Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 848
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, да попитам аз дали някой има моя проблем. Значи от няколко седмици съм с много обилно слюноотделяне и е ужасно Sad Съвети как да се справя? Особено вечер се усещам и е много неппиятно.

# 121
Да не си изгорила лигавицата в устата с нещо горещо? За сухота знам че може да е диабет. Пак за обилно не знам. Но мисля че на бременни всичко се случава и е нормално. Simple Smile

# 122
Здравейте, да попитам аз дали някой има моя проблем. Значи от няколко седмици съм с много обилно слюноотделяне и е ужасно Sad Съвети как да се справя? Особено вечер се усещам и е много неппиятно.

Това е един от бонусите на бременността така, че не е нещо тревожно, но не знам как да ти помогна аз пък съм точно обратното нощно време постоянно ми пресъхва устата и гърлото и нямам ли вода при мен имам чувство че всичко ми е залепнало  #Crazy

За болничните и аз имам страхотни проблеми с тях само че от страна на работодателя, първият си болничен предадох на 10.11.16 все още не е изпратен към НОИ, а когато отидох да занеса продължението на болничния от 24.11.16 все още си стоеше там предишния болничен и много се ядосвам на безхаберието на шефката ми, защото реално разчитам на тези пари. Случайно някой да знае дали самите болнични имат определен срок в който да се изпратят на НОИ, ММ казва че до 5-то число на следващият месец трябва да го изпрати, тоест до понеделник  newsm78
За осигуровките и аз имам един месец в който нямам внесени осигуровки, а съм била на работа и всеки път повтарям на шефката ми тя се прави на ударена иде ми аз да ходя и да си платя осигуровките, че ми е неудобно всеки път доктора ми да ми казва, че за май месец не са ми платени осигуровките  ooooh!

# 123
Здравейте на всички, отскоро ви чета и ако може и аз да се запиша. На 34 г съм бременна с трето дете, имам две момчета на почти 9  и 7 г. Терминът ми е на 3 юни. Не знам пола все още, но каквото се падне, и двата варианта ще съм доволна, само да е здраво.
За болничните - работодателят е длъжен да ги прати до 10 число на следващия месец. Аз също взимам болнични, тъй като работя в семейната ни фирма. Също според мен има значение и кога работодатя подаде декл 1 за предходния месец, там също се отбелязва дните ви в болничен,а мисля, че тя се подава до 25 число, аз гледам да си ги подавам още в началото на месеца - по обясними причини Simple Smile
Една мама по-горе беше писала за възрастовия риск за Даун - моят е 1:440, звънях за консултация в НГЛ, където си направих безплатно изследването и казаха, че е нормално. На първато ФМ докторката каза, че всичко е ок. Хубав неделен ден на всички!

# 124

Не се тревожи и аз имам,но наистина е многосилно,когато ми се гади и преди да повърна. Даже си лягах с кърпичка и колкто и гадно да звучи си плюех в нея. Сега ужнамаля,но позивите ги има без повръщането .

# 125
Благодаря Ви, момичета. Simple Smile

# 126
За яйчниците да кажа-мен все си ме болят и от дясно и от ляво,все нещо ме дърпа,боцка,боли Sad Направо не знам вече.Аз на 13 съм на доктор и ще го питам,защото имам и контракции доста често Sad А за течението,не се притеснявай щом МБ е чиста,няма страшно.При мен един ден го има,на другия е по-малко(а винаги съм била с много течение,ходих при толкова доктори и всички ми казваха,че е нормално).

Sallywf   обясни ми моля те как различаваш контракциите? Н амен ми 1ва бременност и не съм сигурна кога и дали имам, но прави ми например впечатление, че когато излезем на по-дълга разходка много се изморявам и корема ми се втвърдява .

И аз имам бяло течение, но първите седмици като че ли беше по-обилно а сега малко намаля. Но на 07.12 ще се записвам ЖК и ще питам за това.

G.Gergova мерси за отговора  Peace

Момичета някоя от вас предавала ли е документ за бременност в работата си? Аз се чудя дали да взема? Не съм на изпитателен срок, и фирмата е голяма , но знае ли се  Thinking

# 127
За яйчниците да кажа-мен все си ме болят и от дясно и от ляво,все нещо ме дърпа,боцка,боли Sad Направо не знам вече.Аз на 13 съм на доктор и ще го питам,защото имам и контракции доста често Sad А за течението,не се притеснявай щом МБ е чиста,няма страшно.При мен един ден го има,на другия е по-малко(а винаги съм била с много течение,ходих при толкова доктори и всички ми казваха,че е нормално).

