Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Stasi. Не мога да разбера. Кръв в урината + или -? Имаш малко левкоцити също. Да нямаш циститни оплаквания? СУЕ при бременни, мисля че могад да бъдат високи. Другото ти е ок. Но нека доктопв ти прокоментира също.

Ами често ходя до тоалетна да ти кажа  Laughing, даже снощи швно бшх настинала.

Ох,дано да са ми ок,че....

А как не ми се прави това глюкозно натоварване,но искам ако има проблем да знам Simple Smile

По темата за секса,много ми се прави,сънувам едни розави сънищаааа,мале мале,но като се събудя и си помисля...ми се отщява.Само на ММ му е малко трудно,че то природата си е природа  Laughing

# 616
Стаси, на твоето място бих взимала уринал за няколко дни. Обаче подобре да питаш доктора, поне обади му се. Може би нищо страшно няма.

# 617
Момичета,  кога се прави тест за чпв, в смисъл някакви симптоми имахте ли. Как се прави изследването и къде, стана ми чудно,защото преди години ми се появиха нещо като брадавици,и сега стоят сщедва забележими. Обаче толкова гинеколози ме гледаха миналата година като раждах, никой нищо не каза и пита. Та ми стана чудно, и малко страх ме хваща

Взима се проба като за цитонамаска и ако в клиниката където ти взимат пробата нямат генетична лаборатория я носиш в Генетика.Има различни видове ЧПВ ,нискорисковите щам 6,8,10 са носители на брадавици,щам 16,18 причинява рак на шиййката на матката.Симптомите са лоши резултати от цитонамаска.

# 618
Да, точно така. Гинеколог взима намазката и я носиш в спец лаборвтория. В София е Геника. Те са 33 вируса които предизвикват рак. Изледване е скъпичко, над 100 лв. Можеш да провериш на сайта на лабораторията.

# 619
  • София
Здравейте и от мен!

Стаси, според мен са ти ОК резултатите.

За секса - аз сънувам еротични сънища редовно, но иначе сякаш нямам особено желание. Доскоро беше и забранено. Вече не е, но не съм сигурна дали ми се иска.

Аз днес бях на преглед, всичко му е наред на човечето и е момченце. Вижда се доста ясно и според доктора няма какво друго да е.

# 620
  • София
Катууууу,прекрасна новина Simple Smile Честито,много се радвам.

# 621
  • велико търново
Аз съм малко разочарована от днешната консултация,според вас нормално ли е на жк само да ми измери кръвното и да ме изтегли...да ми изпише едни вагинални таблетки и това е...без тонове без ехограф... newsm78

# 622
Имам днес лека болка ниско долу.Не е силна,не е постоянна,но параноята ми се обади.И леко кръста от време на време.Но аз по цял ден лежа,от октомври съм вкъщи...и в това студено време съм на дивана по цял ден.Много ми е притеснено.

# 623
Аз съм малко разочарована от днешната консултация,според вас нормално ли е на жк само да ми измери кръвното и да ме изтегли...да ми изпише едни вагинални таблетки и това е...без тонове без ехограф... newsm78

За тонове е ???,но за ехографа е странно да

# 624
Ох, момичета не мога да ви изчета Simple Smile
За ЧПВ, ами при мен си бяха един - два външни .... правих криотерапия, пих някакви гъби- имуностимуланти, Кориолус се казват - ама не бях много редовна, че много скъпи беееее.
Докторицата каза, имай предвид, че те рецидивират. Плюс това то там долу си излизат някакви неща ... А и с мъжа ти може да си ги предавате постоянно Sad
След време пак се появи нещо единично ... пак замразявахме...
Аз съм си параноичка и постоянно се гледам долу за нови.
Четох че се мажат с ябълков оцет и за два - три дни изчезват. СЕга като излезе нещо, което не знам какво е - тичам с тампона с оцета, купувам си Глизиген спрей и така.
Имайте предвид, че гинеколози - ако не е вътре някъде из влагалище, шийка - недай БОже - няма и да обърнат внимание .... това си е за специалист по кожно-венерически болести.

