Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 115
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
А пък аз още си чакам 6 евровите ботуши, които някои от вас получиха още оня ден...
UPS ли са Intime ли са, не знам, ама уж бяха с номер, а не идват
Други неща от испанците без номер дойдоха, тея ботуши....нъцки. Номерът на пратката ми почва с 429

# 166
  • Пловдив
И аз получих скромната си 16 еврова поръчка. Донесоха ми цитруспреса и ютия, които даже не са за мен, моите неща всичките ги отказаха ама здраве да е. Може някой друг път пак да изпадне нещо такова. Най-много ме е яд за актифрая - наистина ми беше нужен такъв уред и за пекарната ме е яд малко
Т.е...?

# 167
Благодаря за ръководствата за кукъра на всички!
Сега ако се намери и преведената книжка с рецепти, ще е супер!

За феновете на ски/сноуборда мъжко яке Аналог, размер М, от 200 на 20 €.  Mr. Green

# 168
  • София
Някой добър човек да ми разкрие тайните на тая таблица за дънки на Abercrombie

Тука от Манго си купувам дънки 36 размер, не съм от  дългокраките

Скрит текст:

# 169
А пък аз още си чакам 6 евровите ботуши, които някои от вас получиха още оня ден...
UPS ли са Intime ли са, не знам, ама уж бяха с номер, а не идват
Други неща от испанците без номер дойдоха, тея ботуши....нъцки. Номерът на пратката ми почва с 429

Моите бяха с
Servicio de transporte: UPS
Paquete número: 1Z2X050V6810...... и си ги проследявах с този номер в страницата на UPS: https://www.ups.com/tracking/tracking.html

# 170
И аз получих чаканите уреди от 16-евровата кампания...кашоните са в окаяно състояние, но се надявам да няма повреди по уредите. Ще ги огледам довечера.
Като стана дума за рецепти, издирвам за този уред, който стои у дома като паметник от доста време: http://www.tefal.bg/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 4003/p/2820400333.

# 171
  • Варна
http://www.tefal.com/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MzQzNTA4NHx … hOGZlNzliMDcyOWFl това е книжка с инструкции за мултикукъра - има и на български

bouquet bouquet bouquet

Благодаря ти!

# 172
  • София
Дошли са! Мойте са били с DHL  Confused

# 173
И аз получих скромната си 16 еврова поръчка. Донесоха ми цитруспреса и ютия, които даже не са за мен, моите неща всичките ги отказаха ама здраве да е. Може някой друг път пак да изпадне нещо такова. Най-много ме е яд за актифрая - наистина ми беше нужен такъв уред и за пекарната ме е яд малко
Т.е...?
За етървата са

# 174
  • София

За феновете на ски/сноуборда мъжко яке Аналог, размер М, от 200 на 20 €.  Mr. Green

Може ли линк към кампанията?  bouquet

# 175
  • софия

Над името на якето има линк към кампанията.

btw Не само в този случай Mr. Green

# 176
  • София

Над името на якето има линк към кампанията.

btw Не само в този случай Mr. Green

Само ако знаех... испански Simple Smile А колко пъти съм се чудила само.. 

# 177
  • софия
Аз също не знам испански. Във всички вип-ове нещата са еднакви, а и има Гугъл преводач.

# 178
  • Varna, Bulgaria
Някой има ли излишен мултикукър от 16-евровите поръчки ?

# 179
Върнахме днес един робот до Германия (amazon.de) със Спиди (DPD economy), обаче на мъжа ми му дали само номер на товарителницата, но не и квитанция, на която пише сумата, която е платил за пощенските разходи ( 41, 50 лв). А от Амазон казаха, че ще ми я възстановят - според вас става ли да сканирам квитанцията с товарителницата и да им напиша сумата, която сме платили?  Blush
Обади се на куриера. Мисля, че обикновено не дават квитанция, освен ако изрично не си поискаш. На мен по email сами пращали.

Общи условия

Активация на акаунт