Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Womanity на ТФ променя ли си цвета от старост. Получих сега едва 30ца жълта, произведена преди 7+ год  Rolling Eyes Ще я връщам, че ме съмнява и аромата, но все пак ми е чудно дали е заради срока или е друга течност с доста спиртно начало.

# 526
  • Sofia
От кой сайт я купи?

Иначе, относно питането ти – нямам идея.

# 527
Perfume-eu. bg  . Не съм имала проблеми с тях и  с връщането надявам се да нямам.

# 528
  • София
Променя си цвета, но мисля, че аромата си е ОК. С Органза е същото положението, други парфюми също променят цвета си, но не значи, че им има нещо. Така смятам...

# 529
Променя си цвета, но мисля, че аромата си е ОК. С Органза е същото положението, други парфюми също променят цвета си, но не значи, че им има нещо. Така смятам...
Точно така е. Променя да, а Органзата става черна направо.

# 530
И аз има една Bellissima на Blumarine, която понеже беше огромна бутилка и имам още от нея. Промени си цвета, но ароматът не е влошен. Също и подозирам, че стана, защото държах флакона на светло, а от време на време го е греело и слънце, а това не е добре за парфюмите.

# 531
Може би трябваше да се досетя, че щом има голямо намаление нещо не е в ред, но пък е коректно да го обявят под офертата. ...като  забележка Crossing Arms Не ме кефи случката като цяло. ..Трябваше да съм happy при получаването на парфюма, а сега ми е тъпо. Струва ми се прекалено алкохолно след пръсване, първата минута. ..Не знам и аз.
Мерси за отговорите, в понеделник ще говоря с тях.

# 532
първите 1-2 минути е съвсем възможно някои парфюми /оригинални имам предвид/ да имат по-алкохолен дъх
най-добре е да сравниш с оригинален парфюм, за да прецениш и пак може да има нюанс разлика без някой от двата да е менте

# 533
Womanity на ТФ променя ли си цвета от старост. Получих сега едва 30ца жълта, произведена преди 7+ год  Rolling Eyes Ще я връщам, че ме съмнява и аромата, но все пак ми е чудно дали е заради срока или е друга течност с доста спиртно начало.
Аз не разбрах много добре. Говориш за Womanity наThierry Mugler нали така? Защото си писала ТФ.
Самият парфюм е лансиран през 2010 година. Няма как да произведен преди повече от 7 години.
Ако имаш съмнения, прочети отзиви за него в най-популярните сайтове за парфюми (като fragrantica.com, примерно). Аз надникнах и има доста противоречиви мнения за аромата. Така че – възможно е да става въпрос за специфичност, а не за фалшивост на парфюма.
Аз също ползвам парфюми на Мюглер, но от по-цветната гама на Alien. Като цяло парфюмите на марката са доста специфични и някои от тях в началото дори са отблъскващи. 

# 534
Batch code   005234
INFORMATION OBTAINED FROM THE BATCH CODE
Production date   2010-05
Age   7 years 3 months 4 days
Shelf life   5 years
Expiry date   2015-05
Notes   the codes are repeated every 10 years

7 и 3 месеца,  значи от мига на представянето му на пазара.

Мюглер, да.

# 535
Да, значи си е съвсем от пускането му на пазара. Ами в такъв случай си преценяваш и връщаш, а и щом не те устройва като мирис още повече.
Аз съм връщала на този сайт, също за дата, а не за оригиналност. Но в моя случай останах разочарована, защото освен, че беше с изтекла дата, беше и преформулиран и направо ме ужаси новата формула, нямаше нищо общо с първата версия.
Успех! Simple Smile

# 536
  • от един красив град
Perfume-eu. bg  . Не съм имала проблеми с тях и  с връщането надявам се да нямам.

Може ли линк към този сайт, понеже като напиша така, както е даден сайта не ми излиза нищо?

# 537
www.perfume-bg.eu  преди време с теб го обсъждахме и не ти беше удобен,  заради липсата на офис на куриера им D&D

От тела пиша тотални небивалици, извинете за неточностите

# 538
  • от един красив град
www.perfume-bg.eu  преди време с теб го обсъждахме и не ти беше удобен,  заради липсата на офис на куриера им D&D

От тела пиша тотални небивалици, извинете за неточностите

Точно така Фръц, исках да съм сигурна, че става дума точно за този сайт, понеже за сега само на тях имах почти пълно доверие, но ... жалко. Явно няма напълно читав сайт. Доставката им наистина е неудобна за мен, но жената, с която говорих последния път по телефона беше много любезна и дори се съгласи да ми пусне парфюма по Еконт, като разбира се аз поех доставката. Много жалко наистина, че точно при тях е станала издънката.

# 539
  • До сърцето...
.... понеже за сега само на тях имах почти пълно доверие, но ... жалко. Явно няма напълно читав сайт.
... Много жалко наистина, че точно при тях е станала издънката.

Не разбрах, каква е издънката?
Дата съвпада с пускането му на пазара, течността с времето потъмнява..., а относно неоригиналността на парфюма, може да се дължи на лоша химия с кожата. Особено при Мюглер това не е нонсенс. Аз не се сработих с Инсоленса, Ангела, след време моят контакт с тях вече не ме кефеше...

Общи условия

Активация на акаунт