Искам да кажа ... (99)_05.12-11.12.

• 51 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Тази къща съм я купувала от Mytoys за 45 евро, и по амазоните май и сега е толкова. Една от най-любимите играчки. Още играе с нея. Лятото като разчиствахме и предложих да я дадем на братовчедка и, каза че иска да я пазим за децата на брат и, а най-добре за нейните.  Simple Smile
Вчера спечели първо място на 25 метра кроул. Тренира само от 6 месеца, не може да скача от кубчето, а го прави от ръба на басейна, и то не напред а се гмурка надолу. Децата в нейната серия бяха преплували 1/4 от разстоянието когато тя издрапа на повърхността, обаче последните метри ги разби.
Скрит текст:

# 616
Силви, никога не съм я виждала толкова евтина.
Ако говорим само за къщата без мебелите, може.
Но моята е с мебелите и кукличките.

# 617
Със всичко си е. Аз скоро поръчвах такава за подарък. И тук я има
https://www.amazon.de/Eichhorn-100002513-27-teilig-50x75x55cm-un … chhorn+Puppenhaus

# 618
  • София
Силве, страшна спортистка твоята, всичко й върви Hug

Идвам от доктор. Бебето вече на 100% е момче Laughing С него всичко е наред, но за съжаление аз имам разни проблеми, които трябва да следя изкъсо. Това е положението, мечтите ми за безпроблемна щастлива бременност бяха дотук. Дано поне всичко приключи със здраво бебенце на финала, пък побелелите коси ще ги боядисваме, какво да се прави.

# 619
Правя баницата с праз и кайма, така ухае, че всички са се строили до фурната и питат през минута кога ще стане:)

Белинда, всичко ще е наред всички стискаме плаци за новото бебе в темата, с Янтра сте готови с Тримата братя, после ако кандисате и за по една Златна ябълка:)

# 620
  • Пловдив
Със всичко си е. Аз скоро поръчвах такава за подарък. И тук я има
https://www.amazon.de/Eichhorn-100002513-27-teilig-50x75x55cm-un … chhorn+Puppenhaus
Различни къщи показвате.

# 621
Еднакви са, само цветовете са променили. Все пак нашите са купувани преди 5 години.

# 622
Aз шофирах без да знам знаците.. Мисля, че наистина е по-логично да се вземат листовките първо, ама аз попретупах. Иначе..с кормуването ми е доста по-трудно. Карам без страх, мисля, че горе долу посвикнах ама сега на вътрешния изпит така се шашнах, че се изложих брутално.  Tired Шофирането е до практика и съвсем не смятам, че с няколко часа човек излиза шофьор. Те гледат всичко изкъсо.. Не ми се мисли за изпита, искам само да минава вече!

# 623
  • Пловдив
Еднакви са, само цветовете са променили. Все пак нашите са купувани преди 5 години.
Едната има два извити балкона Simple Smile Външната тераса е различна, външните мебели, цветовете на тентата Simple Smile И това без да съм се загледала Simple Smile

# 624
Захирче, тепърва ще си вземам часовете кормуване.

Е на какъв изпит ходи тогава  Rolling Eyes
Преди 10 години инструктора ми връчи правилника за движение + листовките.
Първия час извънградско до едно село, втория до друго, третия до трето и после ме пусна в града.
Два пъти до областния град + кормуване в него. Едно нощно кормуване.
После листовки, когато ги вземеш отиваш на градско. Ако вземеш и него, следва БЧК и честито книжка  Laughing
Забравих - преди първия час отвори капака на колата, показа ми къде се слага течност за чистачките, къде се проверява маслото и къде се налива антифриз  Laughing

Руми, ми на листовки  newsm78 Начи, ние ходихме на курс, където ни обясняваха основните неща от правилника и ни дадоха учебници. Четохме, учихме (2 месеца  Mr. Green). Като почнахме да правим 0-1 грешки на листовките, отидохме на вътрешен. После пред ДАИ (днес, листовки). После почваме да караме (аз от полигон, защото не съм сядала никога), после пак вътрешен и после пак пред ДАИ. После БЧК и книжка Simple Smile Абе до напролет ще стане  Mr. Green. Но аз съм доволна, защото цедката (поне видимо, в нашата школа) е по-голяма. А днес на изпита си правихме селфи с таблета, да се знае, че лично си решаваме листовките  Mr. Green

Белинда  Hug Всичко ще бъде наред, ние сме готови пак да ставаме чичовци.

