Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
 belinda, честит празник на детето. Simple Smile

По повод споменатото от Захир, преди няколко дни Татти ми пише, да съм си изберяла кой от 3те профила да ползвам, иначе ще ги махне всичките, мутиакаунтингът бил забранен.
Аз - Моля?!? От години имам и ползвам един профил, та се обяснявах като ученичка. Включително и как е възможно да има 2ма човека с една фамилия. Simple Smile

Салата с червено цвекло много обичам, във всякакви вариации си правя.
Вчера на обяд си бях взела цвекло, чушка и зелени маслини на кръгчета, всичко това с малко зехтин полято. Разкошна става, супер бърза и лесна.

# 106
Мър, добре, че ме подсети. Трябва да сваля елхата от тавана и да я потупам малко на терасата. Как ще стане украсяването днес не ми е ясно. Щерката е на училище до обяд. Синът- след обяд. После каката е на английски. Синът се прибира, а тя заминава на имен ден. Остава вечерта. А исках след украсата да мина с прахосмукачка и да обера шкартото.
Гост, направи се на кръвно засегната!
Всички деца да си изкарат хубав празник днес.

# 107
  • Sofia
Честит Никулден на всички празнуващи!
Завърнахме се от моя край-4-5 дни са ми достатъчни  Peace.
Имам ходене по административни институции днес  Tired,някаква риба ще купя за вечеря, Коледната украса ще остане за друг ден. Хич не ми е празнично...напрягат ме служебните проблеми на ММ и ми скапват настроението и ентусиазма. Crossing Arms
Вчера пристигна Коледният подарък на младежа- гейминг стол, сглобих го и радостно си го ползва  от снощи.Някакви дреболии може и да сложа под елхата, ако измисля какви....а с тукашната рода хич не ми се събира . Много са приятни и сърдечни, но и супер мнителни и притеснителни, та ща не ща се налага да се правя на доволна от живота, че да не ги тревожа  Crazy. Традициите понякога ме натоварват  Crossing Arms.

# 108
И аз имам именичка днес, обожаваме го този празник, винаги досега се събирахме- с племенницата, свеки, те и двете са кръстени на  нея  Wink Тортата е готова, на картинка супер беше, моята ще видим- май с лъжици ще се яде  Mr. Green  Шараните чакат, пържолите и те. За капак и така чакания мач днес, утре не ми се мисли  Crazy

Весел празник на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ви живи и здрави имениците, добре да ги полеете   Laughing

# 109
Честит Никулден!!! Честит празник и на всички моряци, рибари, банкери и бургазлии!!! Да сте живи здрави и много щастливи!!! Поздрав за всички празнуващи.

# 110
  • Euskal Herria
Честито на всички, които днес празнуват - именици, банкери, рибари, моряци! Честито и на всички бургаски момичета!
Снощи купихме риба, ще уважим празника днес по нашенски. Иначе наистина е почивен ден тук - Ден на конституцията на Испания.

# 111
Ядосаха ме в работата...

Риба не обичам и съм много радостна, че съм на работа.
Мъжа ми ще заведе децата при свекървата, моите родители и те ще отидат при баба ми за обяд. Simple Smile За вечеря няма да се налага да ям някаква риба. Simple Smile

# 112
      Честит празник на имениците и на тези,които имат в семействата си моряци,рибари, банкери! bouquet

Честит празник на момичетата от Бургас, днес е празникът на града им. Току-що прочетох, че денят е неучебен за децата , предполагам е радост  за тях. Нашите в това отношение са ощетени- празникът на града е 15.VІІІ. Simple Smile

# 113
Честит празник на всички празнуващи.

Аз се разминах със сьомгата. Младежът иска стър фрай, а аз ще си направя салата от пушена риба с майонеза.

Не знам как ще избутам седмиците до Коледа. Искам почивка вече, а и ми писна да ме питат какво ще правя по Коледа. Ами нищо няма да правя, ще мързелувам и ще ходя на плаж. Не ми е Коледно без студ и сняг, така и не свикнах.

Сбъдваща, да се оправя бързо малката.

Боже, Евил, толкова бременности. Направо си героиня. Аз една имам само и беше лека, макар че имах разкритие от 4 месец, но не се увеличаваше и не съм лежала, което не ми попречи да стана кит.

Белинда, дано всичко да е наред и ако трябва се кротни малко. Работата и без теб няма да остане. Да ти е жив и здрав именника.

# 114
  • София
Честит празник на всички именици! Да им е свято името! Simple Smile

започвам да мъдря коледните подаръци Thinking

# 115
  • Варна
Аз съм ги измъдрила. Сега трябва да напечеля пари да ги купя Simple Smile

# 116
В края на тази седмица съм си пуснала 2 дни отпуск. Мечтая за тази отпуска от месеци. Планът беше единият ден да сме с детето, на другия ден - сама. Няма да го бъде, детето е на антибиотик. Предният път като пуснах така 3 дни, се случи същото. Ми не е честно.

# 117
  • София
Ами вземи болничен и прекъсни отпуската, поне да не си губиш дните. Той платеният годишен отпуск за това е измислен - да се възстанови човек, да почине, а не да гледа болни деца. Не че аз някога съм го правила, ама много ме бива на другите акъл да давам Mr. Green

# 118
Не ми е проблем отпуската, а това, че няма да мога да почина един ден. Иначе дни има, трябва да ги ползвам, че държавата ще ми ги взема Simple Smile

# 119
Честит празник на всички!
Живи , здрави и щастливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт