Instant Pot - магическият помощник в кухнята

• 137 546
  • 879
  •   1
Отговори
# 735
  • Berlin
Пробвайте и в немския Амазон, там беше около 130 евро мисля. Нещо не ми излиза на мен обаче при търсенето и не мога да дам линк, а иначе го има.

# 736
Ето го от немския амазон, за който може да е полезно.

https://www.amazon.de/Instant-Pot-IP-DUO60-programmierbarer-Schn … ateway&sr=8-3

# 737
В момента в английския е по-изгодно, аз го поръчах за майка ми и по една случайност ще дойде преди 8.03 😁 класика, да ти подарят тенджера за 8-ми март 😄

# 738
  • Ст.Загора
В момента в английския е по-изгодно, аз го поръчах за майка ми и по една случайност ще дойде преди 8.03 😁 класика, да ти подарят тенджера за 8-ми март 😄
Аз като майка на две пораснали деца се радвам на подобни подаръци Smiley. Първия ми херметик Фърст е подарък от дъщеря ми , повярвай ми радвах се като малко дете Grinning Сигурна съм че и твоята мама , ще се зарадва на един наистина полезен уред .

# 739
Коя фирма използвате за превоз до България?

# 740
# 741
  • Бургас

И аз.

Моя иде днес! 😊 Очаквайте ме скоро с глупави въпроси. 😁

# 742
Аз продължавам с разучаването на ИП.....Сармите станаха чудесни, сготвиха се бързо на програмата за ориз, не ги покрих с течност,  не се разпаднаха и няма миризма на готвено. Установих,че нямам програма  Манюал. А тя за какво е?  Приготвих супа топчета със зеленчуци на съответната програма. От години ползвам тенджера под налягане и ми е от голяма полза за меса, зеленчуци. Но ИП е много по-удобен, откъм време, бързина и други екстри.
Обмислям да си купя халогенен капак, но тенджерата е 5,5 литра. Дали ще пасне капак с размери за 6-литрова тенджера? Видях, че има с тези размери.

# 743
Manual = pressure cook, трябва да имаш този бутон. Аз ползвам основно него вместо зададените програми, примерно готвя малко ориз и винаги ми загаря на зададената програма за ориз, при която не може да се сменя времето. Дано разбираш какво искам да ти кажа 😁

И аз ползвам Габиели ✌️
Миме тя сама си пожела да и я поръчам, дано да я ползва наистина Simple Smile

# 744
  • София
и аз не намерих бутон Manual. като на картинката на темата са ми бутоните  Rolling Eyes
ползвам някоя от готовите програми и намалявам времето.

# 745
и аз не намерих бутон Manual. като на картинката на темата са ми бутоните  Rolling Eyes
ползвам някоя от готовите програми и намалявам времето.
В новите модели Manual e Pressure cook

# 746
Да, с Мимето го разгадахме наскоро след цяла вечер чудене и обмен на снимки Joy

Аз ползвам шопърбг за доставки, защото офисът в София ми е много удобен.

# 747
  • Ст.Загора
Аз ползвах Габко , само един път съм поръчвала Frowning1 Кажете как сменяте налягането , аз карам маи само на високо Smirk

# 748
Аз ползвах Габко , само един път съм поръчвала Frowning1 Кажете как сменяте налягането , аз карам маи само на високо Smirk
Какъв модел имате? Ако е LUX, той работи само на високо налягане и не може да се сменя. DUO и след него имат ниско и високо.

# 749
  • Berlin
Натискаш отново копчето на програмата и се сменя. Аз готвя основно на Pressure Cook и на високо, но то и рецептите, които гледам, това казват.

Общи условия

Активация на акаунт