Парфюмни размисли и страсти - 205

• 106 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
започнах с Guerlain SHALIMAR Parfum INITIAL мнах през Jimmy Choo и Salvatore Ferragamo Incanto и сега дядо коледа ми донесе 2 на Hermes Le Jardin de Monsieur Li и  Elixir Des Merveilles  Grinning Grinning Grinning обичам силни трайни Парфюми със шлейф Някакви предложения... Grinning

# 391
  • Варна
Весела Коледа на всички!  santa2
Бъдете много здрави и дано дядо Коледа ви е донесъл това, което ви кара да се чувствате щастливи!
Искам да попитам в София на щанда на Герленовите ексклузиви продава ли се и на каква цена:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Songe-d-un-Bois-d-Ete-15133.html
?
Вчера успях да го разнося и мноооого ми харесва, та да знам дали да пускам монетки в касичката Wink (касичка-прасенце имам предвид де). Имам спомен, че в Париж беше 190 евро, а на сайта на Guerlain, няма обявени цени.
 Peace

# 392
силни и трайни със шлейф, за които се сетих веднага и усещам на жени около мен сега в тези празнични дни Heart Eyes

# 393
  • Бургас
За мен "Куатре" няма общо с Hermes jour d'hermes absolu.Поръчай проба най-добре.Еличка,от мен предложение за Елиън на Мюглер,много често се разминавам с момичета поляти с него Flutter И можеш да видиш "Отровното момиче" на Диор,влачи уникален шлейф. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 14:06 от Bright Crystal

# 394
Весела Коледа на всички!  santa2
Бъдете много здрави и дано дядо Коледа ви е донесъл това, което ви кара да се чувствате щастливи!
Искам да попитам в София на щанда на Герленовите ексклузиви продава ли се и на каква цена:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Songe-d-un-Bois-d-Ete-15133.html
?
Вчера успях да го разнося и мноооого ми харесва, та да знам дали да пускам монетки в касичката Wink (касичка-прасенце имам предвид де). Имам спомен, че в Париж беше 190 евро, а на сайта на Guerlain, няма обявени цени.
 Peace
Не, няма го. Peace

За силно шлейфови аромати, както и Кристалчето е казала, Мюглер и Диор. Може и Ланком - Трезорите, Ла Ви и т.н.

Честито Рождество Христово! Бъдете живи, здрави и щастливи!

Последна редакция: вт, 27 дек 2016, 00:03 от densi

# 395
Кари, от  Париж си го купих за 195 евро преди две години и беше на същата цена и в сайта, сега не знам.защо не виждаш цена.

# 396
  • Варна
Densi, ina_summer, благодаря!
Ами не знам, но тук цена не виждам :
http://www.guerlain.com/int/en-int/exclusive-collections/les-des … -de-parfum-bottle
 Peace

# 397
# 398
# 399
В добавка към парфюмния годишен отчет: пробвах най-накрая Boss Bottled Night, по който припаднах /и продължавам/ наскоро - мъжът ми никак не го хареса; бил му слаб, не можел да го чака да се развива, бла-бла-бла... Аз си знаех, че няма да му допадне и добре, че не се наех да правя изненади.
За сметка на това си избра A*Men и аз хич не се оплаквам. Не понасям дамския Ейнджъл, но от този бих си покраднала дори. Twisted Evil
За да не съм съвсем капо /а и понеже имах да харча точки от Boots/, взех, че си поръчах Hypnose EDP и го чакам навръх Нова година. Не че са ми малко ванилиите /то ще се окаже, че аз други аромати нямам Rolling Eyes/, не че е нещо изключително, ама някакъв странен импулс ме подтикна да се обзаведа баш с него.
Има още няколко дни до края на годината, аз все се заричам, че нищо повече няма да си взема... да видим.

Забравих: Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и вдъхновени за нови аромати! Hug

# 400
  • Germany
Честито Рождество Христово, парфюмни момичета и момчета! Бъдете здрави, усмихнати и парфюмно любопитни! Надявам се добрият старец да е бил щедър към всички, пишещи и четящи в тази тема  Wink

Чета някакви изявления за парфюмно въздържание  Mr. Green Ще ми се и аз да се включа с такова, след последната ми парфюмна лудост, в резултат на която за месец декември се оказах с десет нови парфюма  ooooh! Blush, но знам, че колкото повече си забранявам нещо, толкова по-силно е желанието да нарушавам забраната  Twisted Evil Затова няма да давам обещания, но ще се опитам да карам по-кротко, дано ми се получи  Wink. Тъкмо си мисля, че съм сбъднала мечтите си и ми е щастливо и ароматно спокойно. Но каква драма беше преди седмица ако знаете ...  Mr. Green

Отивам за последни коледни подаръци в голям универсален магазин. Познавам наизуст парфюмния отдел. Знам всички наличности. Всичко, което ме е интересувало съм проучила. Аха да изпадна в парфюмна апатия.  Краката ми по навик ме отвеждат покрай парфюмните щандове. Вървя си преспокойно между тях, защото знам, че няма нищо ново, и изведнъж виждам тези красоти  Crazy Crazy Crazy

Откачих, полудях, загубих ума и дума, забравих къде съм, и за какво съм тръгнала, ослепях за околния свят, пред себе си виждах само тези три прекрасни флакона, и почти достигнах до душевен оргазъм само от вида им  Mr. Green

Познавам и страшно харесвам  Leather Blend, затова пристъпих с невероятно страхопочитание и очакване към Агар бленд и амбър бленд.

Знаете ли какво е да помиришете аромат и да знаете, че светът вече не е същия.  Че парфюмният ви опит вече е различен и по-богат, с този аромат. Че той е от парфюмите, правени сякаш за вас. Да знаете, че въобще не е моментът за нови покупки. И да знаете, че ако не е ваш, винаги ще съжалявате за това, че сте бил разумен. А сега го умножете по три и ще знаете как се чувствах аз пред тези съкровища  Crazy CrazyЗнаете ли какво е да сте щастлив, че имате парфюмно хоби? И че парфюмното ви любопитство ви е довело до това откритие?

Три дни пробвах. Три дни се убеждавах, че нямам нужда от тях. Три дни подлудявах парфюмен приятел с приказки за тях, в очакване да ме приземи. Три дни се надявах да се вразумя. Три дни ходих болна от любов. Три дни изгарях от угризения, че това, което изпитвам е ненормална работа. Три дни мислих, пресмятах и съкращавах бюджета за месец януари. Три дни живях в страх, че са лимитирана серия, предлагана само в дните преди Коледа и че ще свършат, докато аз се мотая и терзая. Три дни мислих, кой от трите да избера. Накрая просто ги купих и се свърши тази мъка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Щастлива съм с тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не съжалявам и за минута, че са част вече от парфюмното ми гардеробче.

За да не стане дълго, ще ви разкажа за Davidoff Amber Blend, който е и парфюм за деня.

Davidoff Amber Blend разби сърцето ми. Той е за лудите, за смелите, за различните. Той е от онези парфюми, на които не можеш да устоиш, колкото и да се опитваш. Химията помежду ни е по-голяма и силна от разума. Той е от тези парфюми, които винаги помниш. И се надяваш, да е винаги до теб. Той е от парфюмите, които искаш да притежаваш. И от които развиваш зависимост. Той е от тези, от които те боли душата. И не спираш да мислиш за тях. Той е различен, и твой. Не те интересува, какво мислят другите за него. Достатъчно е, че ти го харесваш.

Davidoff Amber Blend от първия миг ми показа такава дълбока интимност, така съвършено се сля с мен, и знаех, че е въпрос на време, кога ще го притежавам. Той вече ме притежаваше. За мен в този парфюм е използван най-красивия амбър, който съм помирисвала. Нито е мръсен, нито е прашен, нито е черен, нито мирише на стари завеси и непроветрени шкафове. Амбър бленд е горещ, огнен, изпепеляващ и истински, без превземки и украшения. Това е много минималистичен парфюм, и точно в това е красотата му. Започва с амбър, в средните ноти чувам амбър, в базата завършва с амбър. Но във всеки миг този амбър е различен. Като огнени езици, танцуващи в камината. Връхните нотки на парфюма са съвършено съчетание на най-фина модерна канела, само загатната, точно толкова, колкото да придаде една мекота и топлина на амбъра и леко да го заслади. Щипка индийско орехче пък е внесло интрига и пикантност. И изведнъж сякаш гори целия парфюм. Защото на сцената излиза Негово величество амбърът. Горещ. Като лава. Потича по вените ми и се разнася в кръвта ми. Наред с нето се усеща първокласен аромат на скъп алкохол, отлежавал години в барици. С леки ванилови и дъбови нюанси. Усещането е изгарящо, несравнимо. Сантал и кедър горят в камината, разпръскват топлината си и правят парфюма още по-горещ и уютен. Интересното е, че колкото повече горят, толкова по-силно и интензивно излъчват, сякаш набират сила от амбъра. А след това излизат смолите и балсамовите нотки  Crazy Crazy Crazy Точно тук ми иде да плача от удоволствие. Толкова е въздействащ, вълнуващ, мога да го вдъхвам до безкрай и да не ми омръзне. Знам, че звучи безумно, но се чувствам наистина страхотно с него. Този парфюм мирише на скъп клуб, на пари и на власт. Високомерен е, и дистанциращ, но те държи с желязна хватка в прегръдката си, ако си имал смелостта да се доближиш до него. Трайност повече от дванадесет часа и не остава незабелязан. На шал е фантастичен с дни наред. На втория ден от опитите си се влюбих за втори път в него именно от шала ми, толкова красиво се носеше ароматът от него  Crazy Прекрасен, епичен, различен  и го обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така звучи: https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

# 401
  • Стара Загора
sanyy,
Добър избор според мен
Траен....до вечерта остава едва забележима следа от него
хубав мъжки парфюм който за мен е: сутрин, мъж, риза ухаеща на изгладен памук, целувка за довиждане  Heart Eyes
дано се хареса
Да, парфюма се хареса и то много. Траен е доста и наистина вечерта все още се усеща най-вече по дрехите  Peace

# 402
Цитат
Знаете ли какво е да помиришете аромат и да знаете, че светът вече не е същия.

Знаеш ли откога мечтая за такова нещо, но си е все още мечта, така и не съм успяла да я превърна в реалност. Завиждам ти! Не благородно , а съвсем завистливо Mr. Green Искам и аз! Heart Eyes Но кога ще стане и дали, само един бог знае.... Whistling
С удоволствие да си ги носиш! Peace
Аз поне с удоволствие прочетох описанието Heart Eyes

# 403
Браво Ковачева! Толкова се радвам за теб и чудесните ти покупки. Голяма красота са бутилките на тези парфюми. дано се запозная и със сока им някога. Heart Eyes Hug bouquet Със здраве да си ползваш и много нови такива страстни любови да намериш, и да си вземеш.
Аз съм така с Амуаж. Откакто ги започнах на 23 Юли сериозно и се влюбих в Съншайн няма отърване.
Виж при Xerjoff, освен Bouquet Ideale Xerjoff, който вече получих за Коледа, не пламва любов. А така ще нахраня един техен уд, само чакам да отминат празниците, че да не натоварвам хората с негативни описания.

# 404
Честито Рождество Христово!  bouquet

Ковачева, честит ти хеттрик любовен Simple Smile PartyДай боже всекиму. Hug

Общи условия

Активация на акаунт