Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 32 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 100 600
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
няма ги заредени новите на Есънс и в кварталното Лили
вчера специално отидох за тях, нищо де, ще ида пак  Laughing
купих си палитра на Аура
Скрит текст:
сутринта се гримирах с нея, за момента не са трепнали, да видим
за по-малко от месец се сдобих с 3 палитри сенки, а преди това нямах нито една  Blush

Колко струва тази палитра?Благодаря предварително....

# 691
палитрата на Аура е 24.49 лв
четката е двойна - хубава е /аз не съм някакъв експерт по гримирането де/
не харесва апликатори за сенки, колкото и да са хубави имам усещането, че ми дерат по кожата
отваря се на 180 градуса и е удобна за гримиране

моята приятелка си купи в бежовата гама - Precious nude палитрата, хубава е и тя, но на мен тия нюд сенки и тонове не ми седят

# 692
Ивче, къде са били заредени Катрис, в Лили ли?

# 693
Новите продукти на Катрис
Скрит текст:
Ивче бре, нямаш ли си друга работа.... Laughing
Много ми харесаха сенките, сега трябва да дебна по магазините.
Момичета, свиркайте ако ги видите Sunglasses

Скрит текст:
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … nail-polish-03-1/ Много красиви цветове, заедно стоят чудно  Heart Eyes Мисля, че и лятото ще си ги нося  Peace
Интересен лак, от къде го взе?

Лаковете ги купих от Варна - Лили Чаталджа. Днес ми е пети ден с тях, държат се добре  Peace

# 694
Ивче, къде са били заредени Катрис, в Лили ли?
Не съм Ивчето, но никъде. За началото на февруари са попринцип. В по- големите градове може и тогава да се появят, след седмица/две, но в по- малките има да ги чакаме след поне месец...
Не всички продукти на Катрис ще се внасят, както всяка година, а тези, които ще дойдат при нас отдавна са качени на българския сайт. Така ще е и за Есенс, но официално не са показали новите продукти дори в немския сайт.

# 695
  • Вестерос
Аз си търся сенки за опушен грим. Кои ще препоръчате?

# 696
Последната палитра на Флормар Peace За мен са най- добрите от дрогерийния клас. За жалост нямат много цветове.
Скрит текст:

# 697
Мери, аз попитах Ивчето, заради този пост, може би не съм я разбрала правилно. Току що от Катрис България ми отговориха, че палитрата която съм харесала, все още я няма внесена.  Sad Peace
Скрит текст:
Новите продукти на Катрис
Скрит текст:
Ивче бре, нямаш ли си друга работа.... Laughing
Много ми харесаха сенките, сега трябва да дебна по магазините.
Момичета, свиркайте ако ги видите Sunglasses

Скрит текст:
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … nail-polish-03-1/ Много красиви цветове, заедно стоят чудно  Heart Eyes Мисля, че и лятото ще си ги нося  Peace
Интересен лак, от къде го взе?

Още преди Коледа бяха заредени колекциите на Есънс и Катрис.

Tall poppy, мерси, ще се разходя до Лили значи, все пак.  Simple Smile

# 698
Tiffany Aching,
за опушен грим в черната гама ползвам прахообразна очна линия/черен молив + антрацитено черни сенки мат  + нещо в лилаво/кафяво/, за да омекоти малко чернотата

като палитра - на Буржоа взех
Скрит текст:
  доволна съм, но аз не съм много професионалист и не смея да препоръчвам

# 699
А пък аз да ви кажа за моите палитри  Laughing
Бях си поръчала от един сайт, и направо се влюбих в тях. За жалост изчезнаха от сайта, и много страдах, понеже сенките бяха в травъл опаковка и бързо взеха да свършват. После случайно ги открих тук и в еуфорията си взех още три опаковки. Сега имам достатъчно, но сенките вече поостаряха, поомръзнаха ми, и започнах да заглеждам нови. Лошото е, че както и при лаковете, все на едни и същи цветове налитам.  Laughing  Crossing Arms

# 700
Lemy, нормално е да си купуваш цветове в една и съща гама  Simple Smile
предполагам, че с тях изглеждаш най-добре - затова продължавай  Grinning

аз също купувам една и съща гама като за бяло-розова кожа, а приятелката ми все си носи нюд, прасковено, коралово червено - то каквото му отива на човек

# 701
  • Вестерос
Tiffany Aching,
за опушен грим в черната гама ползвам прахообразна очна линия/черен молив + антрацитено черни сенки мат  + нещо в лилаво/кафяво/, за да омекоти малко чернотата

като палитра - на Буржоа взех
Скрит текст:
  доволна съм, но аз не съм много професионалист и не смея да препоръчвам

Много ми харесва! каква й е цената? Аз имам 2 единични сенки на Есенс, много светли цветове, като за всеки ден, едни черни  единични матови, ама като въглен са, 2 палитри с кафява гама. Искам нещо в сиво и тази ми допадна.

# 702
Tiffany Aching,
по спомен нещо 17-18 лв от ДМ, преди Коледа си я купих, имаше промоция на спирали на Буржоа, палитрата не помня дали беше на промоция.... Embarassed

# 703
Да се отчета - тръгнах за лилавият лак, реших да взема розовия, но накрая купих сивия  Laughing
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/winter-glow/e/product/ … nail-polish-02-1/

И тази палитра за подарък:

Скрит текст:

# 704
  • Вестерос
Супер мерси Simple Smile  bouquet Ще погледна тази седмица в дм

Как е показаната на Катрис?

Общи условия

Активация на акаунт