Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 509
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Манха, много полезно ще се пробвам и аз. А знаеш ли дали има подобна опция от САЩ. Аз съм голям фен на Картърс,  ОшКош и Гап. Цените не са ниски, но в аутлетите са супер. Аз купих доста неща, но повечето са за момиче.
Ох и аз трябва да правя ревю и оценки, каквато съм станала заядлива и всички ме дразнят, не ми се мисли ...
За дрешките аз също харесвам гащиризони и бодита само с къс ръкав. Дълъг ръкав стават за вместо блузки и отгоре примерно дънково гащеризонче с презрамки и жилетка. Но това е за навън и някоя снимка, не за удобство Simple Smile
Чувал не съм ползвала, възглавница също, слагах пеленка, която перях всеки ден, защото Синът ми имаше страхотен рефлукс и постоянно връщаше

# 676
От САЩ е по-сложно. Има разни посредници, но не съм пробвала. Обожавам Картърс... Намирала съм някои неща по сайтове и магазини, но рядко. Гап има и в Англия.

# 677
  • София
Ох, не се издържам вече Joy Понеже предната ми отчетна беше юлската, сега по абсолютна инерция /егати инерцията, осем години Shocked/ влизам в темата за юлчетата, чета, чета, на втората страница някъде си викам - абе тия пък кои са newsm78 Отне ми известно време да стопля, че не съм в правилната отчетна hahaha Същата работа, като днес с Ванката по телефона. Куку-куку smile3537

# 678
  • Пловдив
Дали ме хваща грип? Днес съм със зверско главоболие и не е от кръвното.А от седмица ме приболява гърло.Много ме е страх от този грип,че вчера свекър ми припаднал от грипа.
Леле,това с кюртаж без упойка ме изуми.Сигурно е ужасно. А за себе си мога да кажа,че от първото нормално раждане имам смъкване,от второто-лацерация на шийката,а и зора беше голям,даже сестрите ми казаха,че е било голям зор.В същото време момичето до мен сподели,че изобщо не я боли и бебетата ни излезнаха едновременно,а тя даже не усети.Пожелавам на всички ви такова раждане,а Стеф я разбирам Simple Smile .Само да ви кажа,че откакто пишем за раждане не спя спокойно Sad

# 679
  • Бургас
Снощи като си легнах започнах да си мисля за раждането и като започна да ми бие лудо сърцето  Crazy Представям си в каква паника ще съм като дойде момента за болницата. Не знам дали е плюс или минус вече да си раждал и да знаеш какво те чака или е по-добре да живееш в блажено неведение. 

Днес бяхме в Айко и взех едно поларено одеалце за дребния. Беше супер мекичко, а и струваше само 10 лв.

# 680
Е,Кати,ти пък как няма да спиш спокойно.Аз хич не го мисля,пък ако знаеш каква бъзла съм.  Whistling Не го мисли,вредиш си само.Я мисли положително. Wink НЕКА СПРЕМ ТОГАВА ТАЗИ ТЕМА,ВСЕ НЯКАК ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ТОВА БЕБЕ.ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е САМО. Peace ТО ТОВА Е НАЙ-ЛЕКАТА ЧАСТ ,СЛЕД ТОВА ТЕПЪРВА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРИКЛЮЧЕНИЯТА,БОЛКИТЕ И ПРИТЕСНЕНИЯТА.  Laughing

# 681
  • София
Манха, благодаря за инфото! Ще се пробвам тия дни и ако запецна нещо, ще пиша.

Абе не му се връзвайте чак толкова на раждането. Минава. По един или друг начин, но минава. И после си имаш бебе Heart Eyes

# 682
  • София
Гледам в asda има доста комплекти - от типа на 2 одеялца, 7 бодита накуп и др. много изгодни, но не ми трябват толкова неща в една гама например. Някой в София с момиченце да иска случайно да си направим партия и да делим някои неща? Ще избираме заедно разбира се.

# 683
За гащеризоните аз бях така при двете ми деца. На първото не му стоеше нито едно панталонче, изхлузваха се надолу, блузките отиваха нагоре. Много се изнервях и се чудех въобще защо има други дрехи освен гащеризоните  Mr. Green. Но явно на него структурата на тялото му е такава и сега му се свличат панталоните, докато при малкия той има друг тип структура, при него ми беше много по-удобно да е с панталон. Сега ще гледам да имам и от двете.
За киселините и аз пия Гавискон, ама му е много слабо действието. Не разбирам от какво се получават. Вчера бях много смела, ядох и кисели краставици и много подправен суджук и плодово вино пих, нищо не ми стана. Онзи ден от малко вино не можех да лежа от гадни киселини.

kati, мисли за раждането като за едно вълнуващо преживяване и то наистина ще бъде такова.
Имаше едно хубаво филмче, където показваха раждащи по света имаше и една жена, която раждаше с делфини. Просто си го представи по някакъв хубав начин, като филмче и си го прожектирай вечер като легнеш, усещай колко е вълнуващо и колко си щастлива и спокойна  Peace.

Аз другата седмица мисля вече да отида на йогата за бременни, има ли и други желаещи, става дума за студиото в кв.Изток (http://www.natalyoga.net/)

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 08:57 от gingerina

# 684
Момичета здравейте, днес си пуснах изследване за Б12 и ми резултата ми е  доста нисък 126 ( референтни 197-866), ккаво ви изписват на вас за Б12?

# 685
Аз утре ще пускам кръвни и витамините. Ще видя до къде съм стигнала  Crossing Arms
В събота съм на преглед, надявам се за 2дена да излезне резултатът.

# 686
Момичета здравейте, днес си пуснах изследване за Б12 и ми резултата ми е  доста нисък 126 ( референтни 197-866), ккаво ви изписват на вас за Б12?
При толкова нисък резултат в последните месеци на бременността най-вероятно инжекции. Лекар ли ти препоръча да си го изследваш? Питам, защото повечето не се интересуват от тези стойности, не назначават изследвания, а ако си ги направиш сама казват, че няма нужда от лечение. Иначе аз пия капсули RAW B12 от iherb, но ги започнах в 13 седмица и имаше време да се вдигне.

# 687
Знам, че е лесно да се каже, а на практика не е така, но наистина не го мислете толкова това раждане. Аз онзи ден по примера на Белинда се разрових в предишната отчетна и спомените ми са явно доста запазени, но отново се и потвърди това, че продължавам да не знам как става номера. Grinning Та и да го мисля файда няма.  Wink А пък да ви кажа, спомням си го като да не съм излизала от форума, а се оказа, че за пръв път съм писала в темата 2 седмици преди да родя.  Shocked Направо не можах да повярвам! Но пък много сладко после да четеш как едни още чакат, други са с бебетата вкъщи вече...  Heart Eyes Да идва март-април вече, да се радваме на новини. newsm68 А, да, имали сме и вестителки, т.е. като родиш да пишеш на някоя от тях и те те докладват във форума. Не е била ерата на мобилния интернет явно.  hahaha
Ей, внимавайте с тоя грип, че си е кофти тръпка. Аз се разминах с 2-3 дни само да ми е зле, ама си беше бая гадно. Да живеят Осилококцинума и сребърната вода! Сега си чакам ЖК на 10-ти да се видим и с бебка, че ми липсва. А както нямам и снимка от предния път...

# 688
Не сама реших да си го изследвам. Сега се обадих на докторката и каза, през ден инжекции. Интересно ми е, защо лекарите не се интересуват и не предписват да се изследва,а трябва ние сами да си назначаваме изследвания???

# 689
Bella, и аз мисля че си за инжекции, но хубавото е, че докторката ти ги е назначила.
Аз се ядосвам, че толкова време я врънках за изследване на витамините, а тя все отлагаше и ми казваше - след 22 седмица, няма смисъл преди това. Сега пък да не се окаже късно, но каквото такова.

Общи условия

Активация на акаунт