Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 788
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Като я знам, веднага ще въведе нова мода. Joy

# 136
Аз днес ги видях и се изкуших и взех червило от nude серията на Flormar.
Попринцип светлите/nude червилата при мен изсушават, изчезват бързо и оставят кофти следи по устните.
Това ще го пробвам тези дни и ще пусна един отзив тук.

# 137
  • София
Моята коса пък се "самонакъдри" последните две години. Мисля, че от възрастта.... таман се погледнах в огледалото и видях "разплетена дамаджана"  Crazy След миене е добре но след едно преспиване не мога да я оправя само с ръце, трябва и малко вода. А, и се накъдри ама като на масури. Още ми е странна тази промяна.

Същата работа и при мен  Laughing От права, станах на едри спирали, и то от средата надолу. Ама много се харесвам  Heart Eyes И го отдавам на баш на възрастта, хормонални старчески изменения Simple Smile

# 138
  • Бургас
Е, това е еволюцията - вместо да ни излизат бръчки ни се накъдрят косите!  Laughing
При мен още го няма, но знае ли човек...

# 139
  • София
Момичета казвайте към коя възрастова граница да очаквам накъдрянето. Mr. Green

# 140
Когато пристъпиш към периода на менопаузата. При приятелката ми се случи да се накъдри и беше така около 2, може би 3 години, и след като пак ѝ се изправи косата, влезе в менопауза.

# 141
  • София
Аааа, май предпочитам правата коса. newsm43

# 142
  • Варна
Днес купих това:

Визуално много ми харесва - опаковка, цветове, всичко Heart Eyes
Отзиви като се наканя да я пробвам.

# 143
Днес купих това:

Визуално много ми харесва - опаковка, цветове, всичко Heart Eyes
Отзиви като се наканя да я пробвам.
Чакам с нетърпение  Hug

# 144
Аааа, май предпочитам правата коса. newsm43
Е, все някога неизбежно ще се накъдриш! Mr. Green

# 145
  • София
Хаха Joy, явно е, че не мога да избягам от къдриците. Laughing
Новия каталог на Лили:

# 146
Идвам от ДМ, където влязох изнервена от едни разправии с мобилен оператор, с надеждата да се утеша с нещо дребно и си излязох само с едни дегримиращи кърпички - каквото и да ми хареса от декоративната козметика, нямаше тестер...знам за ужасното отношение на много клиенти, виждала съм пред мен да се гримират "от-до", но да дам 20 лв. за нещо, без дори да видя цветовете, няма как да стане...

# 147
Мнение за продуктите от този сайт?
http://www.silvia-kozmetik.com/catalog/index.php?cPath=47_80

Лепилото Дуо по принцип е 15 лв. тук много евтино , чак не знам дали е оригинално.иначе супер ако знаете дали продават качествени неща
Сега съм се зарибила по идеята за мигли  Mr. Green

# 148
Гледах същото лепило в едно квартално магазинче за под 4 лв. според мен не е оригинално!

# 149
Не знам...не съм купувала до сега Дуо ,знам че е най-доброто на пазара.иначе опаковката еднаква уж.вие слагате ли мигли? И с какво лепило ги лепите

Общи условия

Активация на акаунт