По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 510

Иначе за сега съм на вълна да мажа кокоса на всевъзможни места по себе си. МъжО го опита и каза, че на вкус бивало  Laughing
Joy

Аз засега се ограничавам само по главата  Blush

# 511
  • Sofia, Bulgaria
И моето кокосово си има аромат на кокос. Био студено пресовано е. Само дето аз не харесвам миризмата на кокос и се мъча докато го ползвам  Sick
the_most_happy кое е твоето от Зоя, което е без аромат?

# 512
Аз установих, че имам непоносимост към хинина, вкл шампоан с хинин, а от хининовата вода получавам рани и белене на скалпа
Но съм упорита и пробвах 3-4 пъти докат заподозра хинина  Sick

# 513
  • В полите на Пирин планина
И моето кокосово си има аромат на кокос. Био студено пресовано е. Само дето аз не харесвам миризмата на кокос и се мъча докато го ползвам  Sick

Аз ей такова съм ползвала и няма аромат изобщо:
http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D … %D0%BC%D0%BB.5535

Ползите му за косата са същите като на това с аромат.  Peace

# 514
  • Sofia, Bulgaria
Lady Brinne, страхотно  bouquet Много ти благодаря, направо си мятам едно в кошницата, че с това с аромата голямо мъчение му удрям  Mr. Green

# 515
Аз си взимам кокосово масло от Лидл.Много съм доволна!Има си лек мирис.Мажа го на коса,вежди,мигли,стрии Laughing

# 516
А как си мажете миглите? Мен все ме е страх, че ще ми влезе в очите и не знам какво ще стане : )

# 517
Слагам малко на пръстите и го разнасям.И да попадне в очите нищо няма да стане.

# 518
Аз преди слагах рициново масло на веждите, дори на миглите

# 519
И аз съм мазала мигли с рициново масло. Според мен вместо с пръсти по-добре със четка за мигли или да потопиш клечка за уши и така да го нанасяш.

# 520
Това е моето кокосово. За втори път поръчвам. Не знам наистина какви са разликите и защо едни имат аромат, а други не,но това си е чисто масло, био, за разлика от Икаров, което не е истинско.
Много съм доволна от него. Ползвам за коса, корема и бедрата мажа с него, срещу стрии. Само не ми е удобна опаковката, чудя се как да го вадя, защото то се разтапя лесно, но и лесно се втвърдява пак.

# 521
И аз мажа рициново масло на миглите. Направо с пръст, не съм имала случай да ми влезе в окото, ама и гледам да внимавам, де  Laughing

the_most_happy, може да го разтопиш и да го извадиш цялото в друга опаковка, например някоя стара от кутия крем.  Simple Smile

# 522
На мен ми се е случвало и ме смея да поозвам.Аз често получавам обриви.Щом си.алергична защо си я ?
ами имаше добри отзиви и реших да си го купя,но по-добре да не го ползвам май..

# 523
Нелллиии, конкретно към хининовата вода ли си алергична или по принцип към различни неща? Ако е към нея, няма смисъл да си правиш експерименти според мен  Rolling Eyes

Иначе за сега съм на вълна да мажа кокоса на всевъзможни места по себе си. МъжО го опита и каза, че на вкус бивало  Laughing
Ами нз и аз за пръв път го купувам... Мисля че ще си стои там..

# 524
the_most_happy имаше ли при теб резултат от Приорин таблетки? И има ли някакви странични ефекти? Мисля да се снабдя, тъй като не пия никакви добавки за коса. Мислех си и за Hairburst, но не знам дали не са прекалено прехвалени. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт