Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Здравейте момичета, незнам как ще прозвучи радвам се, че съм бременна тъй като много го искахме. Обаче не усещам някакво свръх щастие, не говоря само за това и не мисля само за това, а ми е първо бебче. Понякога дори забравям, че съм бременна. Гузно ми става, че не му говоря не си милвам корема и тем подобни неща....

# 572
Здравейте момичета, незнам как ще прозвучи радвам се, че съм бременна тъй като много го искахме. Обаче не усещам някакво свръх щастие, не говоря само за това и не мисля само за това, а ми е първо бебче. Понякога дори забравям, че съм бременна. Гузно ми става, че не му говоря не си милвам корема и тем подобни неща....
Според мен няма от какво да се притесняваш и да ти е гузно.Всяка от нас приема нещата по различен начин.Още по-малко сега,когато в нас бушуват хиляди хормони.

# 573
  • Sofia

Няма нищо странно. И нашето бебенце е планирано и желано, но и аз не си галя корема, не му говоря и като цяло не се превъзнасям. По-скорл гледам практично на нещата - чета, за да се информирам, подготвям се... Предполагам, че като започнем да ги усещаме как мърдат, всичко ще стане доста по-реално и емоционално Wink

# 574

Няма нищо странно. И нашето бебенце е планирано и желано, но и аз не си галя корема, не му говоря и като цяло не се превъзнасям. По-скорл гледам практично на нещата - чета, за да се информирам, подготвям се... Предполагам, че като започнем да ги усещаме как мърдат, всичко ще стане доста по-реално и емоционално Wink
Съгласна съм напълно!С появата на ритничета и повече движение от бебчо ще осъзнаем по-ясно какво се случва и радостта и вълнението ще са по-големи, мисля!  Heart Eyes

# 575
Спокойно и аз съм така, чувствам се странно даже ММ като ми каже много ви обичам не знам как да реагирам, а и на нас ни е първо бебче и е много желано.  Hug

# 576
  • Сопот, Пловдив
Ох, успокоих, се, не съм само аз. Аз ММ понякога искам да го фрасна като каже, че ме обича.  Laughing А на мен даже ми е второ.

# 577
Мале как ми олекна,че не съм единствената луда майка която не е откачила от това, че е бременна.
Благодаря момичета

Гледах че обсъждате майките и свекървите, моята майка е в някаква дупка от 2 години и няма сила на планетата която да я изкара, и въобще не се интересува от мен и бебето. Изобщо не ми звъни не се чуваме няма съвети няма нищо все едно живея на другия край на планетата. А преди бяхме много близки и както се сещате сега ми е доста гадно от нейното отвратително държание. Дори лятото беше казала на мен и на мъжа ми "Ми то може и да нямате деца " и баща ми щеше да я фрасне. За щастие бях бременна вече, но все още незнаехме. Намерих и психолог но тя отказва да ходи тъй като е добре според нея. Със свекърва ми не си говорим откакто мина сватбата и тя не се интересува от нас с мъжа ми, за жалост и двете баби живеят в града но се държат така все едно са на друга планета.
Решила съм да се опитвам да ги игнорирам всички и да не преживявам отношението им към мен и бебето, но заради бушуващите хормони ми е малко трудно.
Съжалявам за дългия пост, но много исках да споделя.

# 578
Момичета, има ли такива, които не могат да спат? Днес заспах в 6 и само сега се събуждам, в 12. Супер гадно е. Носът ми пак започнал да се запушва, без да съм настмнала и нямам секрети. Просто лигавица се подува, като при алергия, но не тече..

# 579
Karjala,аз съм така.Изобщо не мога да спя.Цяла нощ си въртя да си намеря място.На ляво не ми е удобно,на дясно пак не ми е удобно.Само по гръб,но нали не било хубаво и така докато си намеря удобна поза и то станало сутрин Grinning

# 580
Аз още спя по корем. Не знам хубаво или нет, но то така. Майка ми сега казала че ако не мога да спя да чета книга. Моята е електрона и мога да пусна екрана да свети лекичко, за да не включвам светлина в стаята. Ще пробвам деес, дали ще помогне...

# 581
Да ви попитам и нещо друго, имате ли вече контракции? На мен пак започна да ми се стяга корема от рано ( и при първата бременност така), уж подготвителни и последните месеци 7 и 8 месец бях със скъсена шийка на легло. Не искам и да си помислям,че пак може да се случи....Все още ходя на работа и се надявах да си ходя до последно,че осигуровки ниски....

# 582
  • варна
Момичета, има ли такива, които не могат да спат? Днес заспах в 6 и само сега се събуждам, в 12. Супер гадно е. Носът ми пак започнал да се запушва, без да съм настмнала и нямам секрети. Просто лигавица се подува, като при алергия, но не тече..

С безсънието и аз съм така от 2 дена. Като стана посреднощите да пишкам и повече не мога да заспя чак до сутринта. И като се събудя ми се запушва носа и кошмара е пълен. Със запушен нос съм откакто съм бременна само вечер и сутрин като стана  Sad
А относно помощта на бабите не мога да се оплача. Свекито живее на долния етаж и гледа постоянно малкия, а и на мен помага за всичко. Доколкото се познавам бебето ще ми е много неприятно да и го давам в началото поне до 3-я месец, ама ще видим този път може пък да и го давам. А иначе много ще разчитам и на майка ми. За съжаление тя работи, но знам че постоянно ще идва да ми помага, а и с баща ми ще гледат баткото, когато се налага  Simple Smile

# 583
И като се събудя ми се запушва носа и кошмара е пълен. Със запушен нос съм откакто съм бременна само вечер и сутрин като стана  Sad

Точно така съм и аз... писна ми с този запушен нос. През нощта само да се събудя и да стана и край... И с първата бременност бях така, а не съм болна. И много кихам  ooooh!

# 584
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала. Малкия миналия петък сутринта се събуди с една ларингитна кашлица и си се гледахме с него цялата седмица. Остана само малко сопол и от утре е на градина - чака с нетърпение там да дойде Дядо Коледа Simple Smile

На мен все още ми прилошава понякога. Снощи бяхме на РД на свеки и някой си поръча риба. Леле, отдалеко я подуших и едва не повърнах. Повече от час ми трябваше да се освестя след това.  Sick

И аз не се вълнувам особено около бременността. Сега повече ме интересува дали всичко е наред, а покупките ще ги мисля като се постопли малко, а и да мине предпразничното пазаруване  Laughing Само като си представя опашките за влизане в моловете и навалицата вътре, и се отказвам да излизам от вкъщи  Laughing

Дойде и моя ред за ФМ най-накрая. Утре следобед съм на преглед и вече нямам търпение.

За запушенен нос пробвали ли сте физиологичен разтвор. Детето с това го оправям.

Общи условия

Активация на акаунт