Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 288
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Напоследък явно или тествам по-малко, или по-избирателно, или съм се преситила, защото много малко неща ме грабват до степен да ги пожелая на секундата  Laughing

През 2016 се сдобих с много малко неща, а доста приключих (чистката върви с добри темпове, макар да има още какво да се желае  bowuu). Моментална лИбоФ бяха само By Kilian Voulez-vous Coucher avec Moi и Hermes Galop, с първия от които вече се сдобих, а втория чака ред за бутилка. Иначе дойде реда на отдавна отлагания Dior Oud Ispahan, както и поднових TF Tobacco vanille, TF Champaca Absolute, TDC Pure eVe и няколко бебета Ермесанс.. и общо взето май това е, иначе само разни малки отливки/остатъци.

План за придобиване през 2017 нямам, макар да има кандидати. По-скоро продължавам да разчиствам нещата, които вече не ме радват чак толкова, като целта е до края на 2017 да съм привела бутилките до някакво прилично количество и да съм разквартировала омръзналите ми където ще им се радват  Flutter

Сега в "студеното" време (студено, студено, колко да е студено, като повечето дни съм по маратонки и с къс ръкав под якето Joy) въртя ванилии, амбри, дървеса и подправки основно, комфортни са ми в този сезон  Blush

# 91
Много често съм с Шалимар Суфле,какъвто студ е в момента в Бургас,този парфюм направо ме стопля. Heart Eyes
Аз също,дъщеря ми казва миришеш на Коледа(вероятно заради ванилията).Аз мислих ,че ще е по подходящ за лято с тия цитруси в началото,но след като утихнат си е добър избор за зимата.

# 92
Дами къде си съхранявате парфюмите?Нещо се презаредих и имам 4 нови и още 4 ползвани.Сега си имаме малко бебче и рядко се пръскам(да не кажа,че почти не се).Вчера го гушкам а преди това беше в мъжа ми и муцунката му ухаеше на парфюм Crazy  Crossing Arms ooooh!

# 93
Здравейте , парфюмни! Нахлувам с един бърз въпрос -коя е фирмата официален вносител на Tom Ford за България?

# 94
  • София
Дами къде си съхранявате парфюмите?Нещо се презаредих и имам 4 нови и още 4 ползвани.Сега си имаме малко бебче и рядко се пръскам(да не кажа,че почти не се).Вчера го гушкам а преди това беше в мъжа ми и муцунката му ухаеше на парфюм Crazy  Crossing Arms ooooh!

Задължително в шкаф на тъмно и на стайна температура.

В никакъв случай в банята или под лампа.

# 95
  • София
Момичета, влизам в темата за експертно мнение  bouquet Поръчах си парфюм от Амазон - Giorgio Armani Acqua di Gioia, че стария е на привършване. Вчера пристигна, но кутийката е различна от старата. Възможно ли е от Амазон да са ми пратили фалшив парфюм? И предишния път беше от Амазон, но от английския. Или пък вече да са с нов дизайн  newsm78
Ето тук съм ги снимала.

# 96
Хубава тема, която ме накара да си направя равносметка и се оказа, че съм била изключително парфюмно скромна през изминалата година. Покупките ми се свеждат до 1 парфюм и 1 комплект. Това е чудесно, значи мога да бъда съвсем скромна по отношение на покупки.
За следващата година мога да си позволя в такъв случай да бъда по- ларж към себе си. Планирам покупката на няколко парфюма, като твърдо съм решила  Coco Mademoiselle да бъде първият от тях. Време е да понося този парфюм, преди да съм станала прекалено стара за него Simple Smile

# 97
Момичета, влизам в темата за експертно мнение  bouquet Поръчах си парфюм от Амазон - Giorgio Armani Acqua di Gioia, че стария е на привършване. Вчера пристигна, но кутийката е различна от старата. Възможно ли е от Амазон да са ми пратили фалшив парфюм? И предишния път беше от Амазон, но от английския. Или пък вече да са с нов дизайн  newsm78
Ето тук съм ги снимала.
С нов дизайн са  Peace
http://www.giorgioarmanibeauty-usa.com/fragrances/womens-fragran … -parfum/A378.html

# 98
  • при морето
Кажете ,моля,Thierry Mugler Alien Oud Majestueux само във вариант от 90мл. ли се предлага?
А по какво се различава от класическия ,силен ли е,уда много ли е:thinking:

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 04:33 от Winter fairy

# 99
Кажете ,моля,Thierry Mugler Alien Oud Majestueux само във вариант от 90мл. ли се предлага? Thinking

Да:
http://inter.mugler.com/M020403014.html?start=8

# 100
Най-накрая и аз да се запиша!
Благодаря за темата Денси  bouquet
Тази парфюмна година за мен беше много богата. Сдобих се с много нови аромати и се запознах с още повече. Най-много тази година ме радваха Ели Сааб Ле Парфюм, Бляк Опиум, Парадисо, Шанс о Фреш и Акуа ди Гио.
Реших да си подаря за празниците Пойзън Гърл, в понеделник го очаквам. Хареса ми от първото фъс и беше време да го имам.
За придобиване може би догодина останаха Клои ЕДП и Шанел Шанс ЕДТ. Имам и няколко набелязани за тест, когато ми се отдаде възможност.  #2gunfire

# 101
Здравейте! Имам нужда от малко помощ и съвет. Майка ми е парфюмен ценител като вас и в края на месеца има рожден ден. Така че в това отношение е много лесна откъм избиране на подарък. Въпросът обаче е друг. Един от най-любимите й парфюми е Pulsions, който вече отдавна не се произвежда и е бил хит в средата на 80-те някъде. Съвсем случайно обаче го открих в една обява в OLX, която обаче е пусната юни месец, тази година и вече е изтекла. Жената предлага редки парфюми, които вече не се предлагат никъде и за всеки си е посочила от кой по колко е изхабено, колко мл остават, кой е цял и т.н. За Pulsions пише, че е цял, но понеже обявата е изтекла, не мога да открия никакви координати на продавача, който я е пуснал. С една дума ви питам дали има някакъв начин да се свържа с този продавач и да го питам дали все още му е наличен този парфюм. Ето я обявата: https://www.olx.bg/ad/za-tseniteli-originalni-parfyumi-lichna-ko … siya-ID5BSYS.html

И не на последно място - даже и да успея да се свържа, даже и още да не го е продал, малко съм раздвоен, защото това е парфюм на 30 години, от средата на 80-те не е в производство... Както и да е съхраняван, това са 30 години. Според вас струва ли си? Имам силни съмнения, че ще му се е променил ароматът. Но пък скоро Бижу, която също го има и са й останали няколко мл, сподели, че си е пръснала и още е уникален. Със сигурност ако успея да се сдобия с него, майка ми, както нищо и не подозира, ще е на 7-мото небе, но не знам дали си струва, предвид това, че е парфюм на 30 или повече години, който е силно вероятно да се е развалил.

# 102
Аз лично не бих се занимавала, но това си е мое мнение и избор. Peace

Днес съм обилно напръскана с Oud Bouquet Lancome. Heart Eyes Много ми харесва този парфюм.

# 103
  • Пловдив
Най-накрая и аз да се запиша!
Благодаря за темата Денси  bouquet
Тази парфюмна година за мен беше много богата. Сдобих се с много нови аромати и се запознах с още повече. Най-много тази година ме радваха Ели Сааб Ле Парфюм, Бляк Опиум, Парадисо, Шанс о Фреш и Акуа ди Гио.
Реших да си подаря за празниците Пойзън Гърл, в понеделник го очаквам. Хареса ми от първото фъс и беше време да го имам.
За придобиване може би догодина останаха Клои ЕДП и Шанел Шанс ЕДТ. Имам и няколко набелязани за тест, когато ми се отдаде възможност.  #2gunfire

Откъде поръча Poison girl?И на мен ми се иска да си го подаря за Коледа и се чудя от къде да го поръчам online?Благодарна съм, ако споделиш!

# 104
  • Бургас
Argent,въобще не си струва и за мен,не се занимавай. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт