По-бърз растеж на косата - тема 7

• 138 074
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
вероятно, защото при мен сложно е отмиването от корените, където косата ми е здрава
омазнени връхчета никога нямам  Laughing

# 181
Весели празници! Здраве, щастие и любов ви желая, дългокоски!  Hug
Тричупойла
Скрит текст:
го отмивам без никакъв проблем с шампоан на Жая /дотук съм изпробвала този с какаото и с натуралния зехтин и съответните балсами/. Следващият който ще изпробвам е с козе мляко. Засега съм много доволна от марката.

# 182
А от Тричупа доволна ли си? Нещо повече да кажеш за него. Rolling Eyes

# 183
От Тричуп съм доволна, мирише много специфично, но не толкова гадно, търпи се. Косата става мека и лесно се отмива. Както и стимуланта на Икаров, го използвам основно за сухите дължини, в корените слагам мъничко.

# 184
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
От къде поръчвате в момента любимото гелче на Давинес?

# 185
От тук съм поръчвала, но цената беше по-ниска.
http://adonis.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0% … %D0%BC%D0%BB/7282

# 186

Няма го там

# 187
Снощи правих поръчка от ремедиум и го мернах в промоциите,25 май нещо, проверете там момичета

# 188
Снощи правих поръчка от ремедиум и го мернах в промоциите,25 май нещо, проверете там момичета

И там е изчерпан

# 189
  • sofiq
Днес тъй като изчерпах всичките си тестери на шампоани и не харесах нито един за да купя продукта ,за поръчка нямаше време,тъй като трябва тази вечер да си мия косата си купих ето този шампоан.

Български е,за мазни корени и сухи краища пише на опаковката,а в магазина ми го препоръчаха за косопад Thinking,надявам се да ми пасне Peace

Заено с него си взех и къна без цвят

До сега никога не съм ползвала къна,идеята ми е да я ползвам као маска,че от кога чета за чудотворния и ефект върху косата.
Малко ме притеснява да не оцвети все пак косата,натуралната къна нали е червена Rolling Eyes

# 190
  • софия
Тед на тази марка има шампоан и ампули за косапад ,ако ги комбинираш имат ефект невероятен ,но спреш ли да ги ползваш край всичко свършва.http://www.biopharmahair.com/?step=module_action&modname=pri … =2&order[]=price#

# 191
  • sofiq
Аз търся само шампоан ,след 6 месеца гела на Давинес и 3 месеца прием на шуслерова сол 11 мисля,че е добре да направя почивка,така аз си мисля,дали трябва....назнам.

Факт е ,че преди около месец си отрязах доста косата ,днес я загледах ,че е пораснала много...около 5 см .  Shocked Shocked Shocked,това не е типично за мойта коса .

# 192
ted, 5 см за колко време ти е пораснала? този гел още му се чудя.Засега нямам косопад но искам бързо да ми порасне косата Rolling Eyes

# 193
А от Тричупа доволна ли си? Нещо повече да кажеш за него. Rolling Eyes
И аз съм доволна, но да подчертая, че аз не гоня дължина, а здрава и хубава коса. Миризмата на мен ми харесва  Rolling Eyes. Слагам го за подхранване. Косата ми става мека и лъскава.

# 194
  • sofiq
ted, 5 см за колко време ти е пораснала? този гел още му се чудя.Засега нямам косопад но искам бързо да ми порасне косата Rolling Eyes

Върнах се да прочета кога споделих,че съм отрязала 10-12 см.,на 17 ноември е било.
Скрит текст:
ted. Потребител
Re: По-бърз растеж на косата - тема 6
♥0 чт, 17 ное 2016, 00:09   #650 
След постигнатия растеж последните месеци днес си отрязах косата с 10-12 см Mr. Green
Продължавам да я "храня " тази коса и външно и вътрешно...целта ми е да расте така бързо и след недълго време да отрежа още 10-тина см и да сухи изтощени краища  Peace

Незнам от кое порасна сега за месец и няколко дни Shocked,гела на Давинес вече не ползвам,освен да е от солите ...или от маската с горчица.Последния месец ми е супер напрегнато и натоварено и не съм се вглеждала изобщо в косата .

Общи условия

Активация на акаунт