Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Е как има си бло/влогъри на различни възрасти. Laughing
Голяма приказливка е. Grinning

# 106
Знам! А трябва! Mr. Green
То най-малкото от отзивите за декоративна козметика ще имаш да пишеш половин година, така ги виждам нещата. Wink
Имаш си достатъчно опит. Кой ще те пита за годините, като получава полезна информация за продуктите? Wink
Не знам дали ти се занимава де. Просто виждам, че много от съфорумките намираме постовете ти за полезни. Simple Smile

# 107
Бижу, за блога дълбоко грешиш - знаеш, че си блогвах до миналата година. На 40+ съм вече, на 20 годишните хич не бяха интересна, но си беше буквално глад за по-възрасни блогъри - най-малкото жените на 35+ са склонни да полагат много повече грижи за себе си отколкото 20 годишните и да отделят повече средства за козметика. Хейтъри винаги има, след толкова години форумски стаж трябва да си претръпнала  Laughing Но си е играчка, една от причините да спра беше, че просто не ми се занимаваше повече и исках да позлвам свободното си време по един доста по-егоистичен и личен начин  Mr. Green

# 108
Бижу, ако си направиш блог, ще съм сред първите ти последователи. Мисля, че сме почти на една и съща възраст и би ми било интересно да те чета.

# 109
Ау, Мумче, тъз русата наборка не бива да е влогър никак Crazy голяма съм проклетница аз!  Mr. Green
Бубс, ма аз се смях от сърце. hahaha Ще ви покажа двете ръце една до друга... Crazy
Ох,милите ми те, последователки Laughing Heart Eyes Hug тук ще си пиша и така съветите ми ще са бутикови, само за отбраното ни, малко общество.  Crazy Laughing

# 110
Бижутова, знаеш, че си ми слабост  Crossing Arms и по тази причина няма да те убеждавам да си сложиш тоз таралеж /а. к. а. блог/ в гащите  Flutter, защото си ни безценност тук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
днес ми пратиха една статия, баш като за случая ми идва - клик
пп ръцете ти са чудесни  Hug

# 111
На пръв поглед, много хубава тема е застъпена в статията!
Точно това си мислех, че е нужен блог(ако някой се захване да го прави) за обикновената, работеща жена или домакиня, отадена на деца, дом и семейство, или работеща от вкъщи. За жената на 40+ която носи пет дини под една мишница, но има желание да е красива за себе си, която е доживяла да открие самочувствието си такава, каквато е, която няма пластични интервенции и живее щастливо с това, която е несъвършена, има бръчици, торбички под очите, бели корени в косата, която се бори с килограмите и разширените вени, но която смело заявява присъствието си в този сбъркан свят, рекламиращ от списания и билбордове нереални жени! Няма съвършенство, а и то е абстрактно понятие. Има жени, уважаващи се до толкова, че дори и да разполагат с малко възможности и да пазаруват в простите дрогерии, с радост полагат грижи за вида си. Затова Коко Шанел е казала, че една жена на 20 има лицето, което и е дала природата, но на 50 това, което си е заслужила.
Чувствата ни са взаимни, Бубс! Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 11:26 от Бижy

# 112
по въпроса с къдренето Simple Smile и аз да попитам,ползвали ли сте термични ролки, тези най-обикновените, които се слагат в гореща вода, дали ще се справя сега ми е влязла мухата, с пресата не умея да се къдря, а и казват ,че от ролките косата става жива

Ползвала съм, да, за мен са голяма глупост и отнемат доста време. Варенето на ролките не е проблем, след около 40 мин с тях се получават красиви къдрици, НО има 2 съществени проблема. Първо, мрежестата пластмасова част, която се слага върху кичура, за да го крепи за ролката, се отбелязва върху косата и остава една гадна мрежеста бухнала неравност близо до корена на косата или по дължината, където си закрепила ролката. И второ, тези ролки, особено по-големичките за по-широки къдрици, са пълнени с парафин и са доста тежки, особно като висят от главата над половин час, това е дискомфортно и вредно за косата. Но ако все пак искаш, пробвай с единн пакет. В Лили има на Перфект, струват около 3 лв.  Peace

# 113
по въпроса с къдренето Simple Smile и аз да попитам,ползвали ли сте термични ролки, тези най-обикновените, които се слагат в гореща вода, дали ще се справя сега ми е влязла мухата, с пресата не умея да се къдря, а и казват ,че от ролките косата става жива

ползвала съм, но не ми харесваше резултата, косата малко се пречупва от това което хваща ролката /малко смотано го обясних/, тежки са , яко горещо на пръстите и не държеше по-дълго отколкото с обикновени ролки

правех се с обикновенни ролки, които захващам с щъркели, за да няма "пречупване"
косата почти суха се навива и стоя поне 5-6 часа с ролки /до магазина не съм ходила така  Laughing
свалям ги малко преди излизане, пръсвам малко лак за коса за фиксиране на буклите, стоя 5 минути   разресвам с ръце и съм готова
такава прическа ми държи 2-3 дни

# 114

ползвала съм, но не ми харесваше резултата, косата малко се пречупва от това което хваща ролката /малко смотано го обясних/, тежки са , яко горещо на пръстите и не държеше по-дълго отколкото с обикновени ролки

правех се с обикновенни ролки, които захващам с щъркели, за да няма "пречупване"
косата почти суха се навива и стоя поне 5-6 часа с ролки /до магазина не съм ходила така  Laughing
свалям ги малко преди излизане, пръсвам малко лак за коса за фиксиране на буклите, стоя 5 минути   разресвам с ръце и съм готова
такава прическа ми държи 2-3 дни

Е, тук ти завидях искрено. Моята коса с какво ли не съм я къдрила и никога не издържа повече от... 2  часа.  Всъщност до 3 ч може да го докара само с мноооого лак, маша и отново лак.

# 115
Е, тук ти завидях искрено. Моята коса с какво ли не съм я къдрила и никога не издържа повече от... 2  часа.  Всъщност до 3 ч може да го докара само с мноооого лак, маша и отново лак.

е стига де, сигурна съм, че изглеждаш добре с права коса  Simple Smile
природата си знае работата, щом не ти държат къдрици начи си ок с права коса  Simple Smile

дъщеря ни е като теб - изкара близо 15-16 часа с ролки, включително спа с тях на подложка от дебела навита кърпа, плюс лак за коса като свалихме ролките и след 1 час се обади и каза че нищо не е останало и всичко се е изправило

# 116
  • Варна
Бижу, една от най-интересните ми блогърки е на 52 - ако не се лъжа за точната възраст. И си пише по въпроса, не само за грим, но и за изискванията на кожата си на тези години - http://beautyreflectionsblog.com/2016/11/28/menopause-mondays-oh … -how-i-adore-you/
Замисли се сериозно по въпроса!

# 117

е стига де, сигурна съм, че изглеждаш добре с права коса  Simple Smile
природата си знае работата, щом не ти държат къдрици начи си ок с права коса  Simple Smile

дъщеря ни е като теб - изкара близо 15-16 часа с ролки, включително спа с тях на подложка от дебела навита кърпа, плюс лак за коса като свалихме ролките и след 1 час се обади и каза че нищо не е останало и всичко се е изправило

Определено с права изглеждам по-добре, отколкото с къдрава. Но нали знаеш, всеки иска това, което няма. Като тийнейджърка такъв терор и хвърлях на косата си, за да я накъдря и накрая ефектът беше като разплетена дамаджана. И с годините се отказах. Повече от две години не се бях опитвала да я накъдря, докато миналата седмица от промоцията в сряда в Лили не си взех ролки. Доволна, вечерта си измих косата, навих я, не ме питайте как съм спала цяла нощ с тях. Първо, че не беше изсъхнала съвсем и сутринта я доизсушаваж със сешоара. Второ, че докато стигнах в работата, бях все едно никога не съм се навивала. Само неудобното спане ми остана. Сега и тези ролки са в шкафа, при останалите (имам и парафинови, и обикновени, и по-тънки, и по-дебели - ролки да искаш при мен), да стоят за вечни времена. В същото време първата ми братовчедка е с коса естествено навита на масури, все едно фризьор я е правил. Тя пък ходи да и я изправят, мисля с кадрин (не съм наясно какво точно по обясними причини). Така че... всеки иска другото  Laughing

# 118
  • София
Е как има си бло/влогъри на различни възрасти. Laughing
Голяма приказливка е. Grinning

Да  Mr. Green В това ѝ е чара  Grinning Аз съм ѝ фен, страхотен човек е, а и дава супер информация за различен клас продукти  Heart Eyes

# 119
благодаря момичета, отказахте ме и ми спестихте тормоза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт