Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 844
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Bebka, наистина най - добре говпри с доктора си, все пак тя ще знае най-добре, вместо да гадаем. При теб наистина случая е малко по-особен и тя ще ти каже най-точно  Peace

# 556
  • Sofia
Момичета, бях леко ухапана от дворно куче. Има малко кръв... Трябва ли и позволена ли е тетанус, знаете ли? Звънях на док,но не ми вдига.

# 557
  • Сопот, Пловдив
Нямам идея, но няма ли как да отидете до Бърза помощ да питате, там трябва да знаят.

# 558
Герилин, залей раната скислородна вода и отивай на лекар. Пак можеш и да се обадаш в спешното за консултация.

# 559
  • Sofia
Успях да се чуя с док. Каза, че щом не е дълбока рана, да не ходя за ваксина. Благодаря ви за отговорите Wink

# 560
  • София
Gerilin, не се притеснявай от одраскване - и аз миналия месец имах случка докато разхождах домашното мъниче. Както се разхождахме и се разминавахме с някаква мърла, когато кучето й (определено улично превъзходно, но на каишка) скочи върху моето и го захапа за врата. Захапката му беше толкова яка, че просто виждах как си отива моето мъниче, оная не си мръдна пръста да направи нещо и аз в паниката тръгнах да му отварям устата с ръце да си изкарам кучето от там... ooooh!Е, разминах се с няколко одрасквания по 2- пръста и още на следващия ден пръстите ми се бяха надули здраво и бяха позабрали около раните, но буквално след 3-4 дни вече беше изчезнало и бяха останали само червени (предполагам от струпването на червени кръвни телца там). Мисълта ми е, че ако е само одраскване не би трябвало да се притесняваш толкова, защото имунната ти система ще се справи с това.

bebka_8 аз пък съм на 04.09 ПРМ и първоначално ми сложиха термин 11.06., но при втория преглед споменах на доки, че всъщност съм с 23-дневен цикъл и тя ми каза "оо, ама казвай ги тия работи" и ми го измести със 5 дни напред на 6-ти. Та предполагам поне дължината на цикъла се взима под внимание, защото дори и някои калкулатори за изчисляване на термин имат поле за въвеждане и на тази информация и наистина изчисляват различно.

# 561
Момичета, чудя се, корема срещу стрии целия ли се маже или само долната част?
Аз го мажа целия и отстрани към кръста. Мажа и бедрата във външната част и гърдите. Виждала съм корем целия от горе до долу в стрии, най- вече около пъпа. Но предполагам това може да се появи към края на бременността.  Peace

# 562
И на мен още ми се гади много, даже повръщам понякога, но като че сутрин е по-добре. Пообед, следобед и вечер е най-зле.

# 563
Моята ПРМ е 1.септември, а термина ми го определиха на таткото за рождения ден 25 юни

# 564
И на мен понякога все още ми се гади, обикновено вечер, но определено не е толкова силно както преди.

Kardjala, аз мажа целия корем, гърдите, бедрата и кръста чак. С предната бременност ми се нацепиха много гърдите, макар че далеч не бяха станали толкова големи, колкото ми се искаше, а корема ми, който беше наистина огромен, остана без нито една стрия. Така че май си зависи от еластичността на кожата в отделните зони. Мажи се според мен, ако не друго, поне кожата ти ще е гладка и мекичка.

# 565
Ок, ще се мажа цялата. Wink

# 566
  • София
Момичета какъв е този балсам на Хималая, за който Karjala спомена( доколкото си спомням, че беше тя де  Grinning)

# 567
Ще питам докторите определно, че тя кашата сега започва ... а идват важни прегледи и изследвания.

Момичета, както казва една моя приятелка - от колената до лактите, и отпред и отзад !
Аз така се мажа, че не знам къде какво и как ще се нацепи Simple Smile  Peace

# 568
# 569
И на мен ми го препоръчаха този балсам Хиналая ,купих го но не съм го ползвала още...дано не ми се и налага де,запушва ми се малко носа през ноща но е търпимо все още Simple Smile Иначе вече съм почти 14 седмица и нищо ми няма,дано и така да си остане...само дето продължава да ме гони пустия ми глад и то за тестени работи най вече мазна топла баничка за закуска  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт