Избор на сушилня - 7

• 121 782
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
ризите на мъжете у дома с малки изключения са 100% памук и на всичките пише, да НЕ се сушат в сушилня! Mr. Green
Вие спазвате ли тези указания? И ако не, то какво може да им стане?
ЗАНУСИ-то ги свива съвсем леко  .Износват се без да умаляват..Не с един размер а едва,но пък ги вадя сухи и изгладени.
БОШ-а не ги свива изобщо на нормална програма за ризи без програма за време след нея,но гладенето е абсолютно задължително ,а и не са сухи. Rolling Eyes

# 91
  • Варна
Аз суша почти всичко (без якета)- включително и дрехи, на чиито етикет пише, че не трябва да се сушат. Нямам свито, разтеглено, унищожено. Явно зависи от сушилнята. За ризи конкретно според мен проблемът ще е не, че ще се свият, а ще са намачкани и трудни за гладене. Ризите за костюм даваме само на химическо.

# 92
Момичета кажете нещо за този  модел http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-CANDY-GVH-D813-A2-S/p/688827
 Благодаря  Simple Smile

Да ти кажа ,аз как го виждам това  CANDY.  Четох и преглеждах всякакви чужди форуми,мненията бяха повече от положителни и това беше и моят фаворит- съотношение цена качество. Докато не попаднах на  клип в тубата, как един показваше,че му се е счупило горното пластмасово уше -това което държи иновативното казанче за водата на вратата и увисваше- беше непоправимо. Може и да е по негова вина ,но се случва. Изводите са за теб. newsm78
Благодаря за отговора!Много искам сушилня но  каква марка да бъде,видях че CANDI е на промоция и затова питах за нея,но няма едно мнение "да аз имам CANDI и съм много доволен"все за AEG пишат   Simple Smile замислям се  newsm78

# 93
Аз суша почти всичко (без якета)- включително и дрехи, на чиито етикет пише, че не трябва да се сушат. Нямам свито, разтеглено, унищожено. Явно зависи от сушилнята. За ризи конкретно според мен проблемът ще е не, че ще се свият, а ще са намачкани и трудни за гладене. Ризите за костюм даваме само на химическо.
каква марка е сушилнята  Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Аз пък суша точно якета, ски панталони и ръкавици. Много. На програма, която при мен е отбелязана точно с яке и е специално за това.

А за да се гладят лесно ризи не се сушат на сухо за гардероб, а на сухо за гладене.

# 95
Срам не срам...Аз като онзи дето го попитали защо копае седнал и отговорил :опитах и легнал ама не става... Embarassed
Проблема не е че се гладят трудно ,а че се налага да ги гладя изобщо.
Сушените в зануси-то не можеш да кажеш че не са гладени,а тези в бош-а им личи и още как .А аз колко обичам да гладя е отделна тема. Embarassed

# 96
  • Пловдив
Именно Simple Smile Едното ги суши повече, затова се свиват  Simple Smile

# 97
 newsm78
ЗАНУСИ-то ги свива съвсем леко  .Износват се без да умаляват..Не с един размер а едва,но пък ги вадя сухи и изгладени.
БОШ-а не ги свива изобщо на нормална програма за ризи без програма за време след нея,но гладенето е абсолютно задължително ,а и не са сухи. Rolling Eyes

Точно обратното в същност.Гладенето ми е болката.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 14:14 от mamamari

# 98
  • София
newsm78
ЗАНУСИ-то ги свива съвсем леко  .Износват се без да умаляват..Не с един размер а едва,но пък ги вадя сухи и изгладени.

Точно обратното в същност.
Програмите за "ризи" и тези "сухо за гладене" оставят дрехите леко влажни съсвсем целенасочено - влажната дреха се глади много по - лесно от напълно изсушента. И аз имам такива, но не ги ползвам почти никога, т.к. моята не мачка и пускам на програми "за гардероб". Е една риза от 100% памук ще има нужда от ютия, но само "отгоре отгоре" както се казва, а не както след сушене на простор примерно, защото кякак си не мога да облека риза и да не е "изпъната" с ютия, въпреки, че ако е шарена на раета няма да и личи.

# 99
  • Варна
Сушилнята ми е от недолюбваните в темата Беко. Аз лично съм много доволна. Якета с пух предпочитам да дам на химическо, другите с вата съхнат много бързо навън. Гладя всичко освен чорапи и долното бельо на мен и съпруга ми. На бебето и баткото гладя и чорапите. Така съм свикнала, не че са измачкани от сушилнята.

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 19:49 от flufi

# 100
Пухените якета ги суша в сушилнята с топки. Вече не ги нося на химическо.

# 101
  • Варна
Да, купих топки, но още не съм ги пробвала. По колко броя слагате на сушене или зависи от това, какво се суши?

# 102
  • на Мелмак
Имам 4 топки, тип таралеж, единична пухена завивка, излиза чудесна  Laughing

# 103
 Здравейте, моля да споделите има ли някои този модел и има ли забележки към него - AEG T8DBE48S.

# 104
Здравейте, аз от вчера имам AEG T8DEC49S.
Не знам колко е добра, обаче се опитвам да изсуша вече три часа едни хавлиени кърпи на програма Памук и още не са готови. Първоначално ми изписа 2:16ч. че ще трае сушенето с опция Сухи за гардероб +. Моля някой с подобен модел да каже къде греша. Пералнята по принцип ми е стара и центрофугата и не е много добра. Чудя се от там ли идва всичко?

Общи условия

Активация на акаунт