Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

Честита Нова година,момичета! Tada Бъдете живи и здрави  Hug Желая ви щастлива и успешна нова година,леко раждане и април да целуваме пухкави бебчета passifier

# 616
  • Пловдив
ЧНГ и от мен Smile Нека 2017 ни донесе здраве и радост,леко и безпроблемно раждане на здрави бебоци!
От баницата ми се падна:твоите пухкави паласки няма да се отърват от ласки и ще вървиш под ръка с твоя мъж мечта. Това с паласките много го забавлява ММ,защото са ми станали грамадни.Май 10кг само на корем и паласки са.
И да си кажа за пръв път да съм Б и да ми се пие алкохол.С поглед изпих на ММ ракията,а си сипах чаша вино,която определено не ми стигна.
Мис е много забавна,признала съм и го от месеци  bouquet

# 617
Честита да ни е новата година! Да сме здрави и щастливи!
Аз допивам шампанското пък, и за довечера съм си оставила едно чашле. Само това ми се пие. Бебка после отказа за 10-тина минути, явно й харесва и иска още.
При нас е ужасно студено, чудя се утре как ще ходя на работа, че и с малката ще съм, защото няма детска градина до 5-ти. Струва ми се, че ще увеличат ваканцията заради студа дори и се чудя как ще избутвам.
А другата седмица съм на ЖК и трябва да пътувам 40 км в снега само за едно кръвно и мерене на корем, та се чудя дали да го правя изобщо. Доки каза след 2 месеца чак да ходя на ехо, така че ако няма да видя бебче и няма да ми вземат кръв защо да се тормозя. Пропускали ли сте ЖК?

# 618
ЧНГ 2017 и от мен Simple Smile Пожелавам да сме живи, здрави, спокойни и в хармония със себе си, защото не се ли чувстваме добре в кожата си нищо не ни е добре  Hug Много любов и уважение от мъжете ни и леко раждане април Simple Smile)
Ние бяхме на гости с приятели естествено кротко си изкарахме, но съм доволна догодина ще е по весело както казва ММ цирк балкански отваря април Simple Smile))
От баницата ми се паднаха само бебета, викам айде нещо друго това го отметнахме ама не хахаха Joy
Фрозенка, аз до сега не съм пропускала ЖК, но не ме е възпрепятствало времето за сега? Не знам какво да те посъветвам, ако не се чувстващ зле не мисля че е голям проблем, ако нямаш нещо да наблюдение... но ти си знаеш.

# 619
Честита 2017 година! Нека бъдем здрави, щастливи и много успешни. Желая хармония, уют и топлина в сърцата и душите на вас и вашите семейства. Безпроблемна бременност и раждане и много приятни емоции Simple Smile

# 620
  • Бургас
А другата седмица съм на ЖК и трябва да пътувам 40 км в снега само за едно кръвно и мерене на корем, та се чудя дали да го правя изобщо. Доки каза след 2 месеца чак да ходя на ехо, така че ако няма да видя бебче и няма да ми вземат кръв защо да се тормозя. Пропускали ли сте ЖК?
Как след два месеца на ехограф  Shocked  Моята ЖК освен теглене, взимане на мерки и проверка на кръвното, включва и задължително ехограф, понякога ме преглежда и на магарето. Сега за влизащите в 7 мия месец трябва да ни дадат и направления за кръвни изследвания и урина.
А ти на трета ФМ ще ходиш ли?

# 621
Честита Нова Година и от мен, момичетааа! Пожелавам си всички ние и децата ни да сме живи, здрави и само усмивки и щастливи мигове през 2017г!
Ние на 29-ти се преместихме в новия апартамент и беше страшна лудница, багажи, чистене после и явно бебчо също се вълнува, защото 3 дни не е спрял да рита и бута стабилно  Laughing
Аз бях на лекар на 29-ти, докторът каза, че кистичката на бебчо не расте и вече е по-спокоен, защото видя, че не е и на дебелото черво. Каза, че ако беше момиченце директно му лепваше СПКЯ, но е момченце. Бебчо расте, вече е 800грама.  Simple Smile На 23-ти януари сме и при проф. Марков, ще видим и той какво ще каже.
Хубав ден, момичета  bouquet

# 622
July нали имаме право само на няколко ехографа,което за мен е безсмислено,и малко лекари ни гледат на добра воля.Как ще разбереш,че всичко е ок без да го погледнат.  Shocked Добре,че и моя доктор ме гледа постоянно,защото иначе ще се побъркам ако не го видя.
frozenka според мен си отиди на консултация.Всичко това ти се вписва в картон,а и е добре да те измерят.Не знам,ти си решаваш,но по-добре отиди.

# 623
За много години, мамчета! И честита Коледа, и честит имен ден на който е празнувал тия дни.  Mr. Green Види се, бях в комуникационно затъмнение. Последните години съм така по празниците - не пиша, не звъня, само отговарям, ако някой ме потърси.  Blush Но пък така си почивам най-пълноценно. А и ние доста попътувахме. Имам два дни в София за последните две седмици и хич не се оплаквам. От утре и без друго съм пак на кърО. Мисля да го стартирам с офис посещение, пък после ще видим как върви.  Grinning
Както си казвах, че има много време да мисля за раждане, така гледам, че то дошло. Трябва да си намисля програма за обикаляне на отворени врати на болници този месец. Мамите от София, да сте попадали на място, където да има обобщена информация за дати за отворени врати или си е проверка на всяка болница отделно?
И за ЖК трябваше да съм си запазила час, но не би. Все забравях, та утре ще видя какво е останало и за кога. Представям си какво ще е следпразнично.  Shocked Тъпото е, че пак ще трябва да си платя диаспорала. понеже нямам рецепта, а ще ми свърши до края на седмицата. Но пък така ще е, понеже една кутия така или иначе е за 20 дни, а аз по-рядко вече ходя на доктор. То вече, вече, ей сега ще зачести пак като се почнат и записи на тонове и т.н. Леле, как лети времето! Хем си казвам, че това няма да си го причиня пак, хем ми е тъпо като си помисля, че ми е за последно (по план).  Tired
Белинда, екстра идея ми даде. Ще взема и аз да се върна назад и да видя какво съм писала в старата отчетна. Simple Smile
Хубав ден, девойки!  bouquet

# 624
  • София
За много години, момичета! Да сме живи и здрави и да гушнем най-прекрасните бебета напролет!
И аз бях в комуникационно затъмнение. Започнаха да ме мъчат киселини и с тези новогодишни трапези мога да кажа само едно за 1ви януари - ден на страдание за мен. Май с умиление ще си спомням за този изминал месец, в който се хранех. Посрещнах нова година по семейно с фамилията на мъжа ми - то пък там точно стигнахме и се оказа, че свекър ми се разболял и го държаха сам в неговата спалня като в изолатор през цялото време, че аз там бременна, а другата снаха с 2 деца - едното бебе. Малко ми стана жал за човека.
Затова на всички ви пожелавам здраве на първо място, грипът да подмине всички и по-малко неразположения в оставащите месеци.

# 625
  • София
Здравейте момичета, честита нова година и от мен. Много щастие през новата година и най-вече здрави бебчета на пролет!
Аз отдавна не съм се отчитала, но голяма лудница беше в работата (тъкмо като ви се хвалех колко е спокойно Simple Smile ). Просто явно ми беше и по емоционално и стана голяма драма. Ей цялата работа на света мога да свърша, но това да си мениджър на хора (жени), почти не се търпи, като звероукротител станах Simple Smile)))
Иначе бебчо засега е наред, расте и аз повече от него. Нищо не съм избирала/купувала за бебчо, а вече май е време. Нямам много мерак като с първото. Както вика мъжО, ако беше момиче щеше да изкупиш магазините Simple Smile, сега горкото бебе ще кара със стари неща.
Иначе от баницата ми се паднаха само успехи в бизнеса, работа и все в този дух ... а аз си мислих, че ще почивам тази година. На мъжО му се падна домакнската работа, изобщо явно ще е весели у нас през 2017 Simple Smile

# 626
  • Бургас
Че що за късмет е "домакинска работа". Ей, прецакахте го човека с баницата  Laughing

# 627
  • София
Аз искам да ви се оплача, че окончателно изтрещях. Днес ревах на Рапунцел ooooh! На анимационно филмче, хора, детско Shocked

# 628
  • Пловдив
Хаха и аз го засякох по Нова, но трябваше да излизаме и не го изгледах. За сметка на това сега се опитвам да игнорирам Пърл Харбър, но не съвсем успешно. Поревавам си.
Последните десетина дни за първи път усещам какво е хормоните да ме управляват. Казах и на ММ - разбирам, че в ситуацията Х няма защо да ми се плаче, обаче не мога да спра сълзите. Все още съм разумен човек, ама само донякъде  Grinning
Тази седмица влизам в седмия месец. Все по-често си говорим за дребосъчето и какво ли ще е след като е вече наяве с нас  Heart Eyes За пазаруването ми се вижда, че имаме време - нека да отминат януарските студове. За сега имаме легълце и количка. Имаме скрин, който ще освободя от моите неща за бебешките и мисля да изпозлваме повърхността отгоре за повиване.

# 629
  • Бургас
Аз искам да ви се оплача, че окончателно изтрещях. Днес ревах на Рапунцел ooooh! На анимационно филмче, хора, детско Shocked
Споко, и аз днес пуснах някоя друга сълза на Рапунцел.

Общи условия

Активация на акаунт