Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Сами се убедете дали ДУО лепилото няма китайски имитации:

https://www.aliexpress.com/premium/duo-eyelash-glue.html?spm=211 … &isFreeShip=y

Аз лично не бих се доверила.  Peace

# 151
Момичета, бихте ли ми препоръчали някакви витамини, които да подсилват косата, ноктите и кожата? Разгледах в ДМ, но не можах да си избера.
Снощи попаднах на едни, които изглеждат чудесно, но за първи път виждам и не съм ползвала:  https://sanuso.com/bg/ . Извинявам се, че точно тези не са много по темата, но ми станаха интересни и реших да ги включа към въпроса си.  Confused

# 152
  • София
Аюй, Бижу, вярно ли е това за менопаузата? Ауу. Ама аз съм млада бре, на 37 съм  Mr. Green кво е тва сега!  Crossing Arms сърдита към на хормоните си  Crossing Arms

Витамини,  от които съм доволна са Макси хеър от Айхърб и Витамикс, но в двойна доза, иначе са крайно ниско дозирани.

# 153
Да се запиша и аз.
Най- накрая пробвах душ гел на Балеа от обикновените за по 2 лева. Засега мога да кажа, че не ми изсушава брутално, може би малко, но не го усещам хидратиращ със сигурност Thinking Но аромата,  чудно, се запазва при мен.  Съвсем леко ухае кожата няколко часа след баня   Heart Eyes
От известно време съм и с течния камуфлаж на Катрис.  Покривен е,  стига да се остави да поизсъхне и тогава разнесе. Нямаше да е лошо да има и по-тъмен цвят от 020, тогава нямаше да ми бъдат необходими 2,3 слоя за прикриването на отвратителните ми кръгове под очите  Crossing Arms Тайността е зле. С пудра,  без пудра след петия час започва да прозира...
Да попитам за коледния комплект на Алверде с мирис на карамел.  Как е?  Аромата запазва ли се задълго?

# 154
Аюй, Бижу, вярно ли е това за менопаузата? Ауу. Ама аз съм млада бре, на 37 съм  Mr. Green кво е тва сега!  Crossing Arms сърдита към на хормоните си  Crossing Arms
Не е за всеки. При някои жени с прави коси се случва. Същото с косите понякога се случва и при навлизане в пубертета - някои се накъдряг, други се изправят.
Скрит текст:
В менопауза има и жени на 35...както и жени с цикъл до 53. Точно онзи ден бях на лекар и гинеколожката ми го каза, че за България 53 е горе-долу възрастта. Съответно, зависи от много неща, както и наследствени фактори. Майка ми ме е родила на 43. Сестра ми, голямата, е приключила на 52. Малката на 50. Две от близките ми приятелки, съответно на 45 и 47, като първата беше с тежки кръвоизливи и пропуски през 2-3 месеца две години, преди окончателно да приключи на 45, след някаква процедура, след която спря от раз цикъла. Не съм разпитвала какво точно са ѝ правили, но се налагаше имено заради това. Аз съм на 47 и за сега всеки месец съм точна като часовник. Колежки и познати(мой набор) започнаха от 42 нататък, а имам колежка(по-голяма от мен), която е приключила с цикъла на 35 и впрочем, е зла като оса! Mr. Green

# 155
  • където ми харесва
Не знам...не съм купувала до сега Дуо ,знам че е най-доброто на пазара.иначе опаковката еднаква уж.вие слагате ли мигли? И с какво лепило ги лепите
Никога не съм слагала допълнителни мигли.
Едно, че нямам нужда, и второ-дори и да имах, някак си не мога да се пречупя да слагам лепило на клепача си и после нещо изкуствено, което да ми тежи.
В този ред на мисли, истинските мигли не оредяват ли от честата употреба на изкуствени такива?
И това Lash, Lash baby!, някой ползвал ли го е? Бюджетно ли е?

# 156
Adellle уж не скубят и истинските мигли , знам ли.аз също не съм слагала , но от доста време се навивам да си купя и сега за Коледа ще си направя подарък  Mr. Green
наистина би ми било от ползва да знам повече за тях от някой тук , че влогърките само показват как се слагат и махат, без дали да комфортни(поне поносими)колко дълго може да се ходи с това чудо и прочие.
Спрях се на тези

Повечето имат лепило в кутията , ама тези май тц.

Едит:в най лошия случай , няма да са мигли(ако се разубедя) ще си поръчам тази палитра

на Sleek им се каня от година сигурно.гледам добри коментари за тях.не са и много скъпи , просто все взимам нещо ,което мога да видя или пипна.

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 12:23 от Fifty Shades

# 157
  • където ми харесва
На твое място, бих избрала палитрата.
Добре де, ако ще ги слагаш за Коледа, или по повод, защо не отидеш при професионален гримьор да ти сложи?
Хем ще знаеш, че са сложени качествено, хем ще ти обяснят предимствата и недостатъците на изкуствените мигли.
Не знам де, просто така си мисля Peace

# 158
  • Варна
Коледният комплект на Алверде е разкошен Heart Eyes
Ароматът е наситен и сладък и се запазва доста дълго. Много, много съм доволна.

# 159
  • където ми харесва
Как изглежда и колко пари струва?  Embarassed

# 160
Аз изобщо не харесвам изкуствени мигли. Първо, че трудно се слагат. А доста пъти и с постоянство се старах да се науча. Но дори когато ги сложа, са ми някакви неприятни и отвратителни. Като гледам напред, си виждам миглите и през цялото време гледам през мрежичка от мигли. Гадно ми е. Да не говорим, че лепилото трудно се маха от клепача, няколко пъти ми е залепвало и истинските мигли (тогава падат по няколко), но и много трудно се маха от горния клепач остатъкът от лепило. Не знам как някои жени си го причиняват това, но определено не е за мен. С двете ръце гласувам за палитрата сенки.  Peace

# 161
Момичета,помощ в избора на спирала!
В новият каталог на лили има страхотни предложения.
1.L'oreal volume million Lashes fatale
2.Borjois volume reveal
3. Спирала false lash effect
4.спирала  velvet volume false Lash
5. Спирала Clump Defi
Всичките изглеждат добре . Но на коя да заложа? Моля ,споделете предимства -недостатъци!
С нетърпение очаквам отговорите Ви !

# 162
Момичета,помощ в избора на спирала!
Колкото хора, толкова и предпочитания...
Аз харесвам спиралите на Буржоа, за стотен път сигурно го пиша Embarassed От изброените ползвам Bourjois Volume Reveal и ме чака втора когато привърша тази.

# 163
Това чаках!  Мерси,  Тайга bouquet

По повод изкуствените мигли- трябва практика и желание.  Слагането първите няколко пъти е кофти,  но се свиква и след това можеш да го правиш и със затворени очи за секунди Laughing Трябва само хубаво лепило като Дуо.  А ако са правилно поставени  няма никакви проблеми, нито с носенето,  нито с махането. Има много клипчета в YouTube, аз оттам се научих Peace

# 164
от изброените спирали съм най-доволна от спиралата на Borjois

Общи условия

Активация на акаунт