело човече, чака КОЛЕДАТА вече

• 32 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нямах време да пиша, а има много нови неща. Днес бебо стана на половин годинка. Имаше си торта и му направих фото сесия с нея. По случай празника днес му се появи първото зъбче.
В петък бяхме на преглед. Остава ни само 1 ваксина. Бебо е 70 см. и 8,940 кг. Още не иска да се върти и много се притеснявам. Януари сме на ехограф. Излязоха му кръвните изследвания и май януари ще ги повтаряме, защото имаме съмнения за анемия. Хемоглобина му е 93! От неделя яде каша за СЗ, но е на 2 лъжици каша, а останалото е плодово пюре. В понеделник за пръв път яде месно пюре с пилешко и утре пак ще хапва пилешко. Трябва да въведа и жълтък.

# 616
Анелия, ама вие имате гърне? Моята буба не може да сяда и не знам как ще ползваме такава придобивка. Относно бебетата, които не искат да ядат, защо не питате педиатрите? Може пък да дадат някоя идея. Можете да питате и в теемата която е за захранването, може там някой да даде съвет с опит в отказите.
Ами то е по-скоро едно старо легенче, което ползвам за тази работа, защото го държа отгоре, а не го слагам да седи. Иначе си седи сам без възглавници от около 2-3 седмици /от началото на 5ти месец/

# 617

Завиждам ти. Аз съм 170см и 55кг. След като родих второто бързо си върнах 52кг /ама бях на 28/. Сега на 36, вече 7 месеца не успявам да върна любимите 52кг.
Пф.. Аз съм 170 и съм 65 - аз на теб завиждам Simple Smile Истината е, че толкова и  забременях де и не ми пречат - чувствам се добре в кожата си. Е ако стана 60 кг ще е повече от чудесно, но истината е, че не правя нищо по въпроса..  ooooh!

# 618
Аз реших за няколко да прекратя мъката на Софи с пюретата. След като не иска, явно не е готова. Кофти ми е, тъпо, но така по-добре отколкото да я ужаса и съвсем после да не иска да папа.
Това е най-правилното решение за момента. На колко е?

Аз си свалих всички 19 килограма още на 4тия месец.Сега целта ми е да махна още 2 3. 57кг съм в момента.

Малко съм притеснена, вчера попаднах на статия за "Какво значат малките дупчици на ушите ви" . Бебо се роди с такава миниатюрна дупчица като точка в началото на хрущяла на лявото уше. Мислех че е някакво родилно и ще се махне но то си е там и е като това описано в статията....но се притесних от написаното и то доста. Моля еи кажете ми виждали ли сте или имат ли и вашите бебчета че съм доста шашната. Бебо е добре и в родилното също нищо не са ми казвали за това.  newsm78 #Crazy
Иначе биха Хексацима вчера и до годинка няма да има никакви ваксини! Whistling

Четох, но нищо притеснително не открих..

# 619
Аз реших за няколко да прекратя мъката на Софи с пюретата. След като не иска, явно не е готова. Кофти ми е, тъпо, но така по-добре отколкото да я ужаса и съвсем после да не иска да папа.
Това е най-правилното решение за момента. На колко е?

Аз си свалих всички 19 килограма още на 4тия месец.Сега целта ми е да махна още 2 3. 57кг съм в момента.

Малко съм притеснена, вчера попаднах на статия за "Какво значат малките дупчици на ушите ви" . Бебо се роди с такава миниатюрна дупчица като точка в началото на хрущяла на лявото уше. Мислех че е някакво родилно и ще се махне но то си е там и е като това описано в статията....но се притесних от написаното и то доста. Моля еи кажете ми виждали ли сте или имат ли и вашите бебчета че съм доста шашната. Бебо е добре и в родилното също нищо не са ми казвали за това.  newsm78 #Crazy
Иначе биха Хексацима вчера и до годинка няма да има никакви ваксини! Whistling

Четох, но нищо притеснително не открих..
Ани на 6 м и 12 дни е бебе Софи. Какво да правиш, така реших, че е най-добре, защото забелязах, че дори и да цока започна да отказва. След като спрях да я карам да яде пюрета, поне този проблем нямаме, дори напротив.
Аз като ви чета се чувствам малко гузна относно килограмите. Стане ли вечер 11-12 се тъпча като невидяла със сладки неща и не само и преяждам НОН СТОП. Стана ми като някакъв отвратителен навик да го правя. Мислено спортувам от 4 месеца и постоянно се оправдавам на себе си, че още кърмя  ooooh!

