Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Само да кажа, че аз за контуриращата говоря. Сенкити обаче също ги мисля. Grinning

аз те разбрах, но с идея ако контуриращата палитра е хубава, че и сенките ще са хубави....

много ми станаха любими аурата и ги ползвам с удоволствие  Simple Smile

# 676
  • Варна
Ходих днес до ДМ,ами нямаше нищо от новата серия на Есенс.Погледнах и спиралата за вежди на Лореал.Не ми се е сторило,че е с различна четка от показаната,много неудобна ми се вижда.Отделно светлият цвят сякаш,ще  ми е твърде светъл,а аз съм бяла със св.кестенява коса.Маските на Лореал са намалени на 15лв..Чудих им се,но не можах да измисля коя да взема.
Вечерта май,ще мина и през Лили.

# 677
Имате ли наблюдения върху max factor lasting performance фдт? Исками се да пробвам нещо ново, аз съм с мазна кожа, но матиращите фдт-ени в този сезон ми стоят адски брашляно. Откъм лъсване как е, въпреки че си е строго индивидуално?  newsm78

# 678
Продавай на Лореал Инфалибъл или Севънтийн мат ФДТ им

# 679
  • Стара Загора
Новите продукти на Катрис
Скрит текст:
Ивче бре, нямаш ли си друга работа.... Laughing
Много ми харесаха сенките, сега трябва да дебна по магазините.
Момичета, свиркайте ако ги видите Sunglasses

Скрит текст:
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … nail-polish-03-1/ Много красиви цветове, заедно стоят чудно  Heart Eyes Мисля, че и лятото ще си ги нося  Peace
Интересен лак, от къде го взе?

Още преди Коледа бяха заредени колекциите на Есънс и Катрис.
Аз се чудех на червения мат, но пропуснах. Blush

# 680
  • София
Фифти ма как ше продава бе момиче. Mr. Green
blackstreet в момента го използвам, преди сто години ползвах само него, та сега пак го взех. Покривен е доста, дълготраен е, цапа дрехите, нищо, че казват, че не цапа. Той брашняно не стои в никакъв случай, много приятен завършек има. На мазна кожа не знам как ще е след няколко часа, но сега за зимния период мисля, че ще ти е добре, все пак има вероятност в Т-зоната след няколко часа да лъснеш.

Eто едно ревю:

# 681
Хахахаха ужас , редакцията на клавиатурата пак си прави шеги Mr. Green
Едит: да Пробва

# 682
Имате ли наблюдения върху max factor lasting performance фдт? Исками се да пробвам нещо ново, аз съм с мазна кожа, но матиращите фдт-ени в този сезон ми стоят адски брашляно. Откъм лъсване как е, въпреки че си е строго индивидуално?  newsm78

Присъединявам се, че цапа. Иначе има хубав завършек и се справяше с лъсването при мен. Просто за моя вкус е твърде покривен и затова не съм повторила покупката.

# 683
Момичета имате ли препоръки за ефикасен продукт с който мога да залича белези от пъпки? newsm78

# 684
Момичета имате ли препоръки за ефикасен продукт с който мога да залича белези от пъпки? newsm78
Има медицински кремове за целта - Мадекасол и Контрактубекс, както разгледай и тези. Този крем също.

# 685
  • Варна
Аз имам червения мат лак от коледната серия на Есенс, дори до вчера бях с него. Трайност 3 - 4 дни, но това зависи от ноктите най-вече. Не е никак лош.

# 686
В моето Лили няма заредено нищо от посочените неща на Есънс, защо така? Tired ooooh! Иначе си взех от празничната им колекция Winter glow базата за сенки. Според мен не е точно за база, а дава блясък на клепача. Обаче си мисля, че ще е перфектна за течен хайлайтър и точно за това ще си я ползвам.
Препоръчайте ми база за грим, четох хубаво отзиви за тази на Есънс и на Мейбълин някаква за пори. Иска ми се да е лека и да попива бързо, гледах, че има бази с консистенцията на гел. Thinking

# 687
няма ги заредени новите на Есънс и в кварталното Лили
вчера специално отидох за тях, нищо де, ще ида пак  Laughing
купих си палитра на Аура
Скрит текст:
сутринта се гримирах с нея, за момента не са трепнали, да видим
за по-малко от месец се сдобих с 3 палитри сенки, а преди това нямах нито една  Blush

# 688
няма ги заредени новите на Есънс и в кварталното Лили
вчера специално отидох за тях, нищо де, ще ида пак  Laughing
купих си палитра на Аура
Скрит текст:
сутринта се гримирах с нея, за момента не са трепнали, да видим
за по-малко от месец се сдобих с 3 палитри сенки, а преди това нямах нито една  Blush
Положението с палитрите при мен е същото, че и за още се ослушвам. Embarassed Mr. Green Днес ще си получа така чаканите от Makeup Revolution, да видим дали ще си седна на д-то или пак ще се оглеждам. Laughing
Тези палитри на Аура изглеждат чудесно, при нас в Лили ги няма, явно ни е смотан филиала... Crossing Arms

# 689
Да супер изглежда палитрата на Аура,и е с четки ,даже скъпи марки още продават с апликатори.
Аз също си поръчах Революшан сенки Mr. Green само ,че не 12 цвята ,а една с 18 ,6 матови и 12 перлени

Общи условия

Активация на акаунт