Избор на сушилня - 7

• 121 943
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • на Мелмак
Ако искате, сложете го на първа страница това с вълната, ама стига с тези спорове  Hug
Сега ще ме карате да пробвам и аз моята вълна финиш  Crazy

# 691
Проблема е много по-сериозен. Касае се за некоректни търговски практики ,където търговеца е заинтересована стана в тази измама.
Липсата на последствия при подобни практики автоматично превръща нас клиентите в пазар от третия свят ,където всичко е позволено.

Ако това безобразие продължава скоро на пазара ще се продават скъпи съдомиялни ,които само гланцират предварително измитите на ръка чинии, перални ,които само ще премятат по няколко минути предварително изпраните от вас дрехи и може би коли които ще  се налага да си представяте че се движат, но пък всички до една ще се рекламират колко са икономични и как разходвания от тях ресурс ще клони към нула.

Когато в характеристиките на дадения уред търговеца е описал  честно какво може и какво не ,напомнянето за некоректност ще стане напълно безмислено. Това желаем всички !

# 692
Гледах в амазоните, в немския има едни добри доста, но трябваше да ги чакам 2 седмици, а ми трябваха бързо.
В английския амазон имаше изгодни, но пак проблема с чакането.
Купих тези от този сайт:
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&product_id=279
Купих 6 бройки, но се престарах явно, защото с 6-те вътре става лудница и ползвам 3 Simple Smile
Доволна съм, не са дали дефект, нищо лошо не се случи Simple Smile

Купих си от същите, но 3бр.
Вече ги пробвах. Доволна съм.
Благодаря ти!  bouquet

# 693
  • Сф
mamamari, нарича се маркетингов трик! Вече досадна ставате! Ок, предупреждавайте читателите, ама вие биете тъпана през 2 поста колко сте излъгана, какъв дефект има, и какво ли още не.
Като си купувах пералнята исках да има опция за допълнително центрофугиране. Купих си я и после се оказа, че уж има такава опция, ама реално е изплакване и центрофугиране и не мога да пусна само едното. Да взема да опия форума, че съм излъгана ли?  

# 694
  • София
Гледах в амазоните, в немския има едни добри доста, но трябваше да ги чакам 2 седмици, а ми трябваха бързо.
В английския амазон имаше изгодни, но пак проблема с чакането.
Купих тези от този сайт:
http://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&product_id=279
Купих 6 бройки, но се престарах явно, защото с 6-те вътре става лудница и ползвам 3 Simple Smile
Доволна съм, не са дали дефект, нищо лошо не се случи Simple Smile

Купих си от същите, но 3бр.
Вече ги пробвах. Доволна съм.
Благодаря ти!  bouquet

Радвам се Simple Smile И да, и аз ползвам само 3 от 6-те Simple Smile

# 695
  • на Мелмак
Видях и моята програма за вълна и тя е 6 мин. Досега не съм я ползвала, имаме вълнени пуловери от Бенетон, суша ги на синтетика, нищо им няма. Не съм я ползвала тази програма, няма и да я ползвам, не ми е драма!
Зимните ни дрехи са основно памук, имаме 4-5 в комбинация с вълна, това е,  не ми е важна.
Машината е Сименс, за тези, които се интересуват, но това го разбрах сега, след година и кусур ползване  Wink
Топки купих набързо от Технополис, гумени, като таралеж. Имам пухено яке и завивки и вършат чудна работа.

# 696
mamamari, нарича се маркетингов трик! Вече досадна ставате! Ок, предупреждавайте читателите, ама вие биете тъпана през 2 поста колко сте излъгана, какъв дефект има, и какво ли още не.

Това вече си е голяма опашата лъжа!
Ако се върнете назад и видите ще се убедите сама че говорите глупости.
Причината да се включа бе искани отзиви от потребител за конкретен уред.Специално за вас припомням как го направих според мен премерено и дискретно:

Скрит текст:
newsm78
A прочетохте ли темата от 36-37 стр до към 42-43?
Другите ми постове бяха отговори провокирани от подвеждащи изказвания на потребители които първо се опитаха да замажат проблема като случаен дефектен уред ,което си е абсолютно злонамерено подвеждане .
Ако не бяха опитите за преиначаване и замазване не би се стигнало до необходимост да се включвам и да влизам в диалог.
И аз не разбирам причнините поради които уж незаинтересовани  и безпристрастни потребители така скачат за дето съм насочила вниманието на някого към нещо и то защото някой е попитал.Не разбирам и причините поради които след като конкретния потребител се е информирал да се пънат да го лъжат че видите ли това било едва ли не изключение , случаен дефект и други от сорта.

