Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И аз си помислих, че Анди ще има обяснение  Grinning

# 601
  • Бургас
Селесте, да не те отчайвам, ама уж в петък и мен ме ,,разнищиха,, дори номер на товарителница ми пратиха да я проследя - е, познай дали въобще  пратката е изпратена, че да проследя каквото и да било. Tired И днес ще ги изчакам да видя дали ще има реакция, че чашата преля.

Julia, това е ужасно. Тъкмо ММ ме пита дали съм имала номер на товарителница, иначе всичко друго било вятър работа. Ама явно и тя не е гаранция. Пфуу... Поръчахме столче за кола, което с - 30% си стана прилична сума, и само заради него не смея да им откажа поръчката.

# 602
  • Пловдив
Ама и без Андариел - паметта се тренира. Колкото повече се използва, толкова по-лесно става. И по-бързо при нужда се възпроизвежда информацията. Даже в днешно време всеки има нужда да наизусти определена информация - собствения си адрес, телефон, рождени дати на близки, важни празници. Да, има начин да се запише, ама си забравиш органайзера и хоп пропуснеш рожденния ден на свеки и става революция  Joy

# 603
      Някой има  ли представа от новата версия на "Война и мир"? Синът ми проявява интерес, ще е трудно да се гледа, защото е след 22 часа. Аз се чудя, дали да го гледаме, евентуално качен в нета или да му покажа старата версия с незабравимите Л.Савелиева, Бондарчук, И.Скобцева, Анастасия Вертинская, В. Тихонов...но тези артисти на него не му говорят нищо, а аз ги познавам от толкова други филми.

Той изучава руски език и му е интересна руската история, точно онзи ден покрай изучаването на някакъв текст от учебника стана въпрос за войната на Наполеон с Русия. Но много се двоумя.

# 604
Мерси, момичета  Hug

Да оздравяват болните!

Захирче, тепърва ще си вземам часовете кормуване. Не знам дали на всякъде е така, но нашия инструктор каза, че иска да знаем знаците и правилата, преди да почнем да караме, а той да ни учи как да не убием някого, а не какво е стоп  Laughing За мен има логика, но аз съм страшна блейка и на шофьорското място никога не съм сядала, толкова не ме вълнува. Иначе в Търново също е кошмар за каране. Една главна улица, много малки и тесни, всичко на баир, пълно с коли... Треска ме тресе кога ще карам. След 5 (когато мога) е пълна глупост, защото всичко е заджиздено. Ще се пазаря за сутрин.

Наизуст съм учила "Възпоменание от Батак" за един рецитал, сама си го избрах. Още го помня до някъде и още ме разплаква (което не се оказа добра идея за рецитал  Laughing). Иначе, в гимназията, учителката ми по литература ме наказа да уча някаква част от Илияда. За някакъв щит, пълна тъпотия. Ама го научих, защото ме беше страх от нея и много я уважавах (а и си бях виновна). А тя не ме изпита  Laughing

# 605
  • Пловдив
Иначе, в гимназията, учителката ми по литература ме наказа да уча някаква част от Илияда. За някакъв щит, пълна тъпотия. Ама го научих, защото ме беше страх от нея и много я уважавах (а и си бях виновна). А тя не ме изпита  Laughing
Знаела е, че си го научила Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 606
      Някой има  ли представа от новата версия на "Война и мир"? Синът ми проявява интерес, ще е трудно да се гледа, защото е след 22 часа. Аз се чудя, дали да го гледаме, евентуално качен в нета или да му покажа старата версия с незабравимите Л.Савелиева, Бондарчук, И.Скобцева, Анастасия Вертинская, В. Тихонов...но тези артисти на него не му говорят нищо, а аз ги познавам от толкова други филми.

И аз искам да го гледам, нали сме с модерна телевизия, ще си го гледам на запис  Wink Голямо удобство е, наистина  Peace
Не обичам за уча наизуст, не виждам полза, съжалявам.
Аз май ви се оплаках, че пратка от черния петък на Хиполенд дойде, стояла 2 седмици в Спиди, обадиха ми се да ми се накарат, а аз нямам смс, имала съм, не съм видяла....ужас, как да докажа че нямам? Защо ще поръчвам ако няма да го взема, много ме ядосаха Спиди, Хиполенд пък преди това, защото идея нямаха тръгнала ли ми е пратката, ако дойдела  #2gunfire

# 607
Захирче, тепърва ще си вземам часовете кормуване.

Е на какъв изпит ходи тогава  Rolling Eyes
Преди 10 години инструктора ми връчи правилника за движение + листовките.
Първия час извънградско до едно село, втория до друго, третия до трето и после ме пусна в града.
Два пъти до областния град + кормуване в него. Едно нощно кормуване.
После листовки, когато ги вземеш отиваш на градско. Ако вземеш и него, следва БЧК и честито книжка  Laughing
Забравих - преди първия час отвори капака на колата, показа ми къде се слага течност за чистачките, къде се проверява маслото и къде се налива антифриз  Laughing

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 15:54 от rummi_pl

# 608
  • София
     Някой има  ли представа от новата версия на "Война и мир"? Синът ми проявява интерес, ще е трудно да се гледа, защото е след 22 часа. Аз се чудя, дали да го гледаме, евентуално качен в нета или да му покажа старата версия с незабравимите Л.Савелиева, Бондарчук, И.Скобцева, Анастасия Вертинская, В. Тихонов...но тези артисти на него не му говорят нищо, а аз ги познавам от толкова други филми.

Той изучава руски език и му е интересна руската история, точно онзи ден покрай изучаването на някакъв текст от учебника стана въпрос за войната на Наполеон с Русия. Но много се двоумя.
почти сигурна съм, че старата версия е по-добра.
щом се интересува му дай да прочете "Бородино" за начало и после го хвърли в дълбокото с романа Grinning

детенце ми се обади в междучасието да ме попита дали може да изпрати SMS за хората в Хитрино Cry

# 609
  • Пловдив
Забравих - преди първия част отвори капака на колата, показа ми къде се слага течност за чистачките, къде се проверява маслото и къде се налива антифриз  Laughing
И това ти е от полза точно докато не смениш колата. На другите марки и модели изглеждат другояче.  Laughing

# 610
Забравих - преди първия част отвори капака на колата, показа ми къде се слага течност за чистачките, къде се проверява маслото и къде се налива антифриз  Laughing
И това ти е от полза точно докато не смениш колата. На другите марки и модели изглеждат другояче.  Laughing

Даже не го и запомних тогава Naughty  Mr. Green

# 611
  • sofia
Забравих - преди първия част отвори капака на колата, показа ми къде се слага течност за чистачките, къде се проверява маслото и къде се налива антифриз  Laughing
И това ти е от полза точно докато не смениш колата. На другите марки и модели изглеждат другояче.  Laughing
По символите върху капачките ще се ориентира  Laughing тези символи светват и на таблото, ако нещо е намаляло/свършило

# 612
В 7 клас ни накараха да учим „На прощаване“. Голям зор видях, но го знаех перфектно, още си го спомням. Учила съм и ЛИС за класното по литература в 7-11 клас. Сега трудно ще се навия да уча голям обем информация наизуст. Усещам се затъпяла, а не правя нищо по въпроса.
Сесил, изчакай да мине промоцията и пусни къщата.

# 613
Лято, вече ме питаха за къщата, аз по тази причина исках да получа мнения. Simple Smile

# 614
  • Пловдив
Според мен точно 100лв е ок. Ако е в наистина добро състояние.

Общи условия

Активация на акаунт