Избор на сушилня - 7

• 121 764
  • 788
  •   1
Отговори
# 195
Хм, мислехбче ебчист памук, но не е -65% полиестер,35% памук  Tired
Дънките 100% памук, прах ги на ръка, на синтетука ли да ги пусна заедно  newsm78

# 196
  • София
На синтетика ще ти излязат влажни, пусни ги на програма за дънки, ризата - на синтетка. Заедно може да ги пуснеш на микс /ако не са много различни цветове/ и пак дънките ще искат най-вероятно доизсушаване.

# 197
beginnig, на коя програма суши? Аз вчера пробвах едни чаршави на памук със степен на сушене слънце и излязоха сухи, ни ми се иска и при Микса да излизат така. Ще прибвам следващия път Микс със слънце .
Моята е AEG 48S и не ми мирише на гума и нищо не трака, поне за сега Simple Smile
Ivka, прах спално бельо и го пуснах на програмата за чаршафи със степен гардероб +. А снощи пусках дънки и 2 дебели ватирани анцуга, 2 ватирани блузи  на "памук" и всичко излезе сухо. И на мен ми се иска да хвана цаката на "микс-а" и може би с това допълнително сушене ще стане.
Иначе моята е AEG 48S - не съм усещала миризма на гума, но пък си потраква малко доло ( звучи като потракване от перка )

# 198
Здравейте, слагате ли омекотител, когато ще ползвате сушилня?

# 199
Слагам омекотител, слагам и кърпички в сушката. Не виждам, високите обороти, с какво ще съсипват дрехите, само им изцеждат водата. Нямам съсипани дрехи, а съм манЯк. В началото жената ги тръскаше, като ги местеше от долу, горе. Сега, ги награбвам, и директно ги качвам в сушката. Излизат си супер, без гънки и намачкано.

# 200
Аз тъкмо купих нов омекотител кигато дойде сушилнята и пуснах с омекотител, но много миришеха после из цялата стая доста силно и за сега се отказвам с две малки деца съм и мисля, че е вредно  Peace лично мнение

# 201
Въздухът се върти в самия уред, според термопомпената технология. Не, че не мирише, но не толкова натрапчиво. Старите сушилни, с реотаните духат горещо от вътре

# 202
Ами доста си мирише. Сега пак съм я пуснала и кухнята се е вмирисала. Чакам да видя чаршафите ще миришат ли.   newsm78

На моята, на програма Смесено, няма възможност да избера опция различна от сухо за гардероб и съответно дрехите са една идея влажни.

sandokanchev
Ти като си с два уреда AEG (аз повече няма да си купя тази марка) кита на AEG ли ти е?
Казаха ми, че бил универсален и ставал и на други марки.
Понеже мисля да сменям пералнята и сушилнята да я кача върху нея.

# 203
Китът не е задължителен. Мисля да купувам, но не съм стигнал до него. Директно върху пералнята я сложих. Само пералнята е по плитка от сушилнята, и съм я дръпнал по - напред, за да изравня стайлинга в анфас, хох, предните панели, де. В профил не се вижда нищо. Пепич, мислех, че си мъж.

# 204
 Laughing
Е, не съм мъж!
Утре ще звъня в сервиза. Миришат и чаршафите, а това според мен не е нормално.

# 205
Laughing
Е, не съм мъж!

Звъни на този в Лозенец, че мен там ме пратиха. #2gunfire

# 206
  • София
От моето АЕГ никога не е миришело на гума или смазка. Направо пуснах пране да се суши за първо ползване, защото и никъде не пише нищо за стар чаршаф. С термопомпа е и обратно на някои мнения тук, в началото, преди да свикна, докато машината стоеше в кухнята, а не в мокрото помещение, докато работеше, се усещаше силна миризма на перилния препарат или на омекотител, ако съм сложила. След изсушаване върху дрехите почти не остава никакъв аромат. С времето обаче явно свикнах, защото сега не усещам така натрапчиво ароматите. И загрява мокрото, в кухнята не се забелязваше, защото е по-голяма, има прозорец, вратата стои отворена.
Дали бих купила АЕГ? Честно, не знам. Машината работи добре, върши си работата, но има редица дразнещи неща, които като за 1200 лв. ми се струва, че следва да са измислени по-добре. Дано поне не се разваля!   Praynig

# 207
Laughing
Е, не съм мъж!

Звъни на този в Лозенец, че мен там ме пратиха. #2gunfire
Ок. Мерси.

# 208
.

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 10:39 от Феята с тъмносините коси

# 209
Много ме озадачихте момичета - вие къде слагате омекотител в сушилнята? newsm78 Кърпички и аз слагам, ако имам в наличност, но омекотителя е течен все пак.

Общи условия

Активация на акаунт