Sallywf   обясни ми моля те как различаваш контракциите? Н амен ми 1ва бременност и не съм сигурна кога и дали имам, но прави ми например впечатление, че когато излезем на по-дълга разходка много се изморявам и корема ми се втвърдява .

И аз имам бяло течение, но първите седмици като че ли беше по-обилно а сега малко намаля. Но на 07.12 ще се записвам ЖК и ще питам за това.

G.Gergova мерси за отговора  Peace

Момичета някоя от вас предавала ли е документ за бременност в работата си? Аз се чудя дали да взема? Не съм на изпитателен срок, и фирмата е голяма , но знае ли се  Thinking

Най-добре си пусни един болничен и предаи него защото тези тип "служебни бележки" доста често могат да се "изгубят" , а болничния върши същата работа плюс че се изпраща в НОИ и при проблем с работодателя ти ще знаеш че няма как да излъже че не е знаел, защото всички знем че да си бременна и да работиш в България е престъпление"  #Cussing out

# 128
Момчета виждали ли сте такъв Клексан  newsm78
http://prikachi.com/images.php?images/639/8977639p.jpg

донесоха ми го от Турция но ми е много странен с това бяло бутало,току що си го бих за първи път,много ми беше гадно и неудобно и за първи път текна кръв #Crazy

# 129
Suny771,на мен също ми е първа бременност и аз не знаех,че са контракции,но ме приеха в Спешен център,където ме прегледаха и ми казаха,че имам и контракции.На мен коремът ми се втърдява и без някакво усилие.Става целият на камък от вътре(без болка) от горе до долу и след това започва да ме боли все едно ми идва цикъла.

# 130
Моето гадене започва да намалява, но пък постоянно хълцам и се уригам. Тогава пак усещам вкуса в устата на това, което съм яла последно, и ми се повдига. Ям бавно, гледам да не преглъщам въздух, какво точно става не ми е ясно.

# 131
Ооо, и аз хълцам сигурно повече от месяц. Особенно като съм гладна. Преди да усетя глада почаам да хълцам, това ми е знак за спешно хапване в близките 10 мин, иначе става зле. А сега ми става зле от коленете, все едно омекват и не мога да стоя, прималява ми.   Blush Сега прищавката ми е консервирано личи. Цял буркан изяждам наведнъж. Simple Smile

# 132
Момичета, мен ме е обхванала страшна депресия... Не ми се прави нищо и постоянно ми се плаче. А какви абсурдни неща ми минават през главата да ми се чуди човек. Не зная как да се справя. Тези настроения се появиха като от нищото преди 2 седмици и от тогава съм така Sad Не мога да се зарадвам на бебчо. Защо... Толкова неволи преживях, дори изгубих баща си преди година и сега когато се появи малкото щастие в корема ми, аз се чувствам без сили, настроение, без чувства.

# 133
Момичета, мен ме е обхванала страшна депресия... Не ми се прави нищо и постоянно ми се плаче. А какви абсурдни неща ми минават през главата да ми се чуди човек. Не зная как да се справя. Тези настроения се появиха като от нищото преди 2 седмици и от тогава съм така Sad Не мога да се зарадвам на бебчо. Защо... Толкова неволи преживях, дори изгубих баща си преди година и сега когато се появи малкото щастие в корема ми, аз се чувствам без сили, настроение, без чувства.
Миличка,аз в началото бях така,ужасна депресия и лоши мисли.При мен беше точно 2-3 дни.Сега се чувствам много щастлива Simple Smile
Опитай се да се разсееш с нещо-хубава книга,интересно сериалче или филм,помага.И недей да си мислиш лоши неща,всичко ще е наред!  Hug

# 134
Bo0o , Sallywf мерси за разясненията  bouquet

Mishkata86 всичко е от хормоните, аз пък съм станала много емоционална - дори и от една думичка ми се насълзяват очите Simple Smile и това ще отмине , гледай да се разсейваш с други неща и не се оставай на негативни мисли  Peace

Общи условия

Активация на акаунт