# 697
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ей поради тази причина, болднатата и аз като незаинтересован и безпристрастен потребител се дразня...Значи щом ти след всяко споменаване на Бош ще пишеш, аз да пиша колко съм доволна от АЕГ след всяко споменаване на марката.Който иска да купува, да чете.За тая цел има търсачка, а не да се повтаря като папагал едно и също.
За вълната да се сложи в първия пост и толкова.
Не знам козметика ползвате ли, но в рекламите на спирали например всички са с изкуствени мигли.Аз се чувствам излъгана видиш ли, че моите естествени мигли не стават такива.Отивам да пиша във всяка тема в Красива мама, че всички марки предлагащи спирали лъжат...

Като си купувах пералнята исках да има опция за допълнително центрофугиране. Купих си я и после се оказа, че уж има такава опция, ама реално е изплакване и центрофугиране и не мога да пусна само едното. Да взема да опия форума, че съм излъгана ли?  

# 698
Не знам как реших да вляза в темата и попадам точно на последното ми разочарование - вълната. И затова много добре я разбирам mamamari. Защото преди месец си купих сушилня (АЕГ) точно заради рекламата, че суши всичко, включително вълна и нищо не свива. Ами да, не я свива, защото не я суши. Laughing Уточнявам все пак, вълнените дрехи не са минали през центрофуга, внимателно изтискани са с кърпа, но излизат от сушилнята в същия вид, в който са влезли.

Тия дни обаче влязох да си регистрирам уреда (заради 10-годишната гаранция на мотора) и о! изненада. България не фигурира в списъка с държави. ooooh! За вълната някак им простих предвид че иначе уредът е страхотен, но това вече ми преля чашата и мисля хубаво да ги изтипосам през КЗП за некоректни практики и въвеждане в заблуда. Надявам се, че няма да ми кажат - да си чела БГ-мама.

# 699
  • София
Не знам как реших да вляза в темата и попадам точно на последното ми разочарование - вълната. И затова много добре я разбирам mamamari. Защото преди месец си купих сушилня (АЕГ) точно заради рекламата, че суши всичко, включително вълна и нищо не свива. Ами да, не я свива, защото не я суши. Laughing Уточнявам все пак, вълнените дрехи не са минали през центрофуга, внимателно изтискани са с кърпа, но излизат от сушилнята в същия вид, в който са влезли.

Тия дни обаче влязох да си регистрирам уреда (заради 10-годишната гаранция на мотора) и о! изненада. България не фигурира в списъка с държави. ooooh! За вълната някак им простих предвид че иначе уредът е страхотен, но това вече ми преля чашата и мисля хубаво да ги изтипосам през КЗП за некоректни практики и въвеждане в заблуда. Надявам се, че няма да ми кажат - да си чела БГ-мама.
Кой модел ти е сушилнята?

# 700
wild poppy
Съпругът ми звъня на вносителя и са му казали, че след закупуването на уреда от сервиза ги регистрирали за гаранцията на мотора.
Надявам се наистина да е така.

# 701
... аз да пиша колко съм доволна от АЕГ след всяко споменаване на марката....
Ако имате желание да бъдете полезна в темата, то може да препоръчате конкретния модел от който сте така доволна заедно с кратко резюме за ''проблемните'' при нас програми при него.
Вярвам че и препоръка към коректния търговец би била от всеобща полза.
Скрит текст:
Не виждам връзката с темата но щом се интересувате...
Скрит текст:
Личните ми предпочитания за семпъл ненатрапващ се ,едва забележим грим. Ефекта изкуствени мигли извън сценичен грим ми изглежда евтино и налудничаво и крайно неуместно в ежедневието
.

# 702
Ето тази е - http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-AEG-T8DBE48S/p/687471 . За регистрирането от сервиза - звучи странно, все пак опциите за държави би трябвало да важат и за тях.

# 703
  • София
Моего АЕГ суши вълна. Дрехите са леко влажни и имат нужда да постоят след това на простор или опънати върху хавлия известно време. Предполагам, че ако се увеличи степента на изсушаване, ще излизат по-сухи, но тогава рискът от свиване става неоправдано голям за мен. Защото независимо от всички сертификати, имам свити вълнени дрехи. Т
ака че за мен е ок така - излизат влажни, но не и мокри, постояват 1-2 часа и са готови, без поражения. Иначе програмата ми е важна - имаме много пуловери от чиста вълна и преди да вземем сушилня, беше голяма мъка зимно време.

# 704
Моето АЕГ суши вълна, пробвах го, 2 ч и 8 мин, за 1 кг. Вратата ми само свисти, но като и вкарам един..., спира Joy

Общи условия

Активация на акаунт