# 620
Преглед при офтамотолог  Peace
[/quote]
Благодаря! Това е важно. bouquet

# 621
Нямах време да пиша, а има много нови неща. Днес бебо стана на половин годинка. Имаше си торта и му направих фото сесия с нея. По случай празника днес му се появи първото зъбче.
В петък бяхме на преглед. Остава ни само 1 ваксина. Бебо е 70 см. и 8,940 кг. Още не иска да се върти и много се притеснявам. Януари сме на ехограф. Излязоха му кръвните изследвания и май януари ще ги повтаряме, защото имаме съмнения за анемия. Хемоглобина му е 93! От неделя яде каша за СЗ, но е на 2 лъжици каша, а останалото е плодово пюре. В понеделник за пръв път яде месно пюре с пилешко и утре пак ще хапва пилешко. Трябва да въведа и жълтък.
Да споделя за хемоглобина - 110 за бебета е долната граница,но под 90 е анемия,така че още нямате такава,т.е положението е поправимо. Въведе ли жълтък? Той е източник на желязо. Колкото до обръщането-не иска или не може? Пробва ли с упражнение странично да му помогнеш? Ако се усети че може ще му хареса и после няма спиране. Ние вече се пробваме да се изправяме до седнало сами...макар и без голям успех още,само попръцква от зор да напъва да се изправя Peace

# 622
Момичетата, като ви чета с тия манекенски мерки и се погледна лееееко се обезкуражавам.така де - а какво да кажа с моите 62кг на 165...ама редовно спортувам с бебка-забравила съм я лигавниче,я дрешка на втория етаж и айде стълбите и то по 20тина пъти на ден Flutter и после носене за приспиване,чистене,гладене...вчера чак снощи се усетих,че още не съм яла за деня Thinking чудя им се на килограмите как си стоят така newsm78

# 623
  • София
Sorenta, педиатърката има съмнение за анемия. Аз съм с анемив и може да съм я предала на детето. То желязото може и да си е в норма. Дега почнахме с месо, а другата седмица мисля да включа жълтък.
За килограмите съм 79 килограма при 174 височина. Установих, че не съм дебела, а ниска за килограмите си Wink Нещо не ми се получава с диетите. Като сумалиец в хипер маркет съм Simple Smile

# 624
  • София
За въртенето не съм сигурна, че може. Обърна се 2 пъти септември и до там. Завърта се от време на време леко на страни и толкова. Всеки ден му показвам как, но сам не иска да се обръща.

# 625
  • Русе
Йоана яде бананова каша, пюретата още не ги люби, но всеки ден я мъча-десет лъжички, ама изяжда. Минахме ехографа вчера - голям рев! Гелът ли й беше студен, докторката ли страшна, че имаше маска...Изследванията са добре, хемоглобин 122 само на кърма, не знам от мен какво взема...Аз закотвих кг на 69, 175 см съм висока, ама не ме кефят нещо..Но и аз налитам много на шоколад, пък искам да си стигна около 60-те...Засега не се получава.

# 626
  • София
Извинявам се за въпроса, но какво е "каша за СЗ"?

# 627
Каша за следобедна закуска.
Аз още не съм започнала захранване, малкият още не е оздравял напълно, но след 2-3 дни дори и да има още сополки , го почвам, кво пък толкова.

# 628
  • София
Извинявам се за въпроса, но какво е "каша за СЗ"?
Каша за следобедна закуска Simple Smile Извинявам се много, но бързах всичко да си изпея Simple Smile

# 629
  • София
А, то си е логично да е "следобедна закуска", ама не се сетих  Simple Smile
Помислих да не е за "спокоен сън", ама трябваше да е "каша за СС"  Laughing
И другото ми предположение беше "каша за Стара Загора" ....  Laughing Laughing Laughing Laughing Шегичка Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт