Юлски бебета 2016 - тема 3

• 31 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, бебка е 6750гр.висока 68см.5месеца.Мисля ,че сме в норма.

# 511
На 5 месеца бяхме 7500кг, 65см, бузанка си имам аз.
Момичета искам да ви пожелая весели празници! Аз след малко започвам с подготовката за трапезата, че ще сме вкъщи тази година, ще идват сестра му на мъжа ми и приятеля й и баща му ще е тук. Аз от два дена правя разни неща да си помогна. Направих тиквеник и мъфини с шоколад и сварих един боб за салата. Днес ще се прави основното, смятам да меся и питка с паричка. Стискайте палци да успея с всичко 😀 Вие във вкъщи ли ще сте?

# 512
  • София
И ние ще сме си вкъщи тази година и слава Богу ще сме си само тримата. Като знам колко работа ме чака, по-добре, че няма да имаме гости, че не знам как щях да се справя.  Laughing Моят тиквеник сега се пече и варя ориз за пюрето на Симеон. И ние ще хапваме бобът под формата на салата. И аз да ви пожелая весели Коледни и новогодишни празници. Здраве за вас и бебоците ви. Simple Smile

# 513
Охооо здравейте мами! И ние сме си вкъщи , само свекър ми ще е с нас. На 26-ти ще ходим при майка ми и баща ми. Аз снощи до 3 ч.навих сърмички 2 вида (лозови и зелеви) сега врят ,каката прави баклава , а аз продължих с бисквитките.Чака ме още рус. салата , пълнено пиле , питката с парата,пържени кюфтенца и   печени картофки. Всичко правя днес ,че утре ще имсм гости на обяд с цел само да ги притопля и да съм свободна , че буба не ме оставя за дълго без работа  Grinning Весели празници и от мен! Надявам се Дядо Коледа да е сбъднал желанията на децата   Grinning  Heart Eyes Продължавам с готвенето  chef

# 514
Весели празници момичета! Щастлива първа Коледа на бебешоците ни!

# 515
Весели празници и от нас, момичета!  Heart Eyes И ние ще сме семейно в къщи,  тъкмо направих меденките,  домашен шоколадов крем с бисквитки,  сърми, руска салата, но с макарони вместо картофи,  ребра на фурна и сега ми остана само пилешко с гъби и сметана. Опс и баницата с късмети. Тъй като чакаме гости съм се развихрила доста  Joy chef Нашия бебешор ме притеснява тези дни... Стана вече трети ден не яде почти нищо и само спи. Не знам какво да го правя. Не пие мляко, а за пюретата да не говорим. Че е и празник нямам на кого да се обадя днес и само се притеснявам. Чудя се дали не сбърках със захранването понеже го започнах рано..  baby_neutral като беше на три месеца също имаше проблем с яденето и тогава педиатърката му изписа някакъв сироп витамини Киндерфит, те са за апетит и тогава му помогнаха. Сега се чудя дали да не ги започна пак на своя глава да му давам.... Не знам направо  Sad

# 516
Весели празници и от нас!
Здраве, мир и любов да има в душите ни bouquet

# 517
Весели празници и от нас, момичета!  Heart Eyes И ние ще сме семейно в къщи,  тъкмо направих меденките,  домашен шоколадов крем с бисквитки,  сърми, руска салата, но с макарони вместо картофи,  ребра на фурна и сега ми остана само пилешко с гъби и сметана. Опс и баницата с късмети. Тъй като чакаме гости съм се развихрила доста  Joy chef Нашия бебешор ме притеснява тези дни... Стана вече трети ден не яде почти нищо и само спи. Не знам какво да го правя. Не пие мляко, а за пюретата да не говорим. Че е и празник нямам на кого да се обадя днес и само се притеснявам. Чудя се дали не сбърках със захранването понеже го започнах рано..  baby_neutral като беше на три месеца също имаше проблем с яденето и тогава педиатърката му изписа някакъв сироп витамини Киндерфит, те са за апетит и тогава му помогнаха. Сега се чудя дали да не ги започна пак на своя глава да му давам.... Не знам направо  Sad
Мелисандра и ние сме така , май избързахме със захранването. Нищо не яде освен АМ и кърма. Иначе си е добре , да минат празниците  и ние да се успокоим и пак ще се пробваме  Grinning

# 518
Мелисандра и ние сме така , май избързахме със захранването. Нищо не яде освен АМ и кърма. Иначе си е добре , да минат празниците  и ние да се успокоим и пак ще се пробваме  Grinning
А вашият поне пие мляко. Нашия и това не иска. И вода не пие днес,  а по принцип пие много.  Tired

# 519
  • София
Цитат на: Melisandra  link=topic=955313.msg34265905#msg34265905 date=1482588879
Весели празници и от нас, момичета!  Heart Eyes И ние ще сме семейно в къщи,  тъкмо направих меденките,  домашен шоколадов крем с бисквитки,  сърми, руска салата, но с макарони вместо картофи,  ребра на фурна и сега ми остана само пилешко с гъби и сметана. Опс и баницата с късмети. Тъй като чакаме гости съм се развихрила доста  Joy chef Нашия бебешор ме притеснява тези дни... Стана вече трети ден не яде почти нищо и само спи. Не знам какво да го правя. Не пие мляко, а за пюретата да не говорим. Че е и празник нямам на кого да се обадя днес и само се притеснявам. Чудя се дали не сбърках със захранването понеже го започнах рано..  baby_neutral като беше на три месеца също имаше проблем с яденето и тогава педиатърката му изписа някакъв сироп витамини Киндерфит, те са за апетит и тогава му помогнаха. Сега се чудя дали да не ги започна пак на своя глава да му давам.... Не знам направо  Sad
Мелисандра и ние сме така , май избързахме със захранването. Нищо не яде освен АМ и кърма. Иначе си е добре , да минат празниците  и ние да се успокоим и пак ще се пробваме  Grinning
А вашият поне пие мляко. Нашия и това не иска. И вода не пие днес,  а по принцип пие много.  Tired
Да не са зъби? Нашият също си похапва, даже педито ми се скара, че още не съм махнала нощното хранене. Два дни се опитва да вдига температура, спи повече от обикновено, не яде и е доста нервен. Личи си, че го мъчат. Много ми се иска да ми направи един коледен подарък. Simple Smile

# 520
Цитат на: Melisandra  link=topic=955313.msg34265905#msg34265905 date=1482588879
Весели празници и от нас, момичета!  Heart Eyes И ние ще сме семейно в къщи,  тъкмо направих меденките,  домашен шоколадов крем с бисквитки,  сърми, руска салата, но с макарони вместо картофи,  ребра на фурна и сега ми остана само пилешко с гъби и сметана. Опс и баницата с късмети. Тъй като чакаме гости съм се развихрила доста  Joy chef Нашия бебешор ме притеснява тези дни... Стана вече трети ден не яде почти нищо и само спи. Не знам какво да го правя. Не пие мляко, а за пюретата да не говорим. Че е и празник нямам на кого да се обадя днес и само се притеснявам. Чудя се дали не сбърках със захранването понеже го започнах рано..  baby_neutral като беше на три месеца също имаше проблем с яденето и тогава педиатърката му изписа някакъв сироп витамини Киндерфит, те са за апетит и тогава му помогнаха. Сега се чудя дали да не ги започна пак на своя глава да му давам.... Не знам направо  Sad
Мелисандра и ние сме така , май избързахме със захранването. Нищо не яде освен АМ и кърма. Иначе си е добре , да минат празниците  и ние да се успокоим и пак ще се пробваме  Grinning
А вашият поне пие мляко. Нашия и това не иска. И вода не пие днес,  а по принцип пие много.  Tired
Да не са зъби? Нашият също си похапва, даже педито ми се скара, че още не съм махнала нощното хранене. Два дни се опитва да вдига температура, спи повече от обикновено, не яде и е доста нервен. Личи си, че го мъчат. Много ми се иска да ми направи един коледен подарък. Simple Smile
Не знам не мога да разбера дали са зъби... Не ми се струва надут венеца му пък е много крив и много се плюнчи,  постоянно се чеше с дъвкалката... Сега чак успях да го нахраня, изпи 100гр мляко и заспа. Това му е за целия ден. От отчаяние му дадох даже компот за да пие някакви течности защото ще се обезводни, памперса му е редовно сух  Confused Ще се побъркам...

# 521
Честита Коледа на всички мами, бебенца и целите ви семейства! Нека сме живи, здрави и по- спокойни!

# 522
Честита Коледа момичета. Да сте весели, усмихната и здрави и да ви радват малките бебчета.  bouquet

# 523
Весела Коледа на всички! Бог да пази семействата ни , ангелчета да бдят над дечицата ни 👼  🎅  🎄

# 524
  • София
Весела Коледа и от нас! Да сте живи и здрави вие и семействата ви! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт