Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Биокарите има в Лили.

# 76
  • Чукарландия
А па ти тоя на Мейбълин как го беше оплюла още ме държи негативизма към него Joy.
Бъркаш сА, оплюх минералния фдт, не този. Сега си купих втория и онзи ден го похвалих. Днес все още мисля похвално за него.

И аз съм от плюещите минералния фдт. Peace

# 77
  • София
Бъркаш сА, оплюх минералния фдт, не този. Сега си купих втория и онзи ден го похвалих. Днес все още мисля похвално за него.
Тц, не сА бъркам, баш тоя плю...беше разочарована от него. Нали се сещаш, че всяка твоя дума е попита и просто няма как да бъркам.По скоро ти не помниш Mr. Green.

leia201 Биокарите от Лили, на щанда с "био" стоките. Peace

# 78
Аз шА оплюя и двата ФДТ на Мейбълина  Mr. Green Скина ми стоеше тежък , лепкав , за пръв път свалих ФДТ след 2-3 часа носене , не можах да го понасям на кожата си.Но го подарих и моята приятелка много го хареса  Mr. Green

Минералния е по-добре от Скина , стой по-лек , лесно се нанася и ми харесваше повече , но лъсва.

Като помните , кой какво е говорил сещате ли се защо се отказах от матиращия на Севънтийн  newsm78 сериозно питам , не си спомням , знам ,че го разкарах за нещо ама, за какво  ooooh! толкова много смених , че не ги помня

Един въпрос за фиксиращите спрейчета , ползвате ли ги , защо се ползват точно , гледам , че казват за да се прилеели добре прохообразни те продукти , но не омазнява ли лицето

# 79
Тц, не сА бъркам, баш тоя плю...беше разочарована от него. Нали се сещаш, че всяка твоя дума е попита и просто няма как да бъркам.По скоро ти не помниш Mr. Green.
newsm78 Беше ми светъл... ма щом казваш... Flutter

Начи, серията със зелена ябълка не е спряна, казва се Cell Energy, сменена е опаковката и не е с ябълка вече.

Купих си течния кератин на Deliа, в момента е намален в ДМ на 3.99, два вида е, купих и двата. Що, не знам Thinking Сигурно защото като ми показаха в Медея течен кератин на ... ъъъ не запомних марката, в зелено шише и зелена кутия беше за 43 лв, ми мерси. Кератина е кератин и за 3, и за 43 лева, нали? Няма как да е по-малко кератинен. Някои се заметнаха с цените... ooooh!
Напръсках се обилно с него, оформи ми къдриците чудесно, защото преди това ги бях смачкала с шапка. Ще го видим по-нататък как действа.

# 80
на делия кератините май бяха три - аз също ги гледах преди време

кератини?  Crazy - продуктите за коса с кератин  Joy

# 81
  • гр.Добрич
Момичета, бихте ли препоръчали шампоан без сулфати?

# 82
Не, баш течен кератин си пише, а не продукт с кератин. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 19:12 от Бижy

# 83
Бижу, пошегувах се с това как аз ги нарекох "кератини" - не съм убедена дали кератин реално има множествено число Laughing

# 84
Нищо общо няма със стария , този е един лепкав след като се нанесе, попива по-бавно.лъсвам с този  Confused и ми излизат подкожни пъпки , с предния изобщо не беше така.на мен не ми пречеше това , че няма помпа  Crossing Arms
Точно така, много съм съгасна, от години го ползвам.  Peace
В момента май предпочитам Буржоа Хелти Микс.

# 85
  • София
Като помните , кой какво е говорил сещате ли се ....

Един въпрос за фиксиращите спрейчета , ползвате ли ги , защо се ползват точно , гледам , че казват за да се прилеели добре прохообразни те продукти , но не омазнява ли лицето
Сори не помня Mr. Green.
Фиксиращия спрей уж запечатва грима и става по дълготраен. Rolling Eyes

Хаха Бижу добре, че не е имало третия вид кератин, че сигурно с три щеше да се прибереш. Joy

# 86
Хаха Бижу добре, че не е имало третия вид кератин, че сигурно с три щеше да се прибереш. Joy
Въобще не се съмнявай! Откакто съм руса, косата ми е толкова гладна, че ако тръпка на мъдрост не беше преминала през главата ми, щях да купя и предложения ми от 43 лв в Медея, щото имам клиентска карта за намаление и щеше да ми струва 41,85 Mr. Green

Ааа, и цветът ми вече оправдава всяка глупост, която изобщо успея да сътворя, което си е много удобно! Flutter Whistling

# 87
  • На ръба..
Случвало ли ви се е в Лили да има разминаване на цена,посочена на етикет и в брошура, и на каса, където ме помолиха да си платя или да върна продукта. Въпроса не е в 2 или 3 лева, а принципен. Писах им мейл, и към комисията ще се обърна, но не знам дали им е редовна практика  #Cussing out

# 88
  • София
Хах добър ден, това си е най-нормалното нещо в дрогерии Лили-лъжливи. Confused

Ааа, и цветът ми вече оправдава всяка глупост, която изобщо успея да сътворя, което си е много удобно! Flutter Whistling
Въх ся пък руса, тц тц....трябва ти трети определено. Mr. Green
Нищо не казвате за фдт, похвалете някой де, ама така, че да ви повярвам. Whistling

# 89
  • sofiq
Някой ползвал ли е това?  newsm78
Възстановяващ течен кератин за коса.

Преди време го купих,изобщо не ми хареса,правеше косата твърда и сплъстена,стоеше суха и на клечки.Изхвърлих го след 2-3 проби.

Общи условия

Активация на акаунт