Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 005
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Да, 2.90 лири ми удържа. Но се компенсираха от ваучера за отстъпка. Сложи 4 кутии, ще смъкне 3.99 паунда и ще начисли 2.90 доставка.

# 541
Да, 2.90 лири ми удържа. Но се компенсираха от ваучера за отстъпка. Сложи 4 кутии, ще смъкне 3.99 паунда и ще начисли 2.90 доставка.
Но после нали няма да има удържания както Прайма

# 542
Не би трябвало.

# 543
Търся топли зимни мъжки боти/обувки, да не струват повече от 100 лв., 45 номер - някакви идеи?

# 544
Махнах си въпроса , защото ми се изясниха нещата .

# 545
Търся топли зимни мъжки боти/обувки, да не струват повече от 100 лв., 45 номер - някакви идеи?

И аз. Но 41-ви номер, по-спортни.

# 546
Има ли начин да пусна тестов Прайм на вече направена поръчка, че съм на ръба с доставката до превозвача?
ПС. за Uk е въпроса  Rolling Eyes

# 547
  • Бургас
Има ли начин да пусна тестов Прайм на вече направена поръчка, че съм на ръба с доставката до превозвача?

Мисля,  че не, но и не съм съвсем сигурна. Освен да откажеш поръчката и да я пуснеш отново с Прайм.

# 548
  • Варна
Днес получих няколко нещица.Simple Smile
Много съм доволна от тази кутия за хляб. Най-обикновена кутия, но ми е много симпатична и най-вече размера и е колкото ми трябва. Че много рових и все едни големи ми се струваха повечето.
От тази щуротия също съм много доволна. Отдавна я заглеждах, че все се чудя де да сложа капака на тенджерата като я отворя докато готвя.Simple Smile стабилно е, пробвах го.
Дъщеря ми си поиска тази готварска книга и шапка Laughing Сега няма оправдание да не сготви нещо по различно от суши - каквото аз не ям по никакъв начин.Simple Smile
За мене си получих кленов сироп , умирам за него.
И за сина ми този тример, дано му хареса и да върши работа.

За кутиите с бонбони ... при мен дава отстъпка от купона само 1 лира, без значение колко кутии слагам. Thinking Сигурни ли сте, че дава отстъпка и при по-голямо количество?
Аз получих миналата седмица от тях но бих поръчала още ...

# 549
До три кутии ми даваше 1 лира отстъпка, на 4 и нагоре - 3.90. Само че трябва да "използвате" ваучера.

# 550
Някой купувал ли си е дребна техника от Амазона и да каже колко бързо е пристигала?

# 551
До три кутии ми даваше 1 лира отстъпка, на 4 и нагоре - 3.90. Само че трябва да "използвате" ваучера.
От къде да видя ваучера и до България мога ли да ги пусна бонбоните?

# 552
Flash*, за какво ползваш кленовия сироп?

# 553
  • Варна
Simple Smile Истината е, че си го попийвам  Blush като ми се дояде нещо сладичко. И за палачинки ако остане  Laughing.
Досега от тук все малки бутилки съм си купувала, 250мл и то доникъде ... .
Обаче съм яла бисквити с кленов сироп и ще потърся рецепта тези дни.

# 554
  • Пловдив
Аз правя това
https://www.buzzfeed.com/robertbroadfoot/these-banana-oatmeal-mu … or-a-snack-on-the
А мъжът ми си пие кафето с него.

Общи условия

Активация на акаунт