Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 908
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
момичета да ви питам - влязох в 13 г.с.,  но не съм сигурна това води ли се вече 4ти месец ?

Някои  календари показват края на 3ти месец, други началото на 4ти. Аз не искам да казвам на колеги и приятели до края на 3тия месец и сега не съм сигурна дали да изчакам още  Confused

Май от 14г.с се води 4ти месец ...

аз съм си принтирала тази таблица и по нея се ръководя: http://bremennost.bg/13-gestacionna-sedmica-koi-mesec-e.html

защото с тия лунарни и календарни месеци се побърквам. Simple Smile

# 331
  • София
А какъв пробиотик си пила? Явно е бил добър щом е спомогнал за унищожаването и. Сега искам и аз да пия пробиотик, но не съм сигурна дали всеки е подходящ. Досега само на един съм виждала да пише, че е подходящ за бременни, бях го купувала за детето, ама не ми се дават пак 80лв  Sad. Моят АГ каза, че според него мога да пия какъвто искам и се чудя какво да правя newsm78

На този, който ми изписаха на мен също не пише, че е подходяш за бременни, но доки би трябвало да знае, наче нямаше да ми го даде. То се води синбиотик = пробиотик + пребиотик и опаковка от 10 сашета ми е 6,99 лв (аз дори си го взех с малка отстъпка, че имам карта от тази аптека). Колегата също го пиеше за други бактерии, които имаше в стомаха и е много доволен от тях - също се оттърва от гадинките.  Ето това е ако решиш да пробваш:
http://static.framar.bg/product/Biobalance.jpg

# 332
  • варна
Лактофлора нещо не го уважавам. Щом и твойта АГ е казала, че може всякакъв ще си пия от този, който имам вкъщи, а по нататък може да си взема някой по-хубав, че бях чела, че е много полезно за бебето да се пие.

# 333
Офф, момичета, много внимавайте с тези антибиотици. Притесних се за вас. Аз след тях страшно гъбясвам от всякаде. Чак в гърлото и ушите... То сега в ушите пак имам, сигурно заради бременноста имунитета е паднал.
А за да няма бацили в урината на бременни се препоръчва да се пие 2,5 литра вода. Бременни, кото цяло са предрасположени к уроинфекции, не знам защо.

# 334
  • София
Ами аз слава Богу не съм пила много антибиотици, но като цяло се надявам синбиотика да предотварати това, което казваш - иначе преливаме от пусто в празно като лекуваме едно и разболяваме друго...
А ти защо не си вземеш за имунитета Биозин мама - на мен ми го изписаха, още с първата таблетка и на следващия ден дращенето в гърлото ми спря - може да ти подейства.

За съжаление толкова вода не мога да изпия дори лятно време в най-големите жеги ...А сега зимата ...2 шишета от по 1,5 литра ми стигат за седмицата...

# 335
момичета да ви питам - влязох в 13 г.с.,  но не съм сигурна това води ли се вече 4ти месец ?

Някои  календари показват края на 3ти месец, други началото на 4ти. Аз не искам да казвам на колеги и приятели до края на 3тия месец и сега не съм сигурна дали да изчакам още  Confused

Май от 14г.с се води 4ти месец ...

аз съм си принтирала тази таблица и по нея се ръководя: http://bremennost.bg/13-gestacionna-sedmica-koi-mesec-e.html

защото с тия лунарни и календарни месеци се побърквам. Simple Smile

мерси  Peace  и аз я имам, и аз ще гледам само нея иначе тотално се обърквам.

# 336
  • варна
Моя Аг ми каза, че ми изписва вагиналните глобули, за да предотвратят появата на гъбички от АБ. Дано няма странични ефекти, че като четох какви са възможните в листовката лошо ми стана  Sad
Иначе и аз последните 3 години съм пила по 1 на година, че всяка зима хващах бронхит, а преди това с години не съм пила.

# 337
  • София
Лелелеле,колко сте изписали Simple Smile

Брово!Добре дошли на новите мами.

Аз малко се позагубих защото си бях вкъщи с болно гърло и кашлица.Полежах,понадебелях и сега съм пак на работа,ех,каква прекрасна нова тема,за съжаление на нас ни е още многооооооооооооо рано за пол,така,чееее ще се радвам на новини за вас.
Миналата седмица бях на преглед,бебоците са пораснали ,имат си ръчички и крачета и големи главички Simple Smile
Ех,как искам скоро да ги гушна.
Малката постоянно ми целува корема и ме пита ,кога ще се появят бебетата... толкова ми  е мило Simple Smile

Хубава седмица момичета !

# 338
Хаххаха не си единствената. Аз съм в 13 г.с. и нищо не сме видели засега, даже и предположение не ни казаха за пола. За сметка на това пък стояхме 4 часа при док, защото нашия бебок също се мяташе наляво надясно и лекаря не можеше да заснеме  нухална гънка и да види носле. Накрая успяхме, но пола не го знаем. Simple Smile

Да се включа и аз в групата на пиещите антибиотици Sad Изисаха ми зинат (+синбиотик) за е.коли-то  в продължение на 7 дни...И после 7 дни почивка и отново стерилна урина...И ако пак цъфне, не знам вече...Sad

Иначе в четвърък бяхме на преглед и това щуравото как ни махаше с ръчичка  wavey Шава, шава и в един момент се отряза от раз и заспа  Grinning Доки го побутваше, обаче нямаше мърданеее - кръстосало краката и нищо не можахме да видим. И сега вече чакаме чааак 12 януари  - вече ще сме 20 седмица - май ще остана последната от групата, която не е разбрала пол до толкова късно Simple Smile
Но само живо и здраво да е - все някога ще го хванем в крачка:)

Спокойна неделна вечер на всички bouquet

# 339
  • София
еее,Далия няма как да останеш последната разбрала пола  Simple Smile

Само живи и здрави да са.Ние пък миналата седмица едното рита и се мята,а другото в една позция стои и не мърда Simple Smile И беше много забавно защото едното с главата надолу,а другото с главата нагоре Simple Smile като ин и ян  Simple Smile

# 340
И аз съм от тези, които не знаят пола, а и не се очертава скоро да го разберем.
Днес бях на консултация и доктора направи разните замервания за БХС на обикновен ехограф. Малко се изненадах, но той каза, че не пречело. Е да, но в лабораторията ме посъветваха да направя ФМ защото според тези замервания гънката на вратлето е 2,8, което щяло да повлияе на риска, а не е много сигурно дали е замерена точно. Аз обаче реших да ги пусна, защото съм на 13 седмици и 4 дни и нямам никакво време да търся лекар за ФМ отсега нататък  Weary .
И сега ще стоя на тръни и ще чакам първо резултатите, а после 18-19 седмица, за да отида при специалист за ФМ.

# 341
  • София
Кристин,не се притеснявай мила   Hug

# 342
Охх момичета, аз започвам сега в 4-ти месец да повръщам. Това нормално ли е след като не съм повръщала в първия триместър ?

# 343
Прогнозно човечето ще е мъжко.
Началото на януари ще се водим на ФМ.
Разкодирайте ми 3 дни в болница - 3 нощувки / 4 изписване, или 2нощувки / 3 изписване

# 344
Прогнозно човечето ще е мъжко.
Началото на януари ще се водим на ФМ.
Разкодирайте ми 3 дни в болница - 3 нощувки / 4 изписване, или 2нощувки / 3 изписване

Моят опит е 2 нощувки и на 3 изписване.

Общи условия

Активация на акаунт