Жаки, имай милост, бе жена, гладна съм  Confused

# 625
  • До морето
Момичета, има ли някой от Благоевград в темата? Трябва ми една играчка от Лидъл и тук от Лидълската тема ми казаха, че я има само в новооткрития магазин в Благоевград. На националният телефон на Лидъл се държаха изключително нагло и не само че отказаха да ми съдействат, но и явно операторката ми е блокирала телефона защото сега въобще не мога да се свържа с линията им, което абсолютно недопустимо.

Има ли някой от Благоевград, който да ми вземе тази играчка, ще изпратя парите предварително?

Коя е играчката? В София в Лидл с Ринг мол онзи ден имаше много играчки. Мисля утре да ходя и мога да проверя, ако я има ще ти я взема.

Алина, много си мила  Hug Става дума за една ваничка за баня за кукли. Има я в синьо и розово с четка, кърпа и гъба. Ще съм ти много задължена  Hug

# 626

щом се интересува му дай да прочете "Бородино" за начало и после го хвърли в дълбокото с романа Grinning

Аз много пъти съм му казвала, че от този роман съм учила проза наизуст, такива изисквания имаше учителката по руски ез. Обаче ако той успее да го прочете дори и за две години, например, банкет трябва да давам.

Скрит текст:
Преди години гледах някакъв американски филм за болна от левкемия млада жена. При едно от излизанията и от болница и подариха "Война и мир". И тази книга току се споменаваше от персонажите.Никаква, ама никаква връзка не намерих, а често се коментираше. В един момент се разбра, че подаръкът е бил послание, тооолкова дълго да живее, че да успее да прочете "Война и мир". Rolling Eyes

Sesylle, според мен малко над 100лв. 115-120 някъде.

# 627
Рекапитулирам  Laughing
Будене в 5
гушкане на котка, хранене на същата, пак гушкане;
3 броя кутийки здравословна закуска приготвени;
3 броя деца събудени, нахранени, приготвени, целунати, изпратени;
1 брой закъснял баща успокоен;
душ;
пазар;
прахосмуч;
57 броя мъфини - изпечени, охладени, декорирани, снимани;
1 брой подарък опакован и скрит;
1 брой кафе с приятелка;
3 броя деца посрещнати, нахранени, разпитани, похвалени;
4 оценки - подписани+1 брой мърморене измърморено;
часове по барабани, китара и пиано - отметнати;
един брой торта сглобена - стяга в хладилника;
1 брой дете заведено на тренировка;
вечеря забъркана - пече се;
2 броя деца заведени на тренировка, 1 брой прибрано
Преди да се гътна се налага да вечеряме, да натиря 3 броя в леглата навреме, да декорирам тортата (ако е стегнала) и да си кача новите книги в киндъла.

# 628
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сбъдваща, рИспект! Hug
Искам да съм котка у вас. Joy Joy

# 629
      Сбъдваща, сигурно ти е трудно.Възхитително е наистина, какъв труд полагаш и как спокойно и красиво живеят децата ти.

Но като чета подобни постове, понякога си мисля, след навъртяни години стаж, след утрешното ми служебно пътуване, което се наложи внезапно, а пък детето не е добре подготвено по англ. език , а и най-вероятно ще изпусна часа за зъболекарката му, записан отпреди месец..., та понякога си мисля, че май работата на нас, жените колкото и много да ни дава, много ни отнема. Това усещам, след мнооого години стаж, по любима професия, желана и мечтана от мнозина.

Общи условия

Активация на акаунт