Време е да узнаем вече: момче или момиче е Юнското човече- тема 4

• 35 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Привет момичета  bouquet
И моят нос се запушва и съм май леко хремава, но май си е от времето.
Във петък бях на ФМ при д-р Троянчев и останах наистина много доволна от прегледа. Както ми беше писала една мама от Пловдив. Огледа го от всички страни, обесняваше  и измерваше доста старателно. И накрая даже ни каза и пола, ще си имаме госпожичка, но и баткото така си каза. А, съм чувала, че децата познават някак си какво ще е. Таткото беше с мен и също много се зарадва, както когато му казаха, че ще си има момченце при първата бременност.
Сега си чакам резултатите от БХСто и стискам палци всичко да е наред.
Вие имате ли желание за секс? Аз съм на приливи и отливи. От както съм родила преди 5год. все е ММ е последна дупка на кавала. Много се промених и понякога  със месеци нямам желание за близост, но правя компромиси със моите желание в името на ММ. Той е много търпелив и ме разбира, но все пак си е мъж и си търси своето. При вас как е? Предполагам сега със второ дете хич няма да ми остава време  и желание за интимност, дано да греша   Thinking
Приятна неделя и спокойна седмица мами  Wink

# 586
Аз в момента нямам много желание, ММ  постоянно ми дава примери с негови приятели как след раждането на детето им отношенията им са се развалили и много го е страх и при нас да не стане така.

# 587
  • варна
Аз си пръскам стеримар ама не винаги ми помага.
А относно секса съм казала на мъжът ми да забрави. В най - добрия случай ще го огрее в 9я месец в случай, че ми наближи термина, а няма изгледи бебо да излезе сам. Grinning

# 588
Аз, ако чувствам си добре имам желание. Нали, не всеки ден. Но някъде 1-2 седмично. Но вече с мисионерската поза май не става, не ми е комфортно. А и да ви споделя, няколко пъти, през ноща ми се е случвало, бещ да сънувам нещо специално, да получа "разтоварване". Обяснявам го с засилено кръвообращене или там нещо притиска. Смятам, че не опасно.... Не знам  Embarassed

# 589
С бушуването на хормоните при мен, си мисля, че даже желанието за секс се увеличава, така ми беше и при предните две бременности....мисля, че е съвсем нормално, просто сега трябва да сме по-внимателни, не толкова бурни, то с тоя корем и тая тежест по-принцип, на мен по-скоро ми пречат. Не бих се отказала от секса по време на бременността, освен ако няма препоръка за това от док поради здравословни причини и евентуален риск.  Моят мъж пък преди ми разправяше, че на жената след като роди й се правило повече секс Simple Smile Мисля, че е важно и в този момент да се намира време и желание за близост   Heart Eyes  

# 590
Аз си имам желанието за секс но мъжо го няма, и скоро като се върне се надявам да си имам все още желанието. Аз постоянно сънувам някакви сексуални сънища, поне 2 3 пъти в седмицата.

# 591
  • велико търново
Добър вечер дами,нещо напоследък нямам много време да ви пиша,малката ми дъщеря е болничка 3 дена сме с температура Sad днес уж е по добре но сме на антибиотик Sad а аз отново хремава понеже 2 вечери спа при нас.
Гледах че пишете за безсънието ....и аз съм вдна от тях,заспивам и после почвам да се въртя...ужас до сутринта.Четох също и за секса ние пък през ден два го правим нямаме проблем с желанието  Embarassed особено като се има на предвид че ако ми направят серклаж сега и след това никъв секс Simple Smile
Утре сме на консултация,стискайте палци всичко да е наред и малкото човече да се покаже Simple Smile

# 592
Добър вечер на всички ! Simple Smile Много сте изписали... гледам 59 поста. Много ви се радвам, за което. По темата със секса,  ние с ММ си го правим обикновено около примерно 2 пъти седмично, понякога повече,  а сме заедно от 6 години. Даже откакто съм бременна даже имам повече желание сякаш от преди.  Laughing
Аз също много се вълнувам, тъй като утре съм на първата ми женска  консултация. Ние все още не знаем пола, но от утре съм в 14 г.с. и се надявам, че има шанс вече да ми го кажат.

# 593
Здравейте, момичета! Днес съм малко по-свободна и да се отчета и аз. В четвъртък бях на БХС и всичко е на ред. Бебчо си расте нормално и май ще си имаме момиченце, но док каза, че може и да ни изненада, защото беше много подвижно и почти не спря да се върти. Но за сега си живея с мисълта, че ще е мацка каквото предположение си и имах от самото начало Simple Smile сега чакам само кръвните тестове да излязат уж до Коледа да са готови.

# 594
  • София
Аз съм на моменти, обикновенно доста спя - рано лягам и късно ставам, но сега 2 вечери яко въртене и пробуждане през 30мин......
за секса нямам много желание, а и явно на подсъзнателно ниво се притеснявам, защото нищо не се получава даже ме боли, не се отпускам и е кофти..

# 595
  • Sofia
И като се събудя ми се запушва носа и кошмара е пълен. Със запушен нос съм откакто съм бременна само вечер и сутрин като стана  Sad

Точно така съм и аз... писна ми с този запушен нос. През нощта само да се събудя и да стана и край... И с първата бременност бях така, а не съм болна. И много кихам  ooooh!

И аз като вас - запушен нос, кихане, секрети. Ходих на УНГ. Сшед обстоен преглед ми обясни, че това е от бременността и по-точно прогестерона. Каза,че мога да си впръсквам морска вода или физиологичен разтвор, ако ми помага или да си слагам някакви билкови капки , но им забравих името. В предишните постове някой ги беше споменал...

# 596
Добро утро, момичета Simple Smile
Тази нощ и аз се събудих към 5 и няма заспиване Sad
Малкият спи при нас - кашля, киха, сополи - нещо страшно Sad
Станах и сложих един осцилококцинум под езика, за всеки случай.
Мамите, които пият БИОЗИН МАМА.... на опаковката пише по едно, а си спомням, че някой пиеше по две  newsm78 newsm78 newsm78 Това лекар ли го е позволил ? Има ли такава практика ?

Относно секса, нямам ама ниииииикакво желание Sad
Да не говорим колко ме е страх...
А пък и се чувствам като плондер и хич не ми е секси Sad
Слава Богу мъжът ми е по-уплашен и от мен хахахха
Един ден нещо се пошегувах, кога ще изпратим малкия при баба и дядо и той вика :
Ооооооо, бебенцето, бебенцето - догодина август хахаххаха

# 597
Мамите, които пият БИОЗИН МАМА.... на опаковката пише по едно, а си спомням, че някой пиеше по две  newsm78 newsm78 newsm78 Това лекар ли го е позволил ? Има ли такава практика ?

Един ден нещо се пошегувах, кога ще изпратим малкия при баба и дядо и той вика :

На листовката пише по 1 на ден ако си здрава и протича нормално бременността, а ако си болна 2х1

# 598
Хмм, на моята не пише такова нещо ....  newsm78
Намерих листовка в интернет, наистина пише по 2 при болест ...
Интересно защо се различават, продуктът е един, съставът също  newsm78

# 599

Аз също пия биозин мама- по едно на ден.Вече месец и нещо го пия и да чукна на дърво минах само с хрема.Аз имам проблем с гърлото-и при най-малкото ме удря направо на гнойна ангина.

За секса-на мен много ми се прави,но доктора каза да се въздържаме и така.

Общи условия

Активация на акаунт