Тестът за щамовете дето е към 120 лв не е ли кръвен ?  newsm78

И аз днес съм с едни като лееееееки менструални болки - много странно като тежест по-скоро.
Ама тия дни голямо готвене, голямо печене - започвам си Коледните проекти Simple Smile
Може и да съм се претоварила Sad

shirina, това при Динка Димитрова ли е ?

stasi55, на мен всичко ми изглежда ок. Левкоцитите изглеждат завишени, но аз имам подразделение "при бременност", където за бременни горната граница е 16. Така че си ок. Тези в урината ми казаха, че щом са единични бройки - всичко е наред. И при мен са така. За някакви патологии се говори, когато са в пъти повече ... Хемоглобинът ти е супер  Peace За кръвта в урината само не разбрах ? Иначе честито за хубавите новини Simple Smile

*Cathy* , честито и на теб за чудесните вести Simple Smile Все така Simple Smile

Ох, и аз вече си мисля за възглавница за бременни .... така обичам да спя по гръб, а вече май не е добре Sad

Еми ...... по-дълго мога, ама по-кратко не мога да пиша Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 625
  • велико търново
Бебка да при нея е ...каза че съм в 15 седмица др път като дойда...но не можах да разбера какво значение има с голямата май ме гледа всеки път newsm78

# 626
bebka_8
На мен всичките проблеми са ми открити от гинеколог,аз съм с положителен 16,не съм изследвала другите,няма и смисъл да се изледва друго освен 16 ,18 и 32 май беше.Абе 3 са който най-често се срещат и водят до рак на шиййката(макар,че четох по въпроса много и поне от 10тина гинеколози знам,че сам по себеси вируса не води до рак,винаги има и още нещо др.Просто на 100 жени оперирани от рак на шийката на 95 е открит вируса,но дали той води до това?),но явно има и някой от ниско рисковите защото след конизацията на шийката ми излезнаха и кондиломи,който горих с ябълков оцет и е доста по-безболезнено от др. начини.Когато го хванахме аз пих Изпоринозин 6 м.,ММ 3 м.Кориолус съм го пила 3 месеца редовно и нямам проблем от 2 год. с резултатите от цитонамаската.Единственото което може да се направи за стопиране на вируса е вдигане на имунната система(стрес,упойки и тн. пада яко и гадината почва да вършее) има ли вискока имунна система няма никакви проблеми.

# 627
  • варна
По принцип ако си на ЖК по каса ти се полагат за цялата бременност 2 ехографа. Някой АГ като моя те гледат всеки път без да ти искат пари за това, други го правят само срещу допълнителна сума, за да те гледат всеки път или си плащаш единичен преглед.А за тонове мисля, че се слушат чак към края на бременността.

# 628
  • велико търново
Аз отидох при нея с направление,мисля че по здравна каса работим но предната ми бременност ме гледа всеки път...не знам дали щото пррди тва имах два аборта по специално внимание ли кво...Много се учудих като я попитах дали няма да го гледаме тя ми се усмихна и каза не другият път ще го видим Flutter

# 629
bebeshok0326, така е да, права си. Просто трябва да се следим.
Аз миналия декември за първи път правих и колпоскопия - май е хубаво и тя да се прави веднъж годишно...

Много зависи от гинеколога, наистина. Моята ми каза, когато искам да минавам - ще ме гледа безплатно. Сега в петък ми направи безплатен доплер за кръвотока към бебо и даже ми измери нухална гънка - при положение, че в сряда съм на БХС при Чавеева в Щерев. Да ми е жива и здрава  Heart Eyes

Имам специално отношение към Динка Димитрова, но не искам да спамя групата.
С две думи - това, за мен, е най-големия дебил, най - некомпетентната т.нар. АГ, чиято практика трябва да бъде незабавно отнета. НО това, пак казвам, си е мое мнение - от опит  Peace

Общи условия

Активация на акаунт