Мамите от ИБ елхите вече украсихме и подаръците за децата под тях наредихме

• 32 639
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
За Мирена само съм чувала. Обаче не знам дали е добра.

# 721
И аз към тези без цикъл Simple Smile
Да се похваля/оплача, че поднових опитите за шофиране. Изкарах книжка, макар и супер неуверено, карах 1 месец с ММ и свекъра, тъкмо започнах да свиквам, макар и не да паркирам  Mr. Green, и забременях с баткото. ММ като каза - няма да караш бременна, това дете не сме го чакали толкова, та да направиш сега някаква беля, и спрях. След раждането се опитах пак да карам няколко пъти, но хоп - пак забременях и пак старата песен. Да, но сега ММ се оказа 1 шофьор на 3 семейства, тъй като и двамата дядовци сдадоха багажа, и вее не може да смогне да ни извози по доктори, мероприятия и т.н. И ща, не ща...... се качих от 3 дни отново зад волана. Много ме е шубе, все още само с него шофирам, но скоро ще се наложи и сама да тръгна. Т.е. с някое от децата. Стискайте ми палци.

# 722
  • В къщурката на хълма на феите
За Мирена само съм чувала. Обаче не знам дали е добра.
имаше някакви дето струват майка си и баща си, но пък вършели работа, само дето сега не мога да се сетя как се казваха .. нито пък кой точно ми каза за тях .. ох, старост-нерадост Mr. Green

Моменце слушай много внимателно какво ще ти кажа - тайната на шофирането е да караш така, че сам да се чувстваш удобно, което ще рече да си даваш достатъчно време за всяка една маневра, независимо каква е тя - дали ще е престрояване, завиване или паркиране - помни, че пътя е за всички и всеки, който спазва правилата за движение, има право да е там .. също така преди да тръгнеш си прави план - откъде тръгваш, къде искаш да отидеш и откъде да минеш .. това дава сигурност .. изобщо не се смущавай, от разни бързащи, неврозни или турбо "способни" шофьори .. аз въпреки че шофирам вече 7-8 години изключително активно, все още си следвам тези стъпки, независимо че увереността в способностите ми сега е съвсем различна от тази в началото .. хайде сега! успя да родиш две деца, че едно шофиране ли ще ти се опре Hug

# 723
  • Sydney
Говорете ми за шофиране... мен това много ме мъчи, още в бг бях спряла, а тук сигурно ще ми трябват години, движението е обратно, знаците са различни, кръстовищата са нерегулирани (примерно в кръгово без значение къде си десният е с предиство, иначе после пише keep left), отделно ако нямаш джи пи ес, все едно караш.със завързани очи, през нощта е тъмно,много повече от бг, светофарите са странни (както си седиш в лентата и прас ти светва директно зелена светлина със стрелка, която оказва задължителна посока, т.е. тр да знаеш кво правиш в тази лента)...
книжка имам, тя ми е личната карта тук, издадена на база бг книжката. Мъжът ми каза, че бързо се свиквало...
ще спя аз

# 724
  • NE
И мен ме юрка мъжо да карам след като родя. Аз обаче приех, че не е моето нещо. Поне засега.

# 725
  • Бургас
И аз тъкмо подкарах шофьорските и .....Ивейнката. Сега взех книжка и ща не ща карам, Обаче с този сняг ме е страх много и днес дойдох пеша на работа и ще взема Ивейнката пеша, добре че ми е близо. Обаче ми беше много студено и си мисля, че ще пробвам да видя дали само страха ми е голям. От баницата ми се падна нова кола, мъжът вика, взимаш реното, така и така я караш, ще ти я прехвърля да си е твоя собственост  hahaha hahaha е викам, тя не е нова, тя е старата ни кола. Е, ама като ми я прехвърлел за мен, щяла да бъде нова. Ама доста ми е голяма на мен и се чувствам несигурна, да не кажа, че как не съм я осуркала някъде е мистерия, дори и за мен  Crazy Crazy

Мъжът иска да купува Каптива, джип естествено/е и аз искам, ама само да се возя в него/  сега и да ми я дава на мен старата, ама аз пък искам нова, малка кола. А две коли няма как да купим  Tired

# 726
Моме, лани като ми се наложи след тригодишно прекъсване да седна с малко дете на минус двайсе......оле не искам да си спомням какъв страх брах. Обаче след седмица шофиране все едно не бях прекъсвала никога.

# 727
  • Варна
Преди да забременея с Атанас, взех книжка и карах, след това се наложи да лежа, после родих, други проблеми .... Сега от няколко месеца шофирам често, взех си 16 годишна количка, Ауди А3 - автоматик и шофирам сама, имам проблеми с паркирането, но се справям някак. Оше не съм шофирала сама с Атанас, но скоро и това ще стане, само паркирането ме притеснява. Страх ме е, че някой нервен мускулест може да реши да ме набия, знам ли ... 😂
Стискайте палци, от 9-ти ще пускам Атанас на градина, да пробваме ... Сънувам кошмари, май трябва да взимам Валериан.

# 728
  • Северозапада
Така е, с практиката идва и увереността. Аз сега по-малко шофирам, а преди поне веднъж месечно София-Козлодуй-София.

# 729
  • В къщурката на хълма на феите
Бени амииии лека нощ Mr. Green Mr. Green
Арвенче изваждаш кравешкия поглед, циците и му викаш еееей хубавецооооо и те така Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мен перпендикулярно да паркирам ме научи Мецан, тъй като от шофьорския курс излязох с едно успоредно паркиране, едно перпендикулярно паркиране и един обратен завой Whistling отне ми 2-3 дни да приложа теорията на практика ..

# 730
  • shumen
Моме,Мравето ти е казала най-правилно.С практиката идва увереността.Не се шашкай,все ще се отчупиш и ще свикнеш да караш и сама с децата.Аз така и не изкарах курсовете и не взех книжка,но сега това ми е голям минус.
Арвенче,стискаме палци.Дано този път няма проблем с ходенето на градина Насето.
Кокосче,и аз чух за сибирския студ,но сега гледах в синоптика и поне при нас го дават 2-3 дни и после пак да е от -5 до 2-3 градуса през деня.
Ние днеска минахме през алерголожката.Според нея тези разболявания при Дени са от 3 сливица.Направи му и тест за алергии с надраскване и излезе,че няма алергии към нищо.Изписа му Лимфомиозот,Ериус и Ефира и след 3 месеца иска да се видим пак.Питах я и нея за нещо за имунната система и каза,че може да му давам Бронховаксом 20 дни и 10 да почива за 3 месеца.

# 731
Мойто бебе вече е добре. Днес спряхме антибиотика. Остави до края на седмицата пулмикорта само. Ще се гледа с баба вкъщи още два дни и после детска.

В тая връзка и тук да благодаря на Стелето за кутията лекарство, която ми прати.

# 732
  • София
ериус не ли точно за алергии  newsm78

# 733
По принцип е антиалергично. Но го изписват и профилактично.

# 734
  • shumen
Сигме,радвам се,че е добре Лия.
Бамбе,за алергии е,но го изписват и като профилактика.Той си пиеше Лимфомиозот и Десибел,но него му го смени с Ериуса.

Общи условия

Активация на акаунт