Кажете Лего от къде да поръчам ? ИЛи закупя ?

слушаме си музика (каквато ние искаме!), приказваме си, нито гоним транспорт после, нито се съобразяваме с някого - чудно ни е. Обаче всичките ми приятелки - ама как така ще стоите сами навръх нова година, елате у нас, та елате. А бе не искам нито да ходя, нито някой да идва, супер ми е. Находили сме се и още повече сме се напосрещали, сега ни е кеф да ни е спокойно. Виж на Бъдни вечер е друго - тогава всички са у нас, на постните манджи, питките и тиквениците, щруделите. На другия ден, на блажното - при другата рода.
.

От миналата година се престраших и си приготвям и рибката.
а какъв цирк ми бепе спретнала на една нова година преди..2-3 години, още ми държи влага!!! Бях в къщи до към 8.30- 9ч, за да ги уважа, да седнем на масата, след което се бях разбрала с приятели в едно заведение наблизо, като бях предупредила отдавна за това. Че като стана един панаир..как можело да излизам с приятели на Нова година...
Бих го приела ако е ставало еднократно, ама..не! Сега затова направо ме втриса ако аз трябва да им кажа, че сме решили за Коледа да попътуваме.. затова ще делегирам това "удоволствие" на мъж-чо, той поне е серт, окото няма да му мигне! Не че след това няма да има натиск върху мен ама..

Много здраве им желая 

Опушихме се с дребната
Но доволно се почерпихме после, де