Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 895
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
manitutu, ужасно съжалявам Sad Sad Sad

Кураж и прегръдки !  Hug bouquet Hug

# 271
  • София
Благодаря за съчувствието, вече го приех, осмислих и осъзнах. На ФМ при Сигридов се видяха нещата, не съм правила БХС, защото няма смисъл при това, което се видя... Бях и в Майчин Дом, където потвърдиха и тежко мозъчно увреждане. Чакам да мине комисия и да получа дата за прекъсване на бременността.

# 272
  • София
manitutu, много съжалявам за случилото се. Hug

# 273
  • София
manitutu, съжалявам, мила! Не се тормози, щом е станало е трябвало да бъде така. Сигурна съм ще скоро ще си имате здраво бебче!

# 274
manitutu,кураж мила!Прегръдки и само напред!

# 275
manitutu прегръдки и от мен... страшно съжелявам

# 276
Здравейте! За мен нещата ще приключат в най-скоро време, бебето ми е с тежки увреждания и трябва да го махна. На всички вас желая да сте здрави и да доведете нещата до щастливия финал, който трепетно очаквате. Успех на всички!

Много съжалявам мила! Не се предавай и ти, и мъжът ти. Бъдете един до друг и се подкрепяйте. Тежко е, но ще мине.
Пожелавам ти следващия път всичко да е наред!  Прегръщам те!

# 277
manitutu,, много съжалявам, пожелавам ти да имаш много сили, за да можеш да минеш през това изпитание и в бъдеще всичко да е наред!!!

# 278
  • София
Manitutu, много съжалявам... вярвам, че много скоро ще имате здраво бебче и всичко ще е наред

# 279
  • София
manitutu, много, много съжалявам! Нямам думи просто...

# 280
manitutu, много съжалявам. Кураж и борбеност занапред. Прегръдки.

# 281
 и аз много съжалявам manitutu  Cry

бъди силна, дори да ти е трудно сега, всяко зло за добро !

Прегръдки

# 282
manitutu, ужасно съжалявам  Sad Много кураж и сили да го преодолееш Hug

# 283
  • София
manitutu.....smile3518
Каквото и да се каже в такъв момент...е излишно... Cry
Пожелавам ти в най-скоро време да ви се случи отново чудото, което да заличи болезнения спомен!!
От сърце ви го желая!!!!

# 284
Manitutu, стискам палци за скорошна и успешна бременност.

Фраперсия, относно спринцовките с кръворазреждащи, те трябва да се спрат поне 2 седмици преди раждането, защото в противен случай не може да се ползва епидурална или спинална упойка (поради завишена опасност от сериозен кръвоизлив). Така поне съм чула от моите приятелки, които минаха такова лечение, добре е да питате и вашите доктори там по случая. Особено тези, които ще раждат с цезарово сечение.

Общи условия

Активация на акаунт