Как беше концертът на Любе? Много ги харесвам, свързвам ги с един тежък период за мен. Досега на техен концерт не съм била. Кой е вокалист? Нали техният преди години почина в катастрофа?

Днес ще ходим до частната здравна компания, за да се запишем към застраховката на съпруга ми. И в раци връзка правих от мързеливките на Сбъдваща, за да ни е готова закуската. Много успешна закуска са.
Хубав ден!
И аз се присъединявам към питането?Много ги харесвам. Била съм на техен концерт, но вече след като беше починал беквокалистът, предполагам за неговата смърт говори Лято. А последен е починал баскитаристът им.
Почти заради ЛюбЭ и не само, синът ми започна да учи руски и се справя добре, с желание учи езика.Двамата знаем всички песни или поне почти всички, но за съжаление детето никога не е било на концерт на ЛюбЭ, много се надявам някой ден да има тази възможност.
Стиснати палци за Мариат !
Аз не съм кой знае какъв фен на Любе, ако трябва да съм честна, знам 2-3 песни. Но имам много русофилски приятели, с двама от които бях на концерта. Аз лично много обичам концерти.. този не можа да ме докосне, но го отдавам на себе си. Ако знаех песните и ако имаха за мен някаква стойност, щях да реагирам по друг начин. И все пак, беше приятно. Но просто не съм във възторг.
Още не съм казала на майка ми, защото очаквам взрив, ама.. ще накарам мъжчо да излъже, че е изненада за мен, понеже на Коледа имам имен ден.. Не обичам да лъжа ама в случая е малка, благородна лъжичка.
. Заливката ми беше малко, по рецепта действах.
.

Просто това беше първият попаднал ми сайт.