Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 069
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Шантал, Малко Сладко Коте, Благодаря!

# 151
Миксерът ми се развали и сега съм в търсене на такъв с купа. Ако някой мерне такъв хубав и евтин  Laughing да свирка

# 152
Как няма да са претоварени. Куриера е минал през къщи към 10ч. и казал, че това му е 25-тата прахосмукачка до момента  Joy Бил много изненадан, че всички поръчват един и същи модел - бялата Ровента, която не пътува в кашон на Амазон.

# 153
Получих си нещата за по 16€. Както и очаквах кукърът е доста испанизиран и дори книгата с рецепти е само на испански. Като търсех отзиви за него, моделът излизаше само в испански сайтове. Ще се наложи с преводача да се работи. Sad Ако някой намери на английски, да свирка.
Всичко друго е прекрасно, най-много ме зарадваха кукърът и актифрайът.
Имам и кантар за телесно тегло и малка прахосмукачка, опаковани в огромни скъсани кашони без пълнеж.
Останалото е отказано, само може би за еспресо машината малко съжалявам.
Дано има и други такива подаръци за всички!  bouquet

Скрит текст:
За пекарните не съжалявайте. Нашата седи в шкафа вече две години, но в началото я ползвахме за какво ли не: тесто за пица, хляб с картофи, с царевица, с... всичко. Резултат - по 5 кг на човек отгоре за два месеца...   hahaha

# 154
  • ВАРНА
Еее,значи все пак освен метлите идват и белите прахосмукачки - на мен ми отказаха всички,сигурно са знаели,че не съм нуждаеща се  Blush Ама поне сега няма да мисля на кого да давам  Mr. Green Защото и мама и свеки си поискаха Тефал тигани ,а дойде 1 .... И сега съм в голяма дилема  Mr. Green

# 155
Върнахме днес един робот до Германия (amazon.de) със Спиди (DPD economy), обаче на мъжа ми му дали само номер на товарителницата, но не и квитанция, на която пише сумата, която е платил за пощенските разходи ( 41, 50 лв). А от Амазон казаха, че ще ми я възстановят - според вас става ли да сканирам квитанцията с товарителницата и да им напиша сумата, която сме платили?  Blush

# 156
  • Бургас
И моите 16 еврови дойдоха днес с Ин тайм. От всичко най-много исках бяла прахосмукачка за ММ, но ми я отказаха Sad
Розова маслинка, мисля, че мултикукъра е същия като този тефал https://www.amazon.co.uk/Tefal-MultiCook-Advanced-RK812142-Progr … ti+cooker+45+in+1 . За него поне трябва някъде да има упътване на английски

# 157
  • София
И при мен е този статус при DHL. Чух се с тях, претоварени са и не успяват с доставките.
Благодаря ти, спести ми това звънене. Значи утре ще ги чакам отново.
При превозвача положението е същото - дошъл е курса, но не ми гарантират, че до 17ч ще успеят да ми намерят пратката. Да звънна, преди да тръгна. Претоварени са покрай ЧП и коледното пазаруване.
А като си помисля, че и другата седмица чакам нещо... ooooh!

# 158
  • София
Има ли някой друг, на когото още не му излизат поръчките с номер, започващ с 0469 в сайта на DHL?

# 159
  • Бургас
Има ли някой друг, на когото още не му излизат поръчките с номер, започващ с 0469 в сайта на DHL?

Да на мен, но днес ми ги доставиха на адрес.
Благодаря на момичетата публикували линка за кампанията.  bouquet

# 160
  • Luxemburg
Някой беше писал, че е с прахосмукачка Дайсън. Търся повече инфо за модела им dc37c.
Имам същата и съм безумно доволна. Купих отделно турбо четка за да чистя килими, но според мен е излишна. Чистя плочки, естествен паркет, ламинат и килими Simple Smile Само се мие филтъра, прахосмукачката е много мощна.
От колко време я ползваш? Има ли промяна в работата й. Моята филипс след няколко години почна по-слабо да чисти, но след като изпера филтъра отново започва да смучи добре. Докато и на филтъра не му свърши времето. Знаеш ли дали ги намалят и дали цената им пада под 300€? Все се чудя дали да не си купя филтър за старата, а нова да си взема робот. Само накрая да не стане така че и нова да трябва да вземам. Мерси много за инфото за турбо четката. Аз направо си я сложих в списъка ако ще се купува прахосмукачката. В момента ползвам такава четка и съм доволна.
Поправям се, моят модел е 33, не 37, обърках ги. Вьела съм я за 230евро, ползвам я малко повече от половин година и не виждам промяна в работата й. Като сложа турбо четката така смуче, че едвам я местя. Аз също се колебаех нова прахосмукачка или робот, но се спрях на мощна прахосмукачка.
Съвсем случайно ми попадна една в склада за 200€ и я взех. Пише, че не е с оригиналния си кашон. Това дали е фатално? Нали си имаинструкции за ползване? Предполагам че е тествана, тъй като беше в състояние добро и пише че има някакви драскотини горе-долу-отстрани и.т.н. стандартния текст. Ако е ползвана  и неми допадне това ще им я върна. Но се чудя за кашона. Пролетта си взех на Вакс перяща и само на кашона има подробни инструкции. Брошурата вътре е почти неизползваема, тъй като снимките са много лоши. Имаоще 2бр в склада за 227€ https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00M8YTI3G/ref=dp_olp_use … mp;condition=used.

# 161
  • София
На мен не ми излизат поръчките с 04.. Вчера получих една такава непроследима на сайта на DHL, днес се надявах пак да ме навестят, но не..

По-инетерсното е, че сега получих мейл за refund от английския амазон за една блуза на Desigual, която си бях поръчала Sad  Много й се чудих на тази блуза и накрая няма и да я получа, но се чудя каква ли е причината да не успеят да я доставят, до сега не ми се е случвало.
Мислите ли, че има шанс все пак да е доставена? Текстът на мейла е: You ordered the item below, but the package was returned to us by the carrier. We’ve issued your refund. - което доста красноречиво казва, че пакета е при тях, ама все пак..

Последна редакция: ср, 07 дек 2016, 15:25 от jenn_kata

# 162
На мен не ми излизат поръчките с 04.. Вчера получих една такава непроследима на сайта на DHL, днес се надявах пак да ме навестят, но не..

По-инетерсното е, че сега получих мейл за refund от английския амазон за една блуза на Desigual, която си бях поръчала Sad  Много й се чудих на тази блуза и накрая няма и да я получа, но се чудя каква ли е причината да не успеят да я доставят, до сега не ми се е случвало.
Мислите ли, че има шанс все пак да е доставена? Текстът на мейла е: You ordered the item below, but the package was returned to us by the carrier. We’ve issued your refund. - което доста красноречиво казва, че пакета е при тях, ама все пак..
Казват ти, че пратката се е върнала при тях от куриера и ще ти върнат парите.Явно не са успели да ти я доставят на адреса.

# 163
И аз получих скромната си 16 еврова поръчка. Донесоха ми цитруспреса и ютия, които даже не са за мен, моите неща всичките ги отказаха ама здраве да е. Може някой друг път пак да изпадне нещо такова. Най-много ме е яд за актифрая - наистина ми беше нужен такъв уред и за пекарната ме е яд малко

# 164
  • Бургас
http://www.tefal.com/medias/?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MzQzNTA4NHx … hOGZlNzliMDcyOWFl това е книжка с инструкции за мултикукъра - има и на български

Общи условия

Активация на акаунт