Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 231

• 84 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Линка HugЦвети HugРали HugСаби HugВичи HugБаги HugШо Hug,благодаря от сърце за поздравите! Heart Eyes Hug

Цвети Hug,честит имен ден на синчето! smile3525
Да е здрав,щастлив и да следва мечтите си! Flowers Four Leaf Clover Wine Glass

Имаме си и нови снимки на Майя и Топрак!Няма как да не се радват на снега! Laughing

ПП Вече сме на 50стр.! Peace

# 736
  • Бургас
 Hug

Crazy Crazy Crazy

ПП Какво не му харесвате на времето?  newsm78  Joy Аз си заринах домашните пътечки на снега, поскачах им с всичките си килограми първо на лицевата, после и на обратната страна; и така няколко сеанса!  Crazy  Joy Сътворих атраксиона на съседите и се прибрах, доволна съм!  Joy

# 737
Привет Hug
Баги Hug,Шопич HugСабинка Hug Благодаря ви за поздравленията

Дами Hug, да се местим в новата тема.

# 738
Здравейте!  Hug

Заповядайте в
НОВАТА ТЕМА

Дани, честит имен ден!  Hug

Да се местим, ама не пишете, там съм последна! ooooh!
Пък исках да поздравя Шо  Hugс  „ атраксиона на съседите “. Явно днес музата натам я е насочила. Simple Smile
И аз  затова излизах, малко да помогна на ММ, че ми е с операция, а няколко дни представя семейството в почистването на тротоара. Днес е много студено и ми дожаля Mr. Green, а освен това спря да вали, пекна слънце и него го извикаха по служебни дела, та няма как, наложи се  аз да се изявя... bowuu Ринах цели 5 мин. и дойде съседа, замести ме и ме почерпи и кафе!  Joy Joy Joy
Така че и аз нямам нищо против времето!  Laughing
Вижте какво открих при приятелките
Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#kivancTuba #CesurSuhan
#CesurveGüzel
I'm Mrs. Kia
#Tubabüyüküstün & #kıvançtatlıtuğ are invited by #kenanimrzalıoğlu to participate to the The march of the martyrs the 9th of January

Кенан Имирзиоглу, приглашает Киванча и Тубу, на акцию "Марш мучеников" которая состоится 9 января. Кроме них, также приглашены другие известные деятели искусства и спорта.

Интересно за какво е тази акция?  newsm78
Между другото, убедена съм, че КИ ще е следващия партньор на Туба... Peace

Общи условия

Активация на акаунт