Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 765
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Моята коса пък се "самонакъдри" последните две години. Мисля, че от възрастта.... таман се погледнах в огледалото и видях "разплетена дамаджана"  Crazy След миене е добре но след едно преспиване не мога да я оправя само с ръце, трябва и малко вода. А, и се накъдри ама като на масури. Още ми е странна тази промяна.

# 121
И на моя приятелка се случи това, беше на масури 3-4 години и пак се изправи!  Rolling Eyes

# 122
  • София
Лелеее де тоя късмет при мен. newsm45

# 123
Момичета, дайте идея за продукти - шампоани, маски, серуми, каквото и да е, за сгъстяване и заздравяване на рядка, лесно омазняваща се слаба и тънка коса? Майка ми я мие всеки ден, защото се омазнява бързо, разните сухи шампоани не помагат , в същото време и косата е тъничка и мам в чудо се е видяла. Плюс я боядисва, което допълнително май влошава нещата...Та съвети ? Мерсии  Hug

# 124
  • Варна
май пак ще минавам към сенките за вежди , много голяма играчка с тоя молив  Crossing Arms
Имам на Есенс , но ми е свършил светлия цвят и ще си взимам нови , но май не сме коментирали кои сенки за по-качествени.Катрис , Есенс , други.
имам голям списък вече за другата седмица  Mr. Greenсамо да взема заплата  с коледния бонус и ще е якооо  Laughing

За мен по-добро от кремообразните продукти за вежди няма, доста издържливи са и можеш спокойно да ги ползваш по над година-две

Makeup Revolution Ultra Aqua Brow Tint 10,60лв. Е. И е прекрасен продукт.

# 125
  • София
Даа много интересен продукт, който бих пробвала с удоволствие, нооо цветоветеее Crazy.
Аз с мойте черни вежди, черно ли да си взема? Tired Или мИдиума, който е червен. Crossing Arms
Може ли толкова да не съобразят егати, кой ще си купи черно..? Thinking

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 18:12 от Mumy

# 126
Много интересен наистина , а с четка както сенките предполагам се нанася?

# 127
# 128
  • София
Бижу гледай да не си отлепиш и космите с това. Joy

Ей го туй:
https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-Brand-Make … .1000023.4.gV9tne
Някой ако рече да го поръча, на мен ми трябва тъмното. Mr. Green

# 129
  • София

Ей го туй:
https://www.aliexpress.com/store/product/Professional-Brand-Make … .1000023.4.gV9tne
Някой ако рече да го поръча, на мен ми трябва тъмното. Mr. Green

И на мен много ми харесва!

# 130
Момичета, дайте идея за продукти - шампоани, маски, серуми, каквото и да е, за сгъстяване и заздравяване на рядка, лесно омазняваща се слаба и тънка коса? Майка ми я мие всеки ден, защото се омазнява бързо, разните сухи шампоани не помагат , в същото време и косата е тъничка и мам в чудо се е видяла. Плюс я боядисва, което допълнително май влошава нещата...Та съвети ? Мерсии  Hug
Боята би трябвало да я поизсуши. Не зная дрогерийният клас маски/шампоани/балсами доколко ще помогнат. Знам, че конски витамин много помага в такива ситуации, звучи смешно, но позната по време на блеменността си имаше страшен проблем с косопад, на кичури и падаше косата и само с това се опрви. Винаги е имал гъста и хубава коса и сега отново и е такава. Потърси в гугъл,ще излезе инфо.

# 131
  • Стара Загора
Момичета, виждам че няма коментари за двете нови серии червила на Флормар - Pure Nude & Silk Matte Liquid Lipstick. Тази вечер съвсем случайно ги видях в Лили. Нюдовете са от онези, които на мен ми стоят мъртвешки и изобщо не тествах на ръка, но приличат на червилата им Pretty в розови гилзи като формула. От матовите течни обаче пробвах 04 номер на устни. Тестерите бяха нови и си позволих. Дано не се обрина. Whistling

Скрит текст:

Приличат ми доста на Ревлонските по финиш, но тези стоят по-пастелни и плътни. Консистенцията им е като на течните на Аура - водниста и рядка, но до 3-4 минути засъхват и финиша е кадифен. Аромата им е приятен и леко сладък. Не изсушават и са много комфортни. До нас бях забравила че съм с червило и устните ги чувствах меки. Току що и вечерях. Съвсем леко в центъра се изтри, но само отблизо се вижда. На места станаха леки трохички, може би се събра, но за тези пари мисля че е сполучливо. Peace

# 132
smile3534

# 133
Мерси, Smile Simple Smile

# 134
smile3534

винаги може да си нарисуваш едни нови  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт