Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Той и моя се пробва, че като съм родила тогава той щял да ходи, но аз доверие не мога да му имам, че ще вземе всичко, което трябва и искам. То това и ми остава само да се ядосвам с него на целия зор, който ще ми е на главата в болницата.
Моите впечатления са от познати и приятели, че дойде ли важният момент, много им е трудно на мъжете да бъдат адекватни тогава, било от постоянни почерпки, било от шашкане. Simple Smile

# 541
Ами аз му имам много доверие на моя, много повече ги гледа и разбира от мен, аз съм като кон с капаци  Laughing
А за почерпките - той не пие, даже и на такъв голям повод съм сигурна, че няма да пие, най-много да се превъзбуди и цял ден да е ухилен до уши  Joy

# 542
Ето това е един добър мъж. Ще взема да го пратя моя при твоя, белким прихване нещо Simple Smile Но тя Коледа мина, те и чудесата с нея.

# 543
  • София
Аз изобщо не съм суеверна. Като се женихме влачих мъжа и на всички проби на рокля, грим и т.н. Всички казаха, че такова чудо не са виждали Party И сега така - мисля да съм подготвена. Нещо не ми се получава да кача събраните списъци, но работих по този на таня, на manha и един друг.
Утре ще дойде една пратка с чаршафче, пижамка, чорапки, едно комплектче - ританки, жилетчица и шапка и една пелена на зайчета!
Аз като че ли имам повече нужда от ориентир за магазини, марки, някак си не мога да се ориентирам кое е качествено и ми трябва да разглеждам повече на живо. Иска ми се да се разходя сега януари докато съм по-леко подвижна. Затова приемам идеи за конкретни магазини. Както и съвети от каква бебешка козметика сте доволни, макар тези покупки да ги оставя за последно.

# 544
А за почерпките - той не пие, даже и на такъв голям повод съм сигурна, че няма да пие, най-много да се превъзбуди и цял ден да е ухилен до уши  Joy
Аз също не знам какво е това - сложи ми ракията и салатата,аз след малко идвам. hahaha Обаче седне ли на маса така сладко му идва мезето.Брат му все му вика да го остави на тях,то върви с алкохола,а моя ядосано пита дали трябва да пропие за да яде мезе. Joy ,Ако щете вярвайте той даже и кафе на пие.Само цигари,но не е активен пушач.

# 545
Аз знам, че като приготвяш АМ трябва да го даваш веднага. В този смисъл и 2-3 седмици ми се виждат много. Моя пък така и не пропи нищо от шише, голяма мъка беше...
Ами да, ама след като Аптамил го предлагат, сигурно знаят какво правят. Поне за мен по-добра формула няма. Майка ми казва, че ги вижда по къщите където работи и има бебета от 2-3 години. Явно е нещо по-ново Simple Smile  newsm78

# 546
Има някакви консерванти значи. То в Англия са много модерни и детските храни в тубичка за смукане, което за мен също не е ок. Говоря за храна за дете, не бебешко пюре.
За бебето аз ползвах на Тьопфер. Мазах с преварен зехтин. Те нямат нужда от много козметика. После Мустела, Юриаж, Клоран.

# 547
  • Пловдив
Манха, аз мислих да започна със зехтин,а лятото крем.Но защо трябва преварен? И как всъщност се преварява?

# 548
На водна баня. Да, за лятото няма да е много подходящ.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 00:19 от Manhamanha

# 549
За" зимно" бебе - преварен зехтин е ОК. Иначе аз съм доволна от бебешката серия на Себамед за след баня, а за измиване, горещо препоръчвам гелчето за коса и тяло на Биодерма......малко е скъпичко, но пък е голямо количество и ако има и друго дете в семейството може и то да се къпе с него.......дори аз през първите 20 седмици го ползвах, защото не бях сигурна дали моя душ-гел е подходящ.
Иначе предварителни покупки не правя никакви....Оглеждаме, избираме, а след като бебо се роди, мъжо има за задача да напазарува, но на първо време пак само креватче, 1 шише за всеки случай (ако кърменето се получи, повече шишета са излишни, а и аптеки бол), дрешки за изписване и 1-2 комплекта за вкъщи, залъгалка, комплект чаршафчета......ей такива неща. Вярно е обаче че по-късното купуване е по-лесно, когато е 2ро или 3то дете, защото има доста неща отпреди, но аз лично и с първото бях на този принцип и пак първите дни не са били сериозен проблем......даже количката я купихме на 20 ден след раждането Wink

# 550
Момичета, коя седмица влизаме в 7 ми месец?

# 551
Момичета, коя седмица влизаме в 7 ми месец?
Според моя календар е 27 седмица.

# 552
  • София
Аз днес влизам в шести Simple Smile Дръж се, бебчо, малко остана Praynig Hug

Вчера страхотно се забавлявах. Разрових се в старите си публикации да си припомня как със се чувствала бременна с момчетата по това време. Ужасно мило ми стана Heart Eyes С големия не съм писала много, там станах графоман след като родих, обаче с малкия...Нали ви споделих колко хубава отчетна имах с него - писала съм като луда, стотици постинги...Установих, че адски много неща съм забравила. Например - че и с него съм имала контракции Shocked Ходила съм на извънреден преглед за шийка, понеже съм се ошашкала от болезнени контракции цяла нощ в шести месец - е, нищо не помня Rolling Eyes И толкова други неща ooooh! Например, на 6-7 месеца съм се опитала да го отуча от нощното кърмене, но той е продължил да се буди и просто не е заспивал след това, затова съм се отказала. Малкият е пил вода и чай от самото начало, за разлика от батко си, който пропи вода почти на 2 години. Ей такива неща...дето едно време са ми били важни, а сега съм забравила напълно. Но ми беше ужасно забавно да си чета смешките Mr. Green

# 553
Мамоо още 2 седмици ми остават.Как лети времето само.  Shocked На 15март влизам в 9 и тогава вече започва голямото очакване.
Я да ви питам,мислите ли за раждането,страх ли ви е?Аз съм много спокойна.От време на време си представям някои работи и се подготвям.Настройвам се за нормално,но мисля и за секциото.Гледам да съм подготвена предварително психически,макар че дойде ли момента така лудо ще забие сърцето,че каквато съм страхливка. Joy

# 554
  • София
Не, не ме е страх от раждането. Имам мили спомени и от двете си предишни раждания, настройвам се, че и сега всичко трябва да мине добре Praynig Малко ме стегна гърлото онзи ден в Пирогов, докато ме шиха и си припомних някои работи, ама...ше се стегна Grinning

Общи условия

Активация на акаунт