По-бърз растеж на косата - тема 7

• 137 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
 Добре хидратираната коса при миене е буквално лигава. Не знам как да го обясня...плъзга се между пръстите и е като жива.

# 541
Точно така. Става толкова мека , че става безформена направо, не пада с тежест, а перушинчесто мека. Спитва се една такава. ( УжасТТТ!! Хич не ме бива в обясненията Joy

# 542
  • Варна
 Дааааааааа и буквално с едно нанасяне на читав протеин нещата вече си идват на мястото  Laughing,но е много много важно първо да се стигне до тоя етап на перушинесто хидратирана коса  Laughing Laughing Laughing. В противен случай и най-малкото количество протеин я прави на метла  Joy.

# 543
Бих добавила и без обем  Laughing Поне при мен го има и този "симптом" на достатъчното хидратиране.  Laughing

# 544
А какво ще кажете за "дълбокото почистване"?
Не съм ползвала подобен продукт, но съм виждала като описание на шампоани
Къде се вмества между маските с масла, хидратирането и подхранването?

# 545
  • Пловдив
Аз много харесвам косата си, когато е добре хидратирана. Моята не става перушинеста, но е мека, да. Може би, защото косъмът ми е много твърд и дебел и не може да стигне до състояние на перушина.

Относно дълбокото почистване - аз използвам веднъж месечно ДПШ и ми се отразява страхотно. Почиства всички наслагвания и изчиства косъма много добре. Препоръчвам шампоана на Лейбъл М.

# 546
А с какво хидратирате  Thinking

# 547
  • Пловдив
Хидратирам с хидратиращи шампоани, маски и финиши.

# 548
  • Варна
 Относно ДПШ....той е своеобразно рестартиране на косъма. Почиства от наслагвания на финиши с неразтворими силикони,от минерали от "чистата ни вода",абе...от всичко. Не го ползвам често,може би веднъж месечно. След него задължително нанасям богата маска и ефекта е УАУ.

Хидратирам с маската на Марокан с кафявата капачка,но когато положението е много зле залагам на домашния еластисайзер и то с повечко ЯЧРМ в него. Тоя последният обаче не е за фини нетретирани коси поне по думите на мацките тук в темата,защото отежнява. Понякога и моята коса на втория ден е с мазни корени от него,но пък дължините ми са перфектни.

# 549
  • Пловдив
Да, забравих за Еластисайзъра. Много го харесвам и го ползвам веднъж месечно. На мен не ми утежнява, защото съм с плътна коса, но наистина момичетата с по-тънък косъм се оплакват, че им отнема от обема.

# 550
  • sofiq
Относно ДПШ....той е своеобразно рестартиране на косъма. Почиства от наслагвания на финиши с неразтворими силикони,от минерали от "чистата ни вода",абе...от всичко. Не го ползвам често,може би веднъж месечно. След него задължително нанасям богата маска и ефекта е УАУ.

Тоя последният обаче не е за фини нетретирани коси поне по думите на мацките тук в темата,защото отежнява. Понякога и моята коса на втория ден е с мазни корени от него,но пък дължините ми са перфектни.

Потвърждавам  ,моята коса е тънка ,много фина ,не е боядисвана  и домашния еластисайзер и се отрасява много  зле  Peace

Да споделя след няколко пъти ползване на шампоана на Дав,изненадващо,но наистина много ми хареса,хидратира косата много добре .

# 551

Тоя последният обаче не е за фини нетретирани коси поне по думите на мацките тук в темата,защото отежнява. Понякога и моята коса на втория ден е с мазни корени от него,но пък дължините ми са перфектни.

Потвърждавам  ,моята коса е тънка ,много фина ,не е боядисвана  и домашния еластисайзер и се отрасява много  зле  Peace

Да споделя след няколко пъти ползване на шампоана на Дав,изненадващо,но наистина много ми хареса,хидратира косата много добре .
Този шампоан ли ползва  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … CycSqnAiPZ550fCjA

# 552
  • sofiq
Да този,взех го по препоръки пак тук във форума.

# 553
На Дав нещата без значение какви са добре хидратиращи, и с много добро качество, това съм забелязала.
Жалко, че не смея да изпробвам някой техен шампоан, преди години взимах от Гърция-беше прекрасен щампоана, силно хидратиращ и омековящ. Но аз имам чувствителен скалп и много от масовите не ми понасят.
А пък сапуните им ги обожавам, но това е дрега тема.Трябва скоро да се престраша да пробвам някой техен шампоан.

# 554
А после как редувате протеин и хидратация? Или по преценка от вида и това как усещате косата си ?

Общи условия

Активация на акаунт