Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 886
  • 737
  •   2
Отговори
# 210
Да, най-важното  живи и здрави,  пък каквото такова. Снощи писах за целулита, който ми се появи от няколко дена, моля Ви дайте съвети. Стриите мисля, че съм им намерила цаката, но този целулит много ме притеснява.

# 211
Здравейте момичета  Hug почетох си тази сутрин доста и хич не ми хареса, че много от вяас са болнички и имат синузит или проблеми с гърлото. Това което мога да ви препоръчам и което открих на скоро е разтвор от кристал Алунит - прави се разтвор от кристала и с капкомер се капва по 3-4 пъти през деня в носа по 2к. Аз лично ползвам кристалан ТианДе, но може и да има други по аптеките. Ако има пък мами от русе може да им направя и да дам да пробват. Много добре е да се прави и гаргара с този разтвор или да се впръсква в гърлото, тъй като е антибактериално и помага да се изчистят всякакви бактерии. има и др приложение този кристал, но за сега това ви споделям за него. А за коларгола - наистина е невероятно средство за борба с жълто-зелените сополи, но за да има ефект и то добър какво с него така и с кристала, преди капенето от тех трябва да се направи хубава промивка на носа или с физиологичен разтвор или най - добре с чай от лайка, който запарвате 2п в една чаша и отливате малко в кафена чашка, като изстине добадяте половин ампула вит С и капете в носа си по цял капкомер по 5-6 пъти през деня.
 Поздравления, на майчетата, които вече знаят пола на своите бебоци Simple Smile

# 212
Здравейте момичета и аз да се похваля ФМ мина страхотно всичко е наред. И аз вътрешно си знаех какво ще е бебчето, даже казах на мъжа ми. Направих си от онези онлайн тестове какво ще е според годините на майката и според месеца когато си заченала и излезе момче. Видях му и аз атрибутите, но не бях никак изненадана. Да ми е живо и здраво друго не искам. И аз тайничко се надявах да е момиченце.
Да са ни живи и здрави малките дребосъци.

# 213
Здравейте момичета и аз да се похваля ФМ мина страхотно всичко е наред. И аз вътрешно си знаех какво ще е бебчето, даже казах на мъжа ми. Направих си от онези онлайн тестове какво ще е според годините на майката и според месеца когато си заченала и излезе момче. Видях му и аз атрибутите, но не бях никак изненадана. Да ми е живо и здраво друго не искам. И аз тайничко се надявах да е момиченце.
Да са ни живи и здрави малките дребосъци.

може ли линк на тези калтулатори за пол?

# 214
Да, най-важното  живи и здрави,  пък каквото такова. Снощи писах за целулита, който ми се появи от няколко дена, моля Ви дайте съвети. Стриите мисля, че съм им намерила цаката, но този целулит много ме притеснява.

Една от причините за появата на целулит(единия вид целулит)е от задържането  на вода,другия вид целулит е от натрупване на мастни клетки.Както запекът е придружител на бременноста(съответно то него остават токсини в организми и се натрупват мастни клетки в организма),така е и задържането на течности.Това което можеш да направиш ако нямаш ниско кръвно е да спреш солта(така ще намалиш задържането на вода),ако ядеш сладки неща ги спри и замести с плодове,ако ядеш тестено го замести с пълнозърнести изделия.Говори с лекъря си дали ти е позволено физическа активност,ако ти е позволено има водна аеробика за бременни,упражнения за бременни,йога за бременни и тн.
Аз лично бих се притеснявала от стриите(който няма как да ги премахнеш,ако се появят),от колкото от целулита,който след раждане с добра организация за 1-2 месеца може да се премахне

# 215
Да, най-важното  живи и здрави,  пък каквото такова. Снощи писах за целулита, който ми се появи от няколко дена, моля Ви дайте съвети. Стриите мисля, че съм им намерила цаката, но този целулит много ме притеснява.

Една от причините за появата на целулит(единия вид целулит)е от задържането  на вода,другия вид целулит е от натрупване на мастни клетки.Както запекът е придружител на бременноста(съответно то него остават токсини в организми и се натрупват мастни клетки в организма),така е и задържането на течности.Това което можеш да направиш ако нямаш ниско кръвно е да спреш солта(така ще намалиш задържането на вода),ако ядеш сладки неща ги спри и замести с плодове,ако ядеш тестено го замести с пълнозърнести изделия.Говори с лекъря си дали ти е позволено физическа активност,ако ти е позволено има водна аеробика за бременни,упражнения за бременни,йога за бременни и тн.
Аз лично бих се притеснявала от стриите(който няма как да ги премахнеш,ако се появят),от колкото от целулита,който след раждане с добра организация за 1-2 месеца може да се премахне

Много благодаря за отговора. Изключително полезна информация. Така като се замисля, явно проблема ми идва най-вече от запека, който е ужасно упорит.

# 216
Момичета, който разбира от болнични, можете ли ми обясните. Имам 30 дни болничен от 17 ноември до 16 декември. Сега за него гледам нои платили само 10 работни дни, които падат на ноември. А за декември покъсно ли се плаща? На сайта в падащо прозорче по този болничен пише, че за декември имам 12 работни дни влизащи в болничен.

# 217
Момичета, който разбира от болнични, можете ли ми обясните. Имам 30 дни болничен от 17 ноември до 16 декември. Сега за него гледам нои платили само 10 работни дни, които падат на ноември. А за декември покъсно ли се плаща? На сайта в падащо прозорче по този болничен пише, че за декември имам 12 работни дни влизащи в болничен.

Да по-късно се плаща

# 218

Благлдаря. То сигурно за това един и същия болничен 2 пъти отразен на сайта?

# 219
sissskaОще полезна информация по темата :При нормално функциониране на храносмилателния тракт и при положение, че храната ни съдържа достатъчно целулоза, една порция (храната, която сме изяли при едно хранене) трябва да преминава през храносмилателната система за 20 до 45 часа, а в дебелото черво да остават 3 порции. Средно обаче при повечето от нас една порция преминава през храносмилателния тракт за 65-100 часа, а в дечелото черво остават до 8 порции несмяна храна и отпадъци.Представи си какво се случва,когато имаш запек.(в килограми това е от 3 до 10кг,при по-пълните хора стига до 15 кг )

# 220

Благлдаря. То сигурно за това един и същия болничен 2 пъти отразен на сайта?
Мисля че и с болничните плащането е с месец назад тоест болничния за декември ще го вземеш началото на януари  Simple Smile

# 221
И аз съм като теб, Karjala - с 30 дни болничен. Още на 29 ноември ми изплатиха частта за ноември. Като изтече периода на болничния, ще изплатят и другото  Peace

# 222
  • Сопот, Пловдив
Келти, добре дошла!  Hug

На мен според таблиците за пола, които гледат дата на раждане на майката и месец на зачеване, за първото дете навсякъде излизаше момиче. Е, момче е. Simple Smile За сметка на това, аз винаги съм мислела, че първото ми дете ще е момче, бях сто процента убедена. Ама не знам дали от интуиция или просто от желание да е момче.  Laughing Сега пак искам момче, но имам усещане, че ще е момиче.

# 223
  • София
Момичета, да помрънкам и аз... От сутринта имам болки ниско към матката и отстрани, като цяло е тъпа болка, но от време на време е и по-остра. Като стана от стола в офиса, усещам опъване. Дали е въпросното разтягане на мускулатурата? Или някакви контракции? Освен това от няколко дни генерално ми е по-лошо, повече ми се гади, а уж трябваше да преминава вече.

# 224
Тази нощ сънувах, че съм на преглед и на видеозона излиза, че ще е момче Simple Smile Видях му даже атрибутите Laughing Аз все още незнам пола. На някой случвало ли му се е и сбъдвал ли се е сънят му? Кога най-рано  се вижда пола на обикновен видеозон?
Абсолютно същото нещо сънувах 3 седмици преди да разберем. И се случи, момче ще имаме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт