Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 642
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
ЧНГ и от нас с Калоян!!! Здраве желаем.... другото е кой както си го направи!

Както казах и нашия тати го няма, та посрещахме 2017 с детето, ама беше хубаво и забавно. Дечко изкара до 00.30ч. и си легнахме. Не съм нещастна и няма драма. Даже много хубаво си спя като го няма  Wink

Дани, аз май съм пропуснала....какъв е проблема с тестисите на Дени, че се налага операция? А за градината и аз съм против, но ти си знаеш и решаваш.....

Всички да оздравяват!!!  И никой да не пише за болести!

# 691
  • shumen
Алексче,аз го смених веднъж,но и сега пак да го сменя,не мисля,че като му няма нищо,който и да е ще даде  болнични.А за 30 дни по домашни причини ние май сме ги ползвали,защото той реално не е ходил от месец и половина на градина.
Пънче,не знам дали е от там или от другаде,но се разболя и е факт.Не мога да кажа,че е от там със сигурност,защото не сме се застоявали дълго.Ние отидохме,разгледахме,взе си подаръка и си тръгнахме.А за гледане срещу заплащане съм търсила и ми предложиха една жена,но както казах тя беше неблагодарна,а сега говорих с една позната и ми отказа.Нямам друг вариант,а и както казах 300 лева не мога да си позволя да давам и накрая да не са доволни.Не знам,имам време и ще го мисля още,но за сега е това-ще трябва да го пусна от 09.01.,ако не намеря човек да го гледа.
Петьофка,аз съм го изкарала днеска за повече,а тука времето беше повече от прекрасно.А и АБ не пие от 30.12.Не е духало,не вали,а онзи ден като валя и духа излязохме за малко и се прибрахме.
Принцес,проблема е,че единия тестис не е слязъл и затова се налага операция.

# 692
  • При моето слънце
Сигме, не визирам никого с тези си думи, най-малкото пък теб, защото съм сигурна, че щом си решила да се разведеш, си преценила, че сама ще си по-щастлива  Heart Eyes

# 693
  • В сърцето на любимия човек
Дани - ти си му майка, ти носиш отговорност за детето си, ние просто те съветваме с най-добри чувства. Но помисли сериозно над фактите. Аз бих натиснала бащата на Дени да помогне финансово за гледачка за 1м.

# 694
  • София
Аз пък не съм съгласна с вас, и седящи си в къщи деца се разболяват доста често.
Според мен трябва да се направи нещо, за да се подсили организма.
Повече плодове и зеленчуци, повече разходки на въздух, някакви подобни неща.
В къщи до печката, климатика или каквото имат не помага особено.

# 695
  • Бургас
Сигме, това че ти не си тъжна и нещастна, не означава че аз не съм, това е всичко което исках да кажа. И проблема не беше, че ти не разбираш мен или мислиш подобни емоции за елементарни и непонятни за теб, мен ми е ясно че си далеч от моята емоционалност и аз от твоята, а проблема беше, че Меца ми сложи грозни думи и емоции. За обидите от нея към мен, все едно не съм ги прочела....

# 696
Прахче, може би е най добре да се прескачаме. Нито ти си в моя свят, нито аз разбирам твоя. С котето не го разбрах, защото беше ни в клин, ни в ръкав. Казах- прочетох майка която има истински проблем и такава която не разбирам. Явно съм те засегнала, за което се извинявам. До сега споровете ни не са водили до нищо ползотворно, затова в бъдеще колкото и да ме сърби няма да коментирам твои казуси.
Желая ти щастието, което имате да го запазите за дълго и да не се дразниш от такива като мен.
Толкоз.

# 697
  • Германия
Здравейте, влизам пак телеграфно.
За много години на всички! Желая на вас и семействата ви много, много здраве и щастие!

# 698
  • В къщурката на хълма на феите
Пуфе Прощавай - обиди?! Понеже те нарекох разглезена пикла ли?! Ми то тогава и аз съм обидена, щото съм безчувствена, неемоционална понеже вие имате:
захаросани не захаросани, такива са ни отношенията и двамата именно за това се чувстваме добре в тази връзка.
, пък аз от камбанарията на човек намиращ за налудничаво да пътува в най-тежкото време на годината и също така съм някой, който
това не му допада, но сме различни хора, с различно поведение и взаимоотношения.
и евентуално използвачка, понеже не си разнасям чаршафите по-далеч от простира и оттам излезе, че живея с мъжа си, не щото го обичам, а щото го използвам, пък ти и мъжа ти сте:
Все още сме влюбени и загубени, както в началото и правим подобни неща и си вдигаме адреналина и смятам , че именно това ни държи като двойка, иначе отношенията ни да са заминали отдавна и ежедневието да ни е смачкало.

не, не, ти изобщо не ръсиш обиди на всяка крачка, а само
Аз не се опитвам да разбирам когото и да било , а само да приемам хората, толкова. Не мога да променя света и другите, мога само да ги приема такива каквито са
нали?!?!?

как пък така случайно 10-15 човека независимо един от друг изпаднахме в такова заблуждение относно теб .. направо не мога разбера .. как успяхме ..

Бамба само по себе си да седи вкъщи е също толкова непотребно и вредно, колкото и ходене в детска градина на текущия етап, абсолютно съм съгласна .. обаче преди да се тръгне отново на детска градина е необходимо да се направят няколко стъпи в тази посока в името на доброто на детето - а именно: рехабилитация, имуностимулация, закаляване и чак тогава отново на детско заведение .. това не е моя приумица между другото .. ама няма как тва дете изтормозено от болести и АБ изписани на око да го върнеш в същата среда и да се надяваш да изкара между капките ..

# 699
Не се ли уморихте да давате непоискани съвети?
Честно, темата в този й вид повече натоварва, отколкото е полезна за някого. Нека бъдем по-толерантни и смекчим малко тона....

# 700
това към кой?

# 701
  • до едно тепе
Мецо да ти сипя едно винце душицо. То с радио знаеш,че не можеш да спориш Hug
 И аз не спя моя мъж кат го няма. Само че е защото едното дете ме дърпа от едната страна, а другото ме запъва в гърба и освен това ставам по 3 пъти да го каня да пикае, за да не ми опикае кревата. С това се занимава баща му като е вкъщи нощем Joy Joy Joy Спят двамата в детската и хиич не ми липсва. Ако искам нещо от него все пак сме под един покрив и това,че не ми е в кревата не ми пречи Whistling
Дани знам,че ти е много трудно. Дано намериш решение Hug

# 702
Към който реши да се вслуша. Включително и към мен.

# 703
  • shumen
Пънче,хаха,баща му и пари.Ти каза най-големия виц на света.Той сега дава едни 150 лева за издръжка и му се виждат много и ме пита какво ги правите,къде ги харчите,че не стигат,а ти за гледачка говориш.Аз веднъж му казах,че съм наела жена да го гледа миналия месец и той ме отряза,че не го интересува,че имало детски заведения за това,а ти искаш да даде за гледачка.
Бамба,той плодове и зеленчуци яде много,и се разхождаме,когато времето позволява,и сме ходили по детски кътове и молове,но като досега не ми е боледувал.
Пуфе,не мисля,че те е обиждала Меца.

# 704
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланче сипи! То аз си казах каквото имах, няма да кажа нищо повече, ама на мен ми дойде в повече .. мале оная вече на НГ изпих 2 /две!!!/ чаши вино .. толко хубаво можех да спя, ако изключим факта, че Ема цяла нощ ме моли да я държа за ръчичка и да я уверявам, че никой няма да ни вземе и няма да я оставим сама и т.н после точно я успокоих и се задави точно като да ми прави гърч и докато успее да вдиша и установя адекватна ли е, каква е и да тичам ли за диазепама, направо ми отиде и сън и всичко, та гледах до 8:30 сутринта всички възможни филми по Вайасат Хистъри ..

БоШке, днес ми беше първия работен ден и вече мисля дали да не родя още едно дете пак да си изляза в отпуск Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт