По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 003
  • 738
  •   2
Отговори
# 330
обикновен от аптеката
в зоя и в биофетиш също има

Скрит текст:
Благодаря  Hug

# 331
  • софия
А да имате идея къде има магазин за проф.сешоари в София?
не, но погледни този саѝт http://beautyexpert.bg/%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D1% … D1%83%D0%BA%D1%81 .Момичетата в темата за професионални продукти са доволни от тази марка.
Всъщност се сетих ,че в магазините на златна рибка има сешоари професионални  Mr. Green .
Може да отидеш да видиш на място  Mr. Green
Благодаря  bouquet

# 332
Също и магазините на Christian of Roma Simple Smile

# 333
Да се отчета глицерина + маслата = жива и лъскава коса  Heart Eyes

# 334
Идвам и аз във вашата темичка  bouquet
Чета ви отизвестно време и разбрах че сте доволни от.домашния еластинайзер.
Моята коса е изгорена доста от руси кичури (които правих  преди доста време ,но постоянно) и преса , сега тази изтощена коса си капе и заплита.
Та тази маска подходяща ли е  за моята коса ?
В наличност в момента имам глицерин,кокос,пшенично и  бъдемово олио ,зехтин.
Как и каво да смеся като първа проба ,докато си взема витам А и рицин .

# 335
  • София/Дружба
Извинявайте, ама ми вади очите вече:
еластиСайзер / elastisizer
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/elasticizer--za-izto … htena-i-suha-kosa

# 336
  • Варна
 Артемис бъркай смело,навлажни косата леко и мажи. Свий на кок и спи така ако имаш възможност,ако ли не шапката за баня на главата,загрей със сешоара и стой колкото време можеш.
 Когато имаш възможност вземи рицин. От него косата расте.

Солей  Laughing да кажем,че това си е БГ жаргон. Идва от еластичност. Никой не е тръгнал да се конкурира с Филип Кингсли все пак  Joy. Освен това на мен домашния ми бъркоч ми харесва повече от оригинала. Купих го пробвах го и го размених.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 18:32 от prinzesata

# 337
Ок ще действам  ,тоест глицерина ли  е основното на тази маска ?

# 338
Момичета, малко ще изместя темата от маската, но сега гледам нещата на Давинес и виждам, че имат интересни неща. Това например, както и разни шампоани. Извинявам се, ако е коментирано преди в темата... Някой някакви отзиви за другите им продукти?  Thinking Гелът против косопад ми свърши отлична работа и се чудя дали да не пробвам и нещо друго на марката....

# 339
  • София
Момичета, малко ще изместя темата от маската, но сега гледам нещата на Давинес и виждам, че имат интересни неща. Това например, както и разни шампоани. Извинявам се, ако е коментирано преди в темата... Някой някакви отзиви за другите им продукти?  Thinking Гелът против косопад ми свърши отлична работа и се чудя дали да не пробвам и нещо друго на марката....

Имам шампоан и маска за коса на марката, изключително доволна съм  Peace

# 340
  • sofiq

Аз съм ползвала освен гела също и шампоана от тази серия,маска и балсам,ето тук подробно съм писала Peace

http://tediata.blogspot.bg/2016/09/davines.html

Пробвах тестери на хидратиращия шампоан,както и от Момо серията шампоана и балсама,от тях не бях впечатлена.

# 341
Благодаря ви и на двете Simple Smile Значи ще разгледам по-подробно и ще реша какво да поръчам  Wink

# 342
Гела на Давинес никъде го няма  #Crazy 

# 343
  • София
Имам го, и шампоана от серията също. Сплъстяват ми косата, омазнява се бързо, няма обем на втория ден. С гъста, но тънка коса съм.

# 344
  • Варна
 Явно е до коса...За мен енергизиращия шампоан на Давинес си е чудничък протеинов шампоан. Измива чудесно,но....на моята изрусена перушина задължително след него и е нужна поне балансирана маска/да кажем нутритермик на керастаз/. Аз така или иначе хидратиращи шампоани не ползвам. Основно съм или с архитекта на керастаз или наши фито рипеър та този си го редувам с тях да кажем два пъти архитект и на третия път Давинес.

Общи условия

Активация на акаунт