Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 640
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Меци,и аз бих ти правила компания с винцето,стига да ме искаш.Това моето тази вечер е в такава фаза,не иска да спи и реве,а като го питам защо и той казва,че го е страх.Досега се мъчих да го утешавам,да го гушкам и не и не и сега се е намърдал при мен на едно ъглово легло и ако оцелеем тази вечер ще е добре.А от какво се уплаши и тъй и не разбрах,защото по принцип не го плашим с нищо.

# 706
  • В къщурката на хълма на феите
Давай, винаги е по-добре да пиеш с компания Mr. Green

# 707
  • shumen
Меци,сипвам винцето.Идвай. Sick
Аз успях все пак да го утеша и приспя,но не се знае до кога ще трае промоцията.

# 708
  • Sydney
всеки гледа от собствената си камбанария и дано никой ен е в ситуацията на другия, така че кийп уолкинг дет се вика...

# 709
Австралийска мъдрост, дет са вика Mr. Green Hug

# 710
  • shumen
Бени,май си много права за това,че всеки гледа от собствена гледна точка.
Сигме,намери ли кой да гледа Лия?
При нас снощи промоцията трая от 12 до 2.30.След това се събуди пак с рев и се утешавахме половин час.Днеска от 10.00 сме на алерголог,а аз още не мога да го събудя и оправя диването.То,ако така ми заспива все към 12 и се събужда посред нощ,сутрин не знам как ще ставаме за градина като тръгне.

# 711
  • Северозапада
Добро утро!
Последните страници ги прочетох през ред.  Hug
Дани, сменяй Самбукуса. Ако трябва, ЛЛ да ти направи схема и с Изопринозин. Моята ми предложи Изоппинозин + Бронховаксом за София. На Дени му трябва нещо наистина силно, щом не може да остане по-дълго вкъщи. Преди 2 години педиатърката на племенницата и беше изписала и Ефира без консултация с пулмолог, защото не спираше да прави бронхити, а беше първи клас. Препарати с монтелукаст изписват и на деца с чувствителен бял дроб, не само на астматици. Ето, на Ема за алергия са го изписвали, беше споделяла Меци. Неспането е временно, според мен.

# 712
  • shumen
Мраве,днеска или утре ще ходя при педи след алерголога и ще говоря с педи за нещо по-силно.Самбукуса ще го сменям със сигурност.А за неспането дано е временно,че иначе не знам как ще ставаме сутрин в 7.00 часа.Ето,сега се върти,ама не иска да става.

# 713
  • Sydney
Австралийска мъдрост, дет са вика Mr. Green Hug

Hug

уповавах се на това, защото иначе трябваше да кажа/напиша друго и тогава спорът щеше да лумне с нова сила  Twisted Evil понякога успявам и да замълча, ама само понякога  Mr. Green

# 714
Аз пък да се похваля  Mr. Green Пу-пу, днес ще ми бият втория Золадекс, ами супер ми е без цикъл  Mr. Green За сега нямам никакви странични реакции, дано така продължи, направо ми е рай без цикъл  Mr. Green  Whistling
Хубав ден, прочетохте ли за сибирския студ, който ще настъпи  Crazy

# 715
Кокоси аз съм си дала срок до 14.01. да ми дойде и ако няма никой, отивам на АГ, че ще направя 2 години без цикъл .. не, че страдам за червената вещица обаче не мога да насмогна на кофти коса и кожа, пък за размера на задника ми да не говоря Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и в този ред на мисли .. според вас има ли смисъл да обмислям поставяне на спирала или ??

# 716
Да. Ако ти понасят хормоните де. Иначе категорично не.

# 717
Сигме аз се чудя дали ще има файда за малко от малко по-редовен цикъл, точно заради повечкото хормони ..

# 718
Тогава да.
Тъкмо ще ти се регулира цикъла.

# 719
сега следва да разбера и какво се предлага и какво да използвам ..

Общи условия

Активация на акаунт