Боя за коса - Вlond 41 - Клуб на блондинките

• 94 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
http://www.enzo.bg/loreal-professionnel/blond-studio-majimeches- … ez-amonjak/#forum

Момичета някой ползвал ли е о този продукт и как се нанася ? С оскидант ли , че нищо не е обяснено  Crossing Arms

# 31
Разбира се, че се смесва с оксидант. И не само с оксидант. Компонентите са три - крем в тубичка (който си показала), пакетчета с прах и оксидант.

# 32
Разбира се, че се смесва с оксидант. И не само с оксидант. Компонентите са три - крем в тубичка (който си показала), пакетчета с прах и оксидант.

Благодаря ти .. Вече незнам какво да правя за да стана платинено руса , от малък град съм и тук няма големи специалисти в боядисването . Моята фризьорка ми каза , че без блондор няма да стана никога платинено руса ...  newsm78 каза , че с боя за коса ще стана жълта .. а по принцип естественият ми цвят е светло кестеняво , за това си мисля , че не ми е нужен блондор , но знам ли ? Всички ме съветват различни неща

# 33

Благодаря ти .. Вече незнам какво да правя за да стана платинено руса , от малък град съм и тук няма големи специалисти в боядисването . Моята фризьорка ми каза , че без блондор няма да стана никога платинено руса ...  newsm78 каза , че с боя за коса ще стана жълта .. а по принцип естественият ми цвят е светло кестеняво , за това си мисля , че не ми е нужен блондор , но знам ли ? Всички ме съветват различни неща
Ако косата ти не е боядисвана не виждам проблем да се изрусиш без блондор. Вземи си боя 11.11 на Алфапарф /примерно/ с 12 оксидант и действай. Първо дължини. Накрая корени. Не си взимай боя от магазин защото не са достатъчно силни. Вземи професионална. Ако си боядисвана няма да минеш без блондор

# 34
Имам нужда от помощ.Днес ще се боядисвам в корените със същия си както досега цвят , обаче не помня преди какъв оксидант използвах и сега взех 9% , не знам дали няма да е много агресивен, че и без това сега имам някакъв сърбеж по скалпа ,ако можете да ми кажете някакъв начин да намаля % на оксиданта.Четох че някои слагали вода в боята а други седели по 20 мин.Ако сложа масла дали ще ми предпазят скалпа малко от малко. Не знам как да постъпя . Rolling Eyes Благодаря предварително.

# 35
Масла, вода, шампоан, маска, можеш и да боядисаш косата на мокро, пак намаля процента на оксиданта, това са ми казвали фризьори. Аз съм слагала от всичко изброено, но за дължинита, ползвам 12 оксидант за корените. По принцип 9 не е чак толкова агресивен. При мен зимата не изсветлява достатъчно с 9, затова ползвам 12.

# 36
Благодаря много bouquet

# 37
Здравейте момичета,
Моля, препоръчайте ми фризьорско студио за изсветляване и боядисване на черна дълга коса.
Благодаря ви Simple Smile

# 38
Имам нужда от помощ.Днес ще се боядисвам в корените със същия си както досега цвят , обаче не помня преди какъв оксидант използвах и сега взех 9% , не знам дали няма да е много агресивен, че и без това сега имам някакъв сърбеж по скалпа ,ако можете да ми кажете някакъв начин да намаля % на оксиданта.Четох че някои слагали вода в боята а други седели по 20 мин.Ако сложа масла дали ще ми предпазят скалпа малко от малко. Не знам как да постъпя . Rolling Eyes Благодаря предварително.

Ako ти е раздразнен скалпа, защо първо не третираш скалпа с някаква маска. На раздразнена кожа, кой да е оксидант ще ти направи проблем според мен.

Искам да кажа за маската с рициново масло, глицерин и бадемово масло. Правих я малко изменена, интересното че много лесно се отмива, въпреки цялата мазнотия, че и балсам или маска слагам после. Доволна съм.

# 39
  • Варна
 Когато косата има нужда от хидратация буквално изпива маската. Аз спя с нея и сутрин почти нищо няма по косата ми.

По принцип слагам зехтин в боята,но и друго масло да сложите мисля,че няма да е фатално. Преди време направо правех маслена маска и след няколко часа боядисвах.

# 40
Благодаря, ще пробвам Hug

# 41
Здравейте момичета,
Моля, препоръчайте ми фризьорско студио за изсветляване и боядисване на черна дълга коса.
В кой град? Ако става въпрос за София иди при Горян Стоянов,салонът е в кв.Гео Милев.Миналата година от номер между 3-ка и 4-ка ме обезцветиха там до 9-ка,без никакви последствия за косата,а пък си беше поизтощена по краищата,много съм доволна и от продуктите и отношението,успех!

# 42
Здравейте момичета,
В кой град? Ако става въпрос за София иди при Горян Стоянов,салонът е в кв.Гео Милев.Миналата година от номер между 3-ка и 4-ка ме обезцветиха там до 9-ка,без никакви последствия за косата,а пък си беше поизтощена по краищата,много съм доволна и от продуктите и отношението,успех!
Благодаря много.
Да, за София става въпрос. Аз съм чернокоса, боядисвам се може би 4-5 пъти годишно.
Имам друг въпрос, колко общо процедури отнема, за да се постигне някакво прилично светло русо, т.е., какви и колко "периоди" на оранжево ще трябва да преглътна?
Знам, че въпросите ми са глупави и по всяка вероятност ще отида при някой доказано добър и препоръчан фризьор на място да ми обясни преди да съм се решила окончателно.
Но ми е интересно - непосредствено след обезцветяването какво следва?
Благодаря ви предварително.

# 43
Ако фризьора е добър, всичко това ще се случи само с едно ходене до фризьорският салон и няма да има никакво оранжавеене!

# 44

Ако косата ти не е боядисвана не виждам проблем да се изрусиш без блондор. Вземи си боя 11.11 на Алфапарф /примерно/ с 12 оксидант и действай. Първо дължини. Накрая корени. Не си взимай боя от магазин защото не са достатъчно силни. Вземи професионална. Ако си боядисвана няма да минеш без блондор

Ами да по - принцип и аз мисля да мина без блондор , но не съм сигурна , че ще стане , все пак искам платинено русо , а не тъмно . Да , знам за тези на Алфапарф чувала съм , че много жени са доволни от тях изрусявали добре . А за блондора на Вела какво ще кажете , мисля да си го купувам eто линк
http://www.enzo.bg/wella-professionals/blondor-izsvetljavassha-krem/

Общи условия

Активация на акаунт