Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Малеее тихо да не те чуе Бижу. tiptoe

# 91
Чу я!  Twisted Evil
Не се коси, Муми, за къдрави коси е чудесен. На мен точно такова нещо ми трябва, за да държи къдриците. Да, правите коси ще станат на клечки. За къдравите действа като стилизиращ продукт. Не ми трябва нищо, от което косата омеква, защото ще ми виснат буклите и ще ми кльофне прическата. Не ме мисли, няма да се разплача, че си имам два.

# 92
виждала съм косите и на двете ви, коренно различни са и е съвсем нормално това, което харесва едната да не е подходящо за другата  Wink

пп и аз съм взела един кератин за моята перушина, да видим дали ще го одобри - толкова откровено киратиново нещо не съм ползвала до сега
/на друга марка е/

# 93
май пак ще минавам към сенките за вежди , много голяма играчка с тоя молив  Crossing Arms
Имам на Есенс , но ми е свършил светлия цвят и ще си взимам нови , но май не сме коментирали кои сенки за по-качествени.Катрис , Есенс , други.
имам голям списък вече за другата седмица  Mr. Greenсамо да взема заплата  с коледния бонус и ще е якооо  Laughing

# 94
  • sofiq
Ей момичета  Hug

Да уточня за мойта права,тънка и слаба коса не се отрази никак добре Peace

# 95
  • София
но май не сме коментирали кои сенки за по-качествени.Катрис , Есенс , други.
Взела съм си на Голдън Роуз сенките за вежди, сенки като сенки, цвета ми е ок, има да ги ползвам 5 години. ooooh!
Бижу естествено къдрава ли си? Как искам да си намеря свястна фризьорка да ме накъдриии Party.

# 96
Fifty shades, в малкото случаи, в които съм ползвала сенки за вежди(иначе съм с молив) много ми харесват тези на Rimmel Brow this way. Те са вакса и цвят.Цена около 10лв.

# 97
Бижу естествено къдрава ли си?
Да.
Аз съм най-доволна от http://www.catrice.eu/bg/ochi/vezhdi/detaili/catrice-cosmetics/l … -definer-020.html
Няма да правя ретроспекция на притежаваните от мен мазилки за вежди, които са 6-7, както направих с коректорите, щото съвсем ще затвърдя мнението ви, че съм шашава и купувам безброй неща, и няма да сте далече от истината Mr. Green но наистина това стои най-естествено. Веждите ми изглеждат като тези които са правени, а не просто нарисувани с моливи, сенки и всякакви други чертилки.

Само ще добавя, че след него по качество от наличните ми нареждам това http://remedium.bg/eyebrows/maybelline-new-york-brow-satin-duo-l … ark-brown-04.html но тънката част смърди невъобразимо. Е, смърди, ако я подушите! Ако си рисувате веждите, нищо и няма Laughing ама аз съм любопитна и душа всичко Mr. Green Crazy

# 98
Как искам да си намеря свястна фризьорка да ме накъдриии Party.

по-добре недей, прави се с ролки, маша, но не се къдри

красиво е първите 2 месеца и после къдриците се скапвата каквито и стилизиращи продукти да ползва човек

минавала съм през това, от един момент нататък ходех само на кок докато израсне къдренето

# 99

Еха , не бях виждала толкова тънък молив , то си е като очна линия .има ли го на всички Лили , не съм го засичала , но не съм и се оглеждала за нещо такова , може би за това не ми е направило впечатление.бях гледала една влогърка , как си очерта веждите с нещо подобно и после ги попълни , беше супер лесно.
Ммм аз не слагам нищо за фиксация от рода на тези спирали за вежди ....не се ли размазва от страни ....

Mumy какви са тези сенки може ли линк  Mr. Green

# 100
  • София
по-добре недей, прави се с ролки, маша, но не се къдри

красиво е първите 2 месеца и после къдриците се скапвата каквито и стилизиращи продукти да ползва човек

минавала съм през това, от един момент нататък ходех само на кок докато израсне къдренето
Майка ми ме е къдрила два пъти преди години, не помня да съм недоволствала от косата си, но малко време ме държеше с къдрина, не като на фризьор. Чух,че се прави къдрене със някакъв къдрин, който държи към 3 месеца, но пусто където и да питам, не къдрят. ConfusedА толкова ми отива къдрава косааа Sad. С ролки не, много ми е дълга косата, къдря се чудесно с пяна и дифузер, ама искам по трайно. Crossing Arms

Тази писалка на Катрис я имам, бива я, ама винаги на пръв допир ми остава точка, която по трудно се коригира, защото е водоустойчив.Тъмното ми е светло, но става за корекция тук там при мойте веждаци. Laughing
Фифти ей ги сенките:
Скрит текст:

# 101
по въпроса с къдренето Simple Smile и аз да попитам,ползвали ли сте термични ролки, тези най-обикновените, които се слагат в гореща вода, дали ще се справя сега ми е влязла мухата, с пресата не умея да се къдря, а и казват ,че от ролките косата става жива

# 102
На мен пък ми е забавно с тая къдрава коса, щото не веднъж разни госпожи на достолепна възраст са ме спирали по магазините да ме питат къде са ме къдрили, та така хубаво са ме накъдрили Crazy Mr. Green hahaha

# 103
Бижy, къде ти е блогът да питам аз... Mr. Green

# 104
Ми... нямам. Laughing Аз съм стара да съм блогър бе! Кой ще обърне внимание на съвети за гримове и козметични продукти, както и поддръжка на лицето, (щото телото ми не е поддържано) от почти 50 годишна жена?!  Crazy hahaha
Един ден тук си показах ръката с пораснал гел лак на ноктите и една ми каза, че е като на перачка, грозна и подпухнала и друга я подкрепи със снимка на своята красива ръка, но сравнението ми е в компа, та ще ви го покажа довечера.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 10:21 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт