Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Да и ние имаме роднини в Англия и са били уж очаровани от всечкото там. Аз все съмнявах се. И се оказва че нещата не са толково розови наистина. Сега се сещам че се еалагало да им пращаме антибиотик за ангина, който там не искали да изпишат.

# 406
Момичета, да се похваля, док каза днес, че чакаме момиче... Simple Smile Simple Smile Simple Smile още ми е някак странно, само да е живо и здраво бебчето, у дома и цялата рода са супер щастливи....

аз съм на втора ФМ на 17.01, в 19 г.с.

И да ви питам, мислите ли да правите втория БХС, има ли смисъл, ако първия е ок и първата ФМ не е показала проблеми?

# 407
Момичета, да се похваля, док каза днес, че чакаме момиче... Simple Smile Simple Smile Simple Smile още ми е някак странно, само да е живо и здраво бебчето, у дома и цялата рода са супер щастливи....

аз съм на втора ФМ на 17.01, в 19 г.с.

И да ви питам, мислите ли да правите втория БХС, има ли смисъл, ако първия е ок и първата ФМ не е показала проблеми?

Според мен няма смисъл от втори БХС при това положение.

# 408
Второ БХС може би не, но втората ФМ - да, нали ? ! Simple Smile Това си е задължително Simple Smile

# 409
Здравейте и от мен!Термин 1.06.С две неуспешни бременности преди тази.Тревогата е голяма,страха е ужасен.Боря се със себе си доста.Засега всичко е наред....тази седмица ще правя втори БХС.Искаше ми се да споделя,чувствам се,че полудявам понякога.Успех на всички.Чета ви и стискам палци

# 410
rusiblue много се радвам за хубавата новина. Дано имаш само такива през цялата бременност и един хубав финал  Simple Smile
cvetno_cvete добре дошла  Hug разбирам те напълно, аз имам една неуспешна бременност и сега с тази се побърквам за най-малкото, въпреки, че постоянно си повтарям, че не трябва да се филмирам. Желая ти успех и късмет! Дано всичко мине добре и леко раждане!

Момичета, по повод превръзките за амниотична течност - оказа се, че не е толкова лесно да си ги купиш. Няма ги по аптеките(мъжът ми е ходил в няколко). Трябвало да си ги поръчаш и тогава ги доставяли. Реших да не си ги взимам. Най-вероятно се филмирам напразно. Днес течението ми е много по - малко. Ще се наблюдавам. В краен случай ще се чуя с док или ще ида направо в болницата(ако се наложи).
Лека вечер на всички!

# 411
Цвете, не си сама. Ние ту всечките малко луднали, нали момичета? Simple Smile
Днес направих изледвания на захар. Кръвна захар ми е 4.3 на гладно и жадно, обаче гликиран хемоглобин е 5.0. Какво мислите?

# 412
Докато бях в болницата видях че сестрата капваше по няколко капки върху бельото на едно момиче, за да установи има ли амиотична течност (оцветявало се в някакъв цвят). Навярно има нещо което може да покаже, но не зная как се казва Simple Smile

# 413
rusiblue,честито за хубавите вести, така да е до самото раждане ти пожелавам!  Heart Eyes
cvetno_cvete добре дошла!Бъди спокойна и вярвай, че те очаква невероятна бременност с щастлив финал през юни! Hug bouquet
За здравеопазването във Великобритания чувам доста странни факти наистина, имат си техни разбирания хората.За българското е излишно да говоря....Ще споделя опита си тук в Германия, просто съм очарована, няма такова отношение просто.В България един тон пари да изкарам такава любезност няма да получа.
Много са точни, внимателни и подробно обясняват, макар понякога да гледам "умно" не са ме претупвали и са били много уважителни и точни с мен.А аз винаги съм имала страх от лекари, на зъболекар отивам без притеснение, но лекарите са ме ужасявали  ooooh!
Вчера бях на ЖК докторката разчете резултатите от БХС, всичко е наред, прегледа ме отново.Бебето спеше, но се събуди и ни помаха, в този момент направи снимка с 5 пръстчета на ръката, на късмет го хвана  Crazy
Питах дали мога да пътувам до БГ с кола, каза с чести почивки, че няма проблем.
При болки само Парацетамол и нищо друго, а фолиевата киселина ми каза да пия до края, изненадах се, но май тук е нормално, не предписват никакви други витамини.
Вие до кога ще пиете ФК?Колко е най-дългото ви пътуване с кола, как ви се отразява, имайки предвид, че не ви се гади и повръща?Пак се поолях, лека ви нощ, мамита! Heart Eyes

# 414
Ели,аз преди няколко часа бях на преглед.За фолиевата киселина доки ми каза сама да си преценя(ако искам да я спра;ако искам до края) ,за други витамини само ако усетя ,че имам нужда да си избера каквото и да е за бременни,за прещипване на нерерв на кръст/гръб Б комплекс витамини(ако се засили акопунктура),а за пътя на всеки 2 часа почивка,за пъря със самолет думите му жяха:това което може да ти се случи на земята,може и във самолета,излитане,кацане  и въздух в аамолета вече е много по-изчистено

# 415
Еее, за Германия няма съмнения. Имат едно от най добрите здравеопазвания. Такива професионалисти май има още в Израел. Аз пътувам добре в колата. Обаче ако попадаме на павирания булевард и почва да друса колата веднага получавам болки отдолу. За това казах на мъжа ми че повече няма да му правя компания с ходе за вода до Г Баня.
Момичета, гърдите ми станали поне с 1,5 размера поголеми, а има още 5 месяца. Нямам наднормено тегло, още не съм качила нито 1 кг. А изглеждам все едно съм с силикон. Към края на бременноста сигурно ще приличам на крава.🐮 Обаче на мъжа ми разбира се харесва...

# 416
Няма смисъл да се пие фолиева след 14-15 седмица, ако сте пили преди това редовно. Натрупано е достатъчно в тялото за тези седмици Simple Smile

# 417
Добро утро, мами! Има ли някоя бременна с близнаци да сподели малко наблюдения Simple Smile

# 418
Няма смисъл да се пие фолиева след 14-15 седмица, ако сте пили преди това редовно. Натрупано е достатъчно в тялото за тези седмици Simple Smile
Не съм на същото мнение.Фолиевата киселина е от групата на Б витамини и както много от и тя се изхвърля лесно и бързо от организма,а не се среща в много храни.Тя не е важна само за бебчето.Всеки сам преценява в крайна сметка

# 419
Добро утро момичета  Hug
Добре дошли на новите мамчета.
Вчера бях на доктор в 16г.с съм.При мен бебчето май върви една седмица напред.Видя госпожица,много съм щастлива.Каза,че е на 90% сигурен Simple Smile Питах за фолиевата киселина,каза да доизпивам каквото ми е останало и край,аз я спрях още в 15г.с Simple Smile За пътуването,мислех си че няма проблем,но изобщо не мога да пътувам.Освен,че ми е лошо,започва да ме боли и корем,коланът ми стиска.Питах доктора и за контракциите,каза че не било много хубаво в 4-ти месец и ми изписа магнезии.

Общи условия

Активация на акаунт