Избор на сушилня - 7

• 121 935
  • 788
  •   1
Отговори
# 645
Мерси за отговора. Ще чакам снимка.  Peace

# 646
Някой знае ли дали се разглобява сушилня , за да влезе в помещение,когато е тясна врата ? И друг въпрос- как се справяте с почистването на мъха в пространството под филтъра.Много е неудобно да се бърка с ръка, а доста мъх се насъбира там.

# 647
  • Сф
За нашата сушилня свалихме крилото на вратата. По- сигурно е врата да махнете от колкото да разглобявате сушилня.

# 648
  • София
Ако сушилнята е в гаранция ще й замине гаранцията, като я разглобите. Дори и да има вариант на дали свалянето на страниците ще я смали кой знае колко, едва ли имаш предвид съвсем на части да я разглабяте.

# 649
Трудна работа е .По-добре да се потърси сушилня с по-малки размери.Много домакинства сигурно са се сблъскали със същия проблем да си проврат уреда през тесни врати.На пазара може би има вече с такива размери.

# 650
Брей, голяма борба падна със Снимка. бг, Прикачи се е бамнало отново.

Снимах от долу. Тикваш филтъра на климатика между кондензатора и горния филтър на пералнята, тва бялото е долната му част. 28 на 20 см е размерът на моя, носи и по - малък.

# 651
  • София
Скрит текст:
Брей, голяма борба падна със Снимка. бг, Прикачи се е бамнало отново.

Снимах от долу. Тикваш филтъра на климатика между кондензатора и горния филтър на пералнята, тва бялото е долната му част. 28 на 20 см е размерът на моя, носи и по - малък.
Това нещо как е закрепено за самата сушилня, да не се размества? Или не е закрепено?

# 652
Заклещено е, не мръдва.

# 653
sandokanchev
Мерси!
Според мен добре се е получило. Ще спести доста чистене!  Peace

# 654
  • Mostly in my mind
Здравейте. Имам проблем със сушилня Сименс. Все още е в гаранция и ще се обадим на сервиза, но междувременно решх да попитам и вас.
Днес като я включих започна да издава ужасен стържещ звук сякаш идващ от самопочистващия филтър. Все едно има нещо заседнало и стърже. В същото време на дисплея няма индикация за някакъв проблем. На някой да се е случвало?

# 655
  • София
Филртите и почистени ли са?

# 656
  • Mostly in my mind
Да. След всяко сушене. Няма нищо в тях

# 657
  • София
Значи вероятно някоя част /предполагам перката/ се е повредила, според мен. Споделете после какво е казал майстора, ако не е проблем за Вас.

# 658
  • Mostly in my mind
И аз си мислех, че е някоя част. Тази сутрин моят мъж огледа добре отвътре барабана. Не знам точно откъде го изкара, но се оказа заседнал цип. Скъсал се от някоя дреха и решил, че трябва да стърже по сушилнята. и То метал в метал, представи какъв е ужасен звукът. Радвам се, че бързо стана поне. Че нашият сервиз тук е бавен, бавен...

# 659
Лолита тъкмо мислех да предположа, че е нещо механично. Супер, че сте оправили проблема.

Общи условия

Активация на акаунт