Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 693
  • 737
  •   2
Отговори
# 585
Сладуранки. Едната събирала смелост, другата си търсела "белата" в места, откъдето не се пазаруват парфюми и истински оригинални чисто нови неща, ако оставим контрабандата, дропшипинга и нелегалната търговия в ОLX и базар.

От години коментираме 3-5 доказани онлайн търговеца, някои с реални шоуруми и офис-складови магазини. Просто за следващите - прочетете последните 3-4стр. и избирайте. Или направо от 3 места поръчвате 3 различни неща и си избирате, който ви е най-"симпатичен". Цените са близки, даже почвам да се "ослушвам" за картелни споразумения, въпреки че те си се гледат един друг, следи се трафик ала-бала и си нагаждат цените.

Нали така, Sympathy Wink.

# 586
Сайтът е http://www.parfumibg.com.
И днес си взех парфюмите. новият the scent е Ок. Опаковка ок и трайност ок. С другите не са добре нещата. Единият не беше опакован в целофан и кутийката беше видимо отваряна и в недобро състояние и изключително нетраен, почти никакъв мирис. Другият беше с целофан, но самото шише е с почти изтрит надпис.
Но от три поне един е Ок. Чудя се дали да им направя рекламация. В крайна сметка не пише втора употреба.

# 587
  • София
Силно се съмнявам да са ок. Всичко в този сайт е ментета. Не втора употреба.

# 588
  • Sofia
Аз в крайна сметка си поръчах парфюми , шанел тендре от ибей , ланвин еклет от амазон ук и долче и габана пак от ибей, парфюмите са страхотни искаше ми се и от тук да мога да ги поръчвам, но вече ме е страх след като поръчах два пъти от базар и олх и бяха супер евтини ментета та се набутах с доставки , но нищо, този Шанел е адски скъп в Сефора , не е истина просто, но в ибей се намира по евтино

В eBay също няма никакви гаранции. Абсолютно същите ментета ги има и там. Peace

# 589
Аз в крайна сметка си поръчах парфюми , шанел тендре от ибей , ланвин еклет от амазон ук и долче и габана пак от ибей, парфюмите са страхотни искаше ми се и от тук да мога да ги поръчвам, но вече ме е страх след като поръчах два пъти от базар и олх и бяха супер евтини ментета та се набутах с доставки , но нищо, този Шанел е адски скъп в Сефора , не е истина просто, но в ибей се намира по евтино

В eBay също няма никакви гаранции. Абсолютно същите ментета ги има и там. Peace
Абсолютно. На Шанел със сигурност. Peace

# 590
Сайтът е http://www.parfumibg.com.
И днес си взех парфюмите. новият the scent е Ок. Опаковка ок и трайност ок. С другите не са добре нещата. Единият не беше опакован в целофан и кутийката беше видимо отваряна и в недобро състояние и изключително нетраен, почти никакъв мирис. Другият беше с целофан, но самото шише е с почти изтрит надпис.
Но от три поне един е Ок. Чудя се дали да им направя рекламация. В крайна сметка не пише втора употреба.
Всички парфюми по 26-27-28 лв. .... па макар и намалени. Ех, че ме е яд, че има хора дето се хващат на подобни трикове Sad

# 591
  • София
Така, така 😉

# 592
Може ли един съвет? Скоро ми предстои покупка на парфюм за подарък. От Пловдив съм и досега съм се доверявал изцяло на Венера, като имам предвид магазина им, не сайта. Обаче гледам, че има и негативни мнения, та... какво бихте ме посъветвали, ако не Венера, то някакъв сайт, на който имате 100% доверие. Благодаря предварително!

# 593
  • Sofia
Обаче гледам, че има и негативни мнения, та... какво бихте ме посъветвали, ако не Венера, то някакъв сайт, на който имате 100% доверие. Благодаря предварително!

Всеки ще те посъветва различно, но имай предвид, че няма български сайт, за който да не са споделяни негативни отзиви в темата. Peace Следя я от около 5 г.

# 594
  • Бургас
Аз те съветвам да купиш парфюм особено пък за подарък само от физически магазини.

# 595
  • Хасково
Може ли един съвет? Скоро ми предстои покупка на парфюм за подарък. От Пловдив съм и досега съм се доверявал изцяло на Венера, като имам предвид магазина им, не сайта. Обаче гледам, че има и негативни мнения, та... какво бихте ме посъветвали, ако не Венера, то някакъв сайт, на който имате 100% доверие. Благодаря предварително!

На мен лично ми пробутаха в мага3ина менте тестер на Black XS . Бих ти препоръчал да погледнеш в английският сайт - Fragrancedirect правят страхотни промоции.

П.П. Ако някой си търси This is Her нa Volter , го има в Дебенамс Англия на -50% ( 26 лири май в комплект с лосион ) , а вчера мернах и мъжкият с лосион и душ гел 21 лири Simple Smile

# 596
  • Sofia
На мен лично ми пробутаха в мага3ина менте тестер на Black XS .

Едва ли в поста на Bright Crystal ставаше въпрос за физически магазини, в които продават "тестери", каквото и да значи това. Peace

# 597
Ани говори предполагам, за магазина на Венера, че са и пробутали менте.

# 598
  • Sofia
Оп, извинявам се на Ани, в такъв случай, не съм догледала какво е цитирано. Blush Peace

# 599
  • Варна
Ако държиш да е онлайн магазин с оглед по-ниските цени, аз лично от Ензо не съм попадала на ментета, а и мои познати, с които съм контактувала, споделят това мнение, включително са поръчвани и нишови парфюми. Иначе и от Парфимо